KUDÜS te sanal gezinti(gitmiş kadar olacaksınız)
1.963 görüntülenme · 20 yanıt
Allah cc razı olsun kardeşim
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm değerli kardeşim..
Emeğinize sağlık.. Çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Mescid-i Aksa'mızın içini ilk defa gördüm, bu vesileyle.. Ayasofya'mız da geldi aklıma.. Ayasofya'mız da, boynu büküklüğüyle, ümmetin 2. Mescid-i Aksa'sı..
Her şeye rağmen, Mescid-i Aksa'daki manevi ihtişam ve güzellik, karelerde de kendini hissettiriyor.. Dualarımız Aksa ile, Aksa'lıllarla, bu mübarek Cuma gününde de inşallah.. Rabbimiz yar ve yardımcıları olsun, daimen..
Rabbimize emanet olunuz kardeşim.
Selam ve Dua ile.
Emeğinize sağlık.. Çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Mescid-i Aksa'mızın içini ilk defa gördüm, bu vesileyle.. Ayasofya'mız da geldi aklıma.. Ayasofya'mız da, boynu büküklüğüyle, ümmetin 2. Mescid-i Aksa'sı..
Her şeye rağmen, Mescid-i Aksa'daki manevi ihtişam ve güzellik, karelerde de kendini hissettiriyor.. Dualarımız Aksa ile, Aksa'lıllarla, bu mübarek Cuma gününde de inşallah.. Rabbimiz yar ve yardımcıları olsun, daimen..
Rabbimize emanet olunuz kardeşim.
Selam ve Dua ile.
selamün aleyküm kardeşim
çok güzel bi paylaşımdı
gitmedim oralara ama gitmiş gibi oldum bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim
Allah razı olsun
inşallah gidip gercek olarak görmeyi
Rabbım nasıp eder
selametle
çok güzel bi paylaşımdı
gitmedim oralara ama gitmiş gibi oldum bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim
Allah razı olsun
inşallah gidip gercek olarak görmeyi
Rabbım nasıp eder
selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53222-kudus-te-sanal-gezinti-gitmis-kadar-olacaksiniz · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.