Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
895 görüntülenme · 6 yanıt
emanet55ALLAH yardımcınız olsun.maaşALLAH çok güzel yapmışsınız kursa gitmedim ama bende severim hattı...hatta yazmıştımda gerçekten zor ama bitirince insan çok keyif alıyo...
inşaALLAH başarırsınız...selam ve dua ile..
imam_hatiplimSelamün Aleyküm Hayirli Geceler Hat Kursuna Gitmedim Ama Normalde Arapca Dersi Gördügümüz Için Cok Güzel Arapca Yazi Yaziyorum Baslarda Yazim Güzel Degildi Ama ögretmenimiz Yazarken Kendinizi Serbest Birakinve Resim Yapiyormus Gibi Elinizi Serbest Birakin Dedi ögretmenin Dedigini Yaptiktan Sonra Gercekten Yazim Güzellesti Ve Simdi Cok Güzel Yaziyorum Insallah Sizde Basarirsiniz Sadece Kendinize Güvenin Yeter Allah Yardimciniz Olsun
asos1907teşekkür ederim...Allah razı olsun canım... zaten herşey güvenle başlıyor ama çok zor geldi bana....çünki ben arapça hiç yazmadım...inşllh başaracağım..
imam_hatiplimBENDEN SANA KARDES ÖNERİSİ O ZAMAN BASTA KENDİN EVDE BİRAZ ARAPCA YAZMAYA CALİŞ KENDİ BASİNA YAZİN NE KADAR DÜZGÜNLESİRSE HAT KURSUNDADA O KADAR İYİ OLURSUN BEN HİÇ BİRSEY BİLMİYORDUM KUR'AN-İ KERİM ÖGRETMENİ BANA YASİN'İ SERİFİ YAZACAKSİN DEDİ VE DÖNEM ÖDEVİ VERDİ GECELERCE AGLADİM CÜNKÜ CÜK KÖTÜ YAZİYORDUM AMA SONRA CALİŞTİM CALİŞTİM VE BASARDİM ÖGRETMENE ÖGLE BİR ÖDEV VERMİŞTİM Kİ O BİLE SASİRMİŞTİ TABİ HAK ETTİGİM NOTUTA ALDİM HALİYLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34207-hat-kursuna-basladim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.