🔒 buyurun maklube yiyelim
43.756 görüntülenme · 341 yanıt
:) tüm kardeşlerime hizmet etmek onlara sofralar hazırlamaktan zevk duyarım ..sanırım söylemeyi unuttum profesyonel aşçıyım ama bu görüntüde güzel olmuş elinize emeğinize sağlık .aslında önemli olan şudur bence burada görülmesi gereken ortada bir yemek var ama o renklere ve o nimetlere bakın bakın ki allah bizleri ne kadar çok seviyor onu anlamamız daha doğrudur inşallah...ama hepimizin hamd ve şükür içinde olduğundan süphemde yok eğer öyle olsaydık burada birleşmezdik değilmi selam ve dua ile
sizleri çok ama çok seviyorum....
sizleri çok ama çok seviyorum....
çoook güzel görünüyor
çoook güzel görünüyor
:a37::VALLA NE YALAN SÖYLİYİM GÜZEL Bİ SUNUM BENDE DENİCEM .HELAL SANA
çoook güzel görünüyor
:a37::VALLA NE YALAN SÖYLİYİM GÜZEL Bİ SUNUM BENDE DENİCEM .HELAL SANA
ben bu yemeği duydum çok da heves ettim yemek ve yapmak için ama bir türlü nasip olmadı görüntüsünüde ilk defa görüyorum çok harika bir tada bezior gerçi bildiğimiz tadlar ama hepsinin bir arada olmuş hali paylaşım için teşekkürler
MAKLUBE ASLINDA BİR ÖĞRENCİ YEMEĞİDİR.VE MÜTHİŞ GÜZELDİR AMA GRUP HALİNDE YERSENİZ BİR BAŞKA TADI OLUR.SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Aşkâ MecnunDoğrudur kardeşim öğrencilik yıllarında sık yaptığımız bir yemekti Yurtta iple çekerdik maklube günlerini şimdi yapmak için zor topluyoruz insanları ama o zamanlar öylemiydi maklubeyi duyan tüm yurt sakinleri katılırdı neredeyse ::(
SELAMÜN ALEYKÜM .
EVET KARDEŞİM AYNI ŞEYLERİ BİZDE YAŞARDIK.AMA AYDA BİRDE OLSA HALA YAŞIYORUZ DİYEBİLİRİM.SAĞ OLSUN BAKİ DOSTLUKLARIMIZ DEVAM EDİYOR.BU GELENEĞİ ELİMİZDEN GELSİĞİNCE YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ.SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
sevda hafıztavsiye edrim cakdok cok güzel oluyor.ama yaptıgnda bizide cagırmayı unutma:a26:
hihihihi hepsiniz davetlisiniz buyrun gelin buyuk bir sofra kuralim :)ne guzel.. bayiliyorum boyle toplantilara.. hem dua edilir hem sohbet hemde yemek:) bekliyom hepinizi hihi:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9799-buyurun-maklube-yiyelim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.