kuran kursuna giden veya gitmiş var mı?
1.733 görüntülenme · 3 yanıt
arkadaslar ben kuran kursuna gıdıyorum ve dini bilgi yarısmasına gırecegım eger daha oncekı senelerde kuran kursuna gıdıpte yarısmaya gıren bırılerı varsa sorularıma cevap bulabılırler mı acaba???yanı ne tur sorular soruyorlar....... gibi...sımdıden Allah razı olsun
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
e_islamiyet, post: 949934, member: 48192arkadaslar ben kuran kursuna gıdıyorum ve dini bilgi yarısmasına gırecegım eger daha oncekı senelerde kuran kursuna gıdıpte yarısmaya gıren bırılerı varsa sorularıma cevap bulabılırler mı acaba???yanı ne tur sorular soruyorlar....... gibi...sımdıden Allah razı olsun
esselamün aleyküm ve rahmatullah ve berekatühü kardesim kur'ana sevdali
diye bir kardesimiz var sitede o hafizdir kendisinden bilgi alirsin sanirim hadi hayirli olsun insallah kazanirsin allaha emanet ol:a35:
ben kursa gitmiştim ama yarışmaya falan girmedim kardeşim.
rabbim yarışmada yardımcın olsun inşallah kazanırsın
rabbim yarışmada yardımcın olsun inşallah kazanırsın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51038-kuran-kursuna-giden-veya-gitmis-var-mi · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- hat kursuna başladım... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- KUDÜS te sanal gezinti(gitmiş kadar olacaksınız) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 20 cevap
- Kabeye gitmiş kadar olacaksınız... İslami Programlar 26 cevap
- Kim gitmiş de gelmiş? Var mı gidip de dönen? Dini sohbet 1 cevap
- Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak istermisi Kuran-ı Kerim 7 cevap
- kuran veya hadis ogretmekle meskul olanlar gunluk 2 bin Altin mukafat kazanirlar Hadis-i Şerif 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.