ah kardeslerim ah:(

5.303 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

hayat başladı artık.özel bir akademiye basvurmustum iş için.cevap geldı.herşeyi gorustuk.(hocamdan referansım vardı tel.den gorüştüm bu yüzden)hersey tamamdı.ama en snunda basortulu olup olmadıgımı sorunca hersey tersıne döndü.olmadı.başınızı acar mısınız dediler.hayır dedim.
sonra da biz örtülü bayan istemiyoruz düşüncelerinizi çocuklarımıza empoze edebilirsiniz, kusuruma bakmayın dediler ve tel. kapatımm.çok canım sıkkın kardeslerrim.:(:(
MehmetSanli

MehmetSanli

Kıdemli Üye · 213 mesaj

Ayse kardesim gercekten cok uzuldum. Allah(cc) sabir versin. Ben sizin yurtdisinda yasadiginizi biliyordum. Yurtdisinda genelde basortulu kardeslerimizi magdur etmiyorlar ama?
erzcn_24

erzcn_24

Kıdemli Üye · 144 mesaj

Dünyanın sonu değil....Empoze Kelimesini Kullananların ben ... Ulan Sanki neyi Empoze edecek ..Kardeşim Üzülmeye Değmez Bildiğin yoldan Şaşma...
gencbilimci

gencbilimci

Yeni Üye · 4 mesaj

Üzülme kardeşim Allah[cc]onların bu dünya da olmasa öbür dünya'da cezalandırcaktır.Hiç şüphen olmasın.Başımızı dik tutup Allah[cc]için koşacağız.
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

selamün aleyküm ayşe kardeşim
senin kadar üzüldük...allah da görüyor herşeyi.
siz kapanalı yeni oldu bu sizin ilk zorlu sınavınız üzüldünüz belki ama Rabbimizn emrini yere vurmadığınız için Rabbimiz sevindirmişsiniz.
onların hareketlerini Rabbimiz görmüştür.
inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzünüzü güldürecektir.

bırak onlar çocukalrına istediklerini eöpoze etsinler.
sonra da basına çıkıp kızımın katilleri yok internet aşkı cinayetle bitti
yok fuhuş yok cinayet (özür diliyorum)
ama işte canımız böyle sıkıyorlar.
sen sabrını metanetini koru kardeşim ben inanıyorum Rabbim ecrini kat kat verecektir.
Allah seninle olsun yar ve yardımcın olsun
selam ve dua ile
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

ALLAH bildiği gibi yapsın onları RABBİM inşaALLAH vicdanlı,imanlı insanlarla daha güzel işler nasip etsin sana...
*ayşe*

*ayşe*

MehmetSanliAyse kardesim gercekten cok uzuldum. Allah(cc) sabir versin. Ben sizin yurtdisinda yasadiginizi biliyordum. Yurtdisinda genelde basortulu kardeslerimizi magdur etmiyorlar ama?

Okulumu bitirdim,iyi bir dereceyle mezeun oldum cok sukur kardesım.ulkeme döndüm kardesımm.Güzelvatanımda ınandıgım gıbı yasamak ıstıyorum.inşallah Rabbim de nasıp edecek.buna ınanıyorum.
Allah 'a emanet olun.

Selametle...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Selamun aleykum kardeşim.Rızkı veren Allahtır.Allah başka kapı açar inşallah.Kötü bir durum.Ne anlıyorlar bundan bilmem.Düzelir sistem bir gün inşallah.Selam ve dua ile kalın.
*ayşe*

*ayşe*

mir_erhanselamün aleyküm ayşe kardeşim
senin kadar üzüldük...allah da görüyor herşeyi.
siz kapanalı yeni oldu bu sizin ilk zorlu sınavınız üzüldünüz belki ama Rabbimizn emrini yere vurmadığınız için Rabbimiz sevindirmişsiniz.
onların hareketlerini Rabbimiz görmüştür.
inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzünüzü güldürecektir.

bırak onlar çocukalrına istediklerini eöpoze etsinler.
sonra da basına çıkıp kızımın katilleri yok internet aşkı cinayetle bitti
yok fuhuş yok cinayet (özür diliyorum)
ama işte canımız böyle sıkıyorlar.
sen sabrını metanetini koru kardeşim ben inanıyorum Rabbim ecrini kat kat verecektir.
Allah seninle olsun yar ve yardımcın olsun
selam ve dua ile

Allah razı olsun kardesım.dualarına canı gonulden amin dıyorum.sanki cocuklarına ne yapacaksam.cok agırıma gıttı.dokundu.neyse..alışmam lazım.ama sonucta herşey Rabbimin rızası için.

Selametle...
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

ÜZÜLME ABLACIM.
SENİN DE Bİ HİKAYEN VAR ARTIK.
İLERDE BİRİLERİNE ANLATABİLECEĞİN Bİ HİKAYEN VAR...

ben bu zorlukları yaşadım bunları gördüm ama YILMADIM diyebileceksin inşALLAH.

Rabbim hayır kapıları açsın inşALLAH.
*ayşe*

*ayşe*

Nevin_1982Selamun aleykum kardeşim.Rızkı veren Allahtır.Allah başka kapı açar inşallah.Kötü bir durum.Ne anlıyorlar bundan bilmem.Düzelir sistem bir gün inşallah.Selam ve dua ile kalın.

Aleyküm selam nevin kardesım.sinirden aglıyorum.annemde demez mi tam zamanını buldun kızım kapanmak ıcın diye.oda destek olmayınca ıyıce kötü oldum.sabır dıyorum canım kardesım.dedigin gıbı Rabbım bir kapıyı kapatır digerini açar.Dualarında unutma kardesım benı.
Allah'a emanet olun.

Selametle...
*ayşe*

*ayşe*

erzcn_24Dünyanın sonu değil....Empoze Kelimesini Kullananların ben ... Ulan Sanki neyi Empoze edecek ..Kardeşim Üzülmeye Değmez Bildiğin yoldan Şaşma...

Sağolun kardesım yorumunuz için.sinir bozucu gercekten.Ya sabır.

Allah'a emanet olun.

Selametle...
*ayşe*

*ayşe*

gencbilimciÜzülme kardeşim Allah[cc]onların bu dünya da olmasa öbür dünya'da cezalandırcaktır.Hiç şüphen olmasın.Başımızı dik tutup Allah[cc]için koşacağız.

Sağol kardesım.Allah senden de razı olsun.

Selametle...
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

üzülme kardeşim hayırlısı buymuş demek
inşallah karşına daha iyi fırsatlar çıkar
selam ve dua ile...
*ayşe*

*ayşe*

kalbiminurlandırÜZÜLME ABLACIM.
SENİN DE Bİ HİKAYEN VAR ARTIK.
İLERDE BİRİLERİNE ANLATABİLECEĞİN Bİ HİKAYEN VAR...

ben bu zorlukları yaşadım bunları gördüm ama YILMADIM diyebileceksin inşALLAH.

Rabbim hayır kapıları açsın inşALLAH.

İnşalllah ablacım.sabır diyorum.dualarında unutma olur mu benıde.

Selametle...
Zeki.42

Zeki.42

Kıdemli Üye · 447 mesaj

*ayşe*hayat başladı artık.özel bir akademiye basvurmustum iş için.cevap geldı.herşeyi gorustuk.(hocamdan referansım vardı tel.den gorüştüm bu yüzden)hersey tamamdı.ama en snunda basortulu olup olmadıgımı sorunca hersey tersıne döndü.olmadı.başınızı acar mısınız dediler.hayır dedim.
sonra da biz örtülü bayan istemiyoruz düşüncelerinizi çocuklarımıza empoze edebilirsiniz, kusuruma bakmayın dediler ve tel. kapatımm.çok canım sıkkın kardeslerrim.:(:(

Keşke sana yazılan o sevap bana yazılsaydı :)
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim.
MehmetSanli

MehmetSanli

Kıdemli Üye · 213 mesaj

*ayşe*Okulumu bitirdim,iyi bir dereceyle mezeun oldum cok sukur kardesım.ulkeme döndüm kardesımm.Güzelvatanımda ınandıgım gıbı yasamak ıstıyorum.inşallah Rabbim de nasıp edecek.buna ınanıyorum.
Allah 'a emanet olun.

Selametle...

MasaALLAH ne guzel karar vermissiniz. Allah(cc) sizin icin dua edecem.Rabbim sizin istediginiz sekilde size yasamayi nasip etsin. (InsaALLAH)Benimde mezun olmama bir donem kaldi Turkiyeye donmeyi dusunuyorum. Kardes sende benden dualarini eksik etme ve Allaha emanet ol. Moralini yuksek tut ve inan her iste mutlaka bir hayir vardir.
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Ayşe kardeşim.Üzülecek bir şey yok...Sana bir manevi destek vermek istiyoruz.Kabul buyurursanız şu dua ayetini Her namazınızın peşinden 7 kere okuyun ve işinizi Allah'a havale edin ve O'na güvenin... Kısa bir zaman da işe kavuşacaksınız İnşaallah...
Tevbe Suresinin son ayeti

Bismillahirrahmanirrahim
.......HASBİYALLAHU LÂ İLAHE İLLA HÛ.ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZÎM...

Meali:Allah Teâlâ bana kâfidir. Ondan başka ilah yoktur. Ben ancak ona güvendim ve o pek büyük olan arşın sahibidir.

Not: Bunu Kur'an'a göre okuyunuz.Yani Arapçasından..Allah yar ve yardımcınız olsun...
Selametle...
*ayşe*

*ayşe*

HÜDAVENDİGARAyşe kardeşim.Üzülecek bir şey yok...Sana bir manevi destek vermek istiyoruz.Kabul buyurursanız şu dua ayetini Her namazınızın peşinden 7 kere okuyun ve işinizi Allah'a havale edin ve O'na güvenin... Kısa bir zaman da işe kavuşacaksınız İnşaallah...
Tevbe Suresinin son ayeti

Bismillahirrahmanirrahim
.......HASBİYALLAHU LÂ İLAHE İLLA HÛ.ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZÎM...

Meali:Allah Teâlâ bana kâfidir. Ondan başka ilah yoktur. Ben ancak ona güvendim ve o pek büyük olan arşın sahibidir.

Not: Bunu Kur'an'a göre okuyunuz.Yani Arapçasından..Allah yar ve yardımcınız olsun...
Selametle...

İnşallah değerli kardesim.hemen baslıyorum okumaya.Allah sizden razı olsun.Rabbim herşeyin en hayırlısını gönlunuze göre versin.Dualarımdasınız.

Selametle...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.