🔒 buyurun maklube yiyelim
43.756 görüntülenme · 341 yanıt
Geçenlerde oğlum bir arkadaşında yemiş.Anlatıyodu ''anne makbule mi maktule mi öyle bi şey,süslü paasta gibi''diye resminide çekmiş aynen bu görüntüydü.Ellerine sağlık.Ben de deneyim.Ama yerken yoğurt salata pilav karış mıyo mu?ya da karışınca güzel mi oluyor .Denemek lazım tekrar teşekkürler canım
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
:Aselamünaleyküm kardeşim aşka mecnun kulakların çınlıyor mu?
selam ve dua ile kal ALLAH cc emanet ol selametle.:gulegule
selam ve dua ile kal ALLAH cc emanet ol selametle.:gulegule
Ve Aleyküm Selam kardeş biz arkadaşlarla yapmıştık gerçekten çok güzel bir yemek.Paylaşım için teşekkürler....
Buyrun maklube yiyelim
Buyrun maklube yiyelim
EVET MÜKEMMEL BİŞEY MAKLUBE.BENİM ANNEMDE ÇOK GÜZEL YAPAR.AMA BU FOTOĞRAFDAKİNİN GÖRÜNTÜSÜ AYRI Bİ GÜZEL.
Buyrun maklube yiyelim
EVET MÜKEMMEL BİŞEY MAKLUBE.BENİM ANNEMDE ÇOK GÜZEL YAPAR.AMA BU FOTOĞRAFDAKİNİN GÖRÜNTÜSÜ AYRI Bİ GÜZEL.
makbule çok güzel görünüyor ellerinize sağlık ,ayrıca güzel süslemişsiniz dayımın eşi özel davetlerde yapar çok güzel olur,bende çok güzel yaparım güzel bi yemek yani, allaha emanet olun hoşçakalın
neslihantozanmakbule çok güzel görünüyor ellerinize sağlık ,ayrıca güzel süslemişsiniz dayımın eşi özel davetlerde yapar çok güzel olur,bende çok güzel yaparım güzel bi yemek yani, allaha emanet olun hoşçakalın
neslihan abla nasilisn iyimisin snein web siten açilmiyo niye acaba??:(
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
iyiyim canım allaha şükür,içerik uyarıı veriyo niye olduğunu anlamadım ama orda çıkan devam etmek istiyoruma tıklarsan sayfa tekrar açılıyor canım allaha emanet ol hoşçakal
huzunlu_gurbetneslihan abla nasilisn iyimisin snein web siten açilmiyo niye acaba??:(
canım şimdi yine baktım anlıyorum devam etmek istiyoruma tıkla hoşçakal
SANIRIM ÖĞRENCİSİNİZ(:MAKLUBENİZİN HARİKA Bİ GÖRÜNTÜSÜ VAR RABBİM BİZ ACİZ KULLARINA NELERDE YAPTIRIYOR DEĞİL Mİ:evetDAHA ÖNCE BENDE Bİ KAÇ KEZ YAPMAYI DENEMİŞTİM AMA SİZİNKİSİ KADAR BAŞARILI OLMAMIŞTI:( DAHA DEĞİŞİK YEMEK TARİFLERİNİZİ DE GÖRÜRÜZ İNŞ.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9799-buyurun-maklube-yiyelim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.