kardeslerim esimle nedenini bilmidiğim bir sıkıntı var aramızda son zamanlarda sorun olmayacak seylerden bile sinilenir bana kızar oldu eşim anlamıyorum nedenini soruyorum cevap vermiyor hiçbirsey yok diyor ama hep bir sıkıntı var geçen aksam sofradaki tuzluktan bile sorun oldu aramızda bağırıyor kızıyor durup dururken soruyorm bir hatammı var sana karsı diye cevapta vermiyor gerçekten çok üzülüyorum sürekli dualarımı okuyurum aramızdaki bu sıkıntılar çözülsün esim anlayışlı ılımlı olsun bana karsı diye.sizdende bu mübarek günde dua istiyorum.hepinizin kandili mübarek olsun kardeslerim dua ile...
s.a kardeslerim
1.248 görüntülenme · 1 yanıt
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82550-s-a-kardeslerim · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- filistin için dualarınızı diliyorum kardeslerim Tanışma Köşesi 14 cevap
- Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 119 cevap
- beni aydinlatir misiniz üye kardeslerim.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- kardeslerim Dini sohbet 1 cevap
- canm kardeslerim araniza geri dondum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- duanizi bekliyorum can kardeslerim... Dua Listesi 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.