Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin?
11.813 görüntülenme · 119 yanıt
(Kendime yakıştıramıyorum) bir kızdan hoşlandım ama kız benden hoşlanmıyor, üstüne yarına 3 tane final sınavım var ama hamdolsun içim rahat içimden kendime devamlı (Üzülme! Yüce ALLAHUTEALA (c.c) benimle diyorum) ama hayırlısı olsun inşaALLAH...
hımmm??güzel mantıklı bir konu hiç kimsenin olmadığı gibi bende sonsuz bir mutluluk içinde değilim ancak genede iyiyim hamdolsun....problemli bir hayatım var ve biçok problemli insan etrafımda hepsi ayrı telden yani(güzin ablanın köşesine döndürürmüşüm burayı:) gerçi efsaneye dönüştü o gerçekte varmı bilmem) neise bu gün her şey olağan olduğundan pek bişey bulamadım yazacak ama konu güzel teşükkür ederim derdi tasası olana da rabbimden yardım dilerim.
eyvallah
eyvallah
armour, post: 1066524, member: 98995hımmm??güzel mantıklı bir konu hiç kimsenin olmadığı gibi bende sonsuz bir mutluluk içinde değilim ancak genede iyiyim hamdolsun....problemli bir hayatım var ve biçok problemli insan etrafımda hepsi ayrı telden yani(güzin ablanın köşesine döndürürmüşüm burayı:) gerçi efsaneye dönüştü o gerçekte varmı bilmem) neise bu gün her şey olağan olduğundan pek bişey bulamadım yazacak ama konu güzel teşükkür ederim derdi tasası olana da rabbimden yardım dilerim.
eyvallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun
kardelele ↗çoook yorgunum mesainin bitmesini bekliyorum.
Ruhen huzurluyum çünkü sizler varsınız.yaptığımız dualarla huzurum dahada artıyor .selametle kalın.
Allah kolaylık versin. İşin rasgelir inşallah
Her halükarda şükretmeyi kendime öğretmeye çalışıyorum.
Tek başıma yürüyebildiğim için, soluk alıp verdiğim için ve hamdolsun ibadetlerimi eksikte olsa yapabildiğim için. şükürler olsun sana zül celali vel ikram c.c.
Tek başıma yürüyebildiğim için, soluk alıp verdiğim için ve hamdolsun ibadetlerimi eksikte olsa yapabildiğim için. şükürler olsun sana zül celali vel ikram c.c.
hasgül, post: 1066631, member: 77577Her halükarda şükretmeyi kendime öğretmeye çalışıyorum.
Kul Rabbinden daha baska ne isterki.......????
benim şu an yorgunluktan göz kapaklarım kapanacak herhalde...
o kadar agır geliyorki taşımakda zorluk çekiyorum...
vede şu kalplerinde allah korkusu olmayan insanlara kızıyorum şu an...
neden sevdiklerini kavuşturmuyorlar,,
araya engeller koruyorlar neden neden....
hiçmi allah korkusu yok bu insanlarda neden...
o kadar agır geliyorki taşımakda zorluk çekiyorum...
vede şu kalplerinde allah korkusu olmayan insanlara kızıyorum şu an...
neden sevdiklerini kavuşturmuyorlar,,
araya engeller koruyorlar neden neden....
hiçmi allah korkusu yok bu insanlarda neden...
çok yorgunum mesai bitti ama gidemiyorum:( evde de misafir var... Allah CC. yardımcımız olsun inş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56570-degerli-din-kardeslerim-suanki-ruh-haliniz-bizimle-paylasmak-istermisizin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.