Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak istermisi

1.748 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
ferit_pilsen

ferit_pilsen

Aktif Üye · 85 mesaj

Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak istermisi

yorumlarınızı bekliyorum
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

RE: Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak ister

RE: Acaba Kuran-ı Kerim'den kaç sure ezberlediniz?Veya ezberlemeye çalışıyosunuz?Paylaşmak ister

değerli kardeşim değerli kardeşim madem sormuşsun yazalım bizde tam olarak saymadım ama sanırım 30 35 arası olabilir rabbim hakkıyla okumayı nasib etsin dua ile
merve18_19

merve18_19

Kıdemli Üye · 172 mesaj

zerda yazdı:
değerli kardeşim değerli kardeşim madem sormuşsun yazalım bizde tam olarak saymadım ama sanırım 30 35 arası olabilir rabbim hakkıyla okumayı nasib etsin dua ile
ben saydım ferıt kardes ıcın madem merak etmıs.bızde soyleyelım 30 tane.hakıyla okumayı nasıp etsın mevlam zerda ablamın dedıgı gıbı...
guner

guner

Kıdemli Üye · 319 mesaj

ALHIM KALBIMIZ DE YUREGIMIZDE S ENINLE
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

selamlar ben hafızlık yapıyordum yarım bırakmak zorun'da kaldım yıllar önce bir kez tekrar etmeğe başladım sonra yine yarım kaldı dua edin belki Allah nasip eder yeniden tekrarlama şansım olur
Şule_i cevval

Şule_i cevval

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Bu çok eskiden açılmış bir konu ama ben de buraya yazmayı uygun buldum. Bu günlerde Amme (Nebe) suresini ezberlemeye uğraşıyorum, epey yol aldım ama tam olarak ezberleyemedim.Başkalarının önünde okumaya henüz hazır değilim. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

Öncelikle namaz icin gerekli sureler

Sonrasında ise Deccale karsı gerekli olan

Kehf suresi ilk 10 ayeti lazım.

Ezberlemeye calışıyorum kehf suresini zor baya...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Şule_i cevvalBu çok eskiden açılmış bir konu ama ben de buraya yazmayı uygun buldum. Bu günlerde Amme (Nebe) suresini ezberlemeye uğraşıyorum, epey yol aldım ama tam olarak ezberleyemedim.Başkalarının önünde okumaya henüz hazır değilim. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.

KaimÖncelikle namaz icin gerekli sureler

Sonrasında ise Deccale karsı gerekli olan

Kehf suresi ilk 10 ayeti lazım.

Ezberlemeye calışıyorum kehf suresini zor baya...

selamün aleyküm kardeşlerim maşallah kardeşlerime ne güzel uğraşları varmış. ben de fetih suresini ezberlemiştim hatta bu forumda ezberlemiştik geçen yaz. cuma günü bir abla var ezberlerimi dinliyor ona vereyim dedim ilk sayfada birçok yerde takıldım. inşallah pzt tekrar vereceğim. bu hafta fetih suresiyle geçecek. ezberledikten sonra tekrar etmeyince unutuluyor maalesef.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.