🔒 buyurun maklube yiyelim

43.756 görüntülenme · 341 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

valla ebru kardeş bir yıldır bende yiyemiyorum..maklubenin yapıldığı belli mekanlar vardır insan buralarda olmazsa bu lezzeti tatması zor.ben yinede nevşehire gittiğimde abilerden rica edecem bu sefer. valla hasret kaldık ya hu
omaroğlu

omaroğlu

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 20 mesaj

bune böyle uyduruk bir sey...yoksa meze filanmı
huzur sokağı

huzur sokağı

Aktif Üye · 60 mesaj

hımm bizde bayanlar olarak yapıp afiyetle yiyoruz..tavsiye ederim.vazgeçilmezlerden biri.paylaşım için teşekkürler.......
berrekisra

berrekisra

Üye · 21 mesaj

sa kardes bu yemeğin adını yaklasık bi 3 senedir duyuyorum ama bi türlü yemek nasip olmadı:) neyse sayenizde en azından seklini görmüş oldum tadına da bakarım insaallah...:)
S£w£c£n

S£w£c£n

Kıdemli Üye · 123 mesaj

süper görünüyo ramazan bıtsınde yapsam ben bıkere yedım guzeldı ama cok acıydı :a01: ama tafsıye ederım yenmesını
humeyra...

humeyra...

Yeni Üye · 3 mesaj

çok güzel görünüo yaa..ramazan günü bu foto baya etkiledi..tarif için teşekkürler..umarım becerebilirim..bu arada tavsiye ederim mükemmel bir tat..harika bişe..
emelfurkan

emelfurkan

Üye · 29 mesaj

ellerınıze sağlık harıka olmus.nasıl canım çektı anlatamam.ben ünıversıtedeyken ablalarımız yapmıstı yemıstık.ama harıkaydı.kalabalık olunca da daha lezzız oluyor.aklıma geldı valla bende yapcam eşıme bır tadına baksın.
papatyalı

papatyalı

Aktif Üye · 83 mesaj

emeğinize sağlık,tşkler.
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

selamün aleyküm maklubeyi ben ik defa görüyom görünüşü güzel ama tadı nasıldır acaba selam ve dua ile
anise

anise

Üye · 14 mesaj

Erkeklerin bu kadar becerikli olduğunu bilmezdim sanki böyle üniversite ortamı gibi ama öğrenci kısmı bu kadar maliyetli bişeyle uğraşmaz değil galiba neyse görüntü gerçekten güzel süsülü bi yemek çok şaşırdım gerçekten bizim tohatta bu kadar becerikli baylar yok maalesef aşçı eniştem hariç
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

Siz bu mekbuleyi gerçekten yaptınız mı? valla helal olsun yaptıysanız ben yapamam hiç denemedim resimde gördüm süper bişey özellikle sinideki dizayn şeklinide çok beğendim...
B3y4N

B3y4N

Üye · 23 mesaj

Ben çokca tadına baktım bu yemeğin.Çok güzel tavsiye ederim, rahaT 15 kişiyi doyurur.Bir de pilav çok sıcaktır yoğurtla beraber çok güzel olur.İşi bilene yaptırırsanız mükemmel tadı var.

Allah razı olsun
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

valla çok güzel görünüyor az malzemeyle deneyeceğim inşallah ellerinize sağlık
sevgi-gülü

sevgi-gülü

Aktif Üye · 89 mesaj

adam bi yemek tarifi koymus tariflikten cikmis ha
ne güzel yapmislar iste
ellerinize saglik
CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

Bir sefer yedim hala tadı ağzımda nefis bir yemekk
hoppidi

hoppidi

Yeni Üye · 7 mesaj

yemek için hazırlanışı

aman Allahım:a30:....bu ne güzellik...bakarken bile ağzım sulandı...A37yapanların ellerine sağlık..
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Valla cok güzel olmuş bende evde yaparim genelde bekar yemeği derler elinize sağlik
papatyalı

papatyalı

Aktif Üye · 83 mesaj

çokkk harikaaaaa olmuş bende komşumuz yapmiş çok guzel
özelim

özelim

Aktif Üye · 53 mesaj

maklube valla bayılırım kimse ön yargılı olmasın onun bereketi çok farklı hiç bitmiyor bence herkes denemeli
nursah

nursah

Kıdemli Üye · 108 mesaj

iş yerinde bi arkadaşım pişirmişti görüntüsü bunun kadar mükemmel olmasa da tadı süperdi:)bakınca biraz alakasız malzemeler gibi duruyor ama tadı hiç te öyle değill..kim yaptıysa ellerine sağlık harika görünüyor canım çekti şimdi:)hayırlı akşamlar
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.