🔒 buyurun maklube yiyelim
43.756 görüntülenme · 341 yanıt
valla ebru kardeş bir yıldır bende yiyemiyorum..maklubenin yapıldığı belli mekanlar vardır insan buralarda olmazsa bu lezzeti tatması zor.ben yinede nevşehire gittiğimde abilerden rica edecem bu sefer. valla hasret kaldık ya hu
hımm bizde bayanlar olarak yapıp afiyetle yiyoruz..tavsiye ederim.vazgeçilmezlerden biri.paylaşım için teşekkürler.......
sa kardes bu yemeğin adını yaklasık bi 3 senedir duyuyorum ama bi türlü yemek nasip olmadı:) neyse sayenizde en azından seklini görmüş oldum tadına da bakarım insaallah...:)
çok güzel görünüo yaa..ramazan günü bu foto baya etkiledi..tarif için teşekkürler..umarım becerebilirim..bu arada tavsiye ederim mükemmel bir tat..harika bişe..
ellerınıze sağlık harıka olmus.nasıl canım çektı anlatamam.ben ünıversıtedeyken ablalarımız yapmıstı yemıstık.ama harıkaydı.kalabalık olunca da daha lezzız oluyor.aklıma geldı valla bende yapcam eşıme bır tadına baksın.
selamün aleyküm maklubeyi ben ik defa görüyom görünüşü güzel ama tadı nasıldır acaba selam ve dua ile

Erkeklerin bu kadar becerikli olduğunu bilmezdim sanki böyle üniversite ortamı gibi ama öğrenci kısmı bu kadar maliyetli bişeyle uğraşmaz değil galiba neyse görüntü gerçekten güzel süsülü bi yemek çok şaşırdım gerçekten bizim tohatta bu kadar becerikli baylar yok maalesef aşçı eniştem hariç
iş yerinde bi arkadaşım pişirmişti görüntüsü bunun kadar mükemmel olmasa da tadı süperdi:)bakınca biraz alakasız malzemeler gibi duruyor ama tadı hiç te öyle değill..kim yaptıysa ellerine sağlık harika görünüyor canım çekti şimdi:)hayırlı akşamlar
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9799-buyurun-maklube-yiyelim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.