BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

24.237 görüntülenme · 272 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

tıkladıktan sonra aklımageldi ben de bir öneride bulunsam ayda bir hatmi şerif yapamazmıyız birer cüz okuyabiliriz mesela bu ay 1. cüzü okuyan bir sonraki 2. cüzü devam edebilir S.A B)B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

nurrumeysa

nurrumeysa

Kıdemli Üye · 243 mesaj

selamün aleykümB)B)B)

OZAMAN 1.CÜZÜ OKUYORUM. B)B)B)

ALLAHA EMANET OLUN
sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

7. yasin-i şerif , 3000 kelime -i tevhit çektim..
ALLAH KABUL ETSİN..
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM..
rabbaniyyin

rabbaniyyin

Yeni Üye · 4 mesaj

işallah bende varım kardeşim..
ne yapacağımızı ne zaman söyleyelim
rabbaniyyin

rabbaniyyin

Yeni Üye · 4 mesaj

işallah bende varım kardeşim..
ne yapacağımızı ne zaman söyleyelim
rabbaniyyin

rabbaniyyin

Yeni Üye · 4 mesaj

işallah hayırlısı olur
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

ABLAAAAA BENİM 5 YASİN OLDU TEVHİD ÇOK AZ İNŞALLAH HAFTAYA ÇOK ÇEKERİM
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Değerli kardeşler bu hafta hafize annemizin tavsiyesine uyuyoruz ve hatim dağıtıyoruzz birinci cüzden itibaren almak isteyenler yazarlarsa inş cumaya kadar hatimi dağıtalım şimdiden rabbim razı olsun dua ile kuranı kerim okumasını bilemeyen kardeşlerim varsa onlar tesbihata devam SELAM VE DUA İLE
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

ABLAM BEN KURAN OKUMAYI BİLMİYORUM.. ŞİMDİDEN 3000 KELİME-İ TEVHİD ÇEKTİM.. DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN.. CENAB-I ALLAH BANADA VE BENİM GİBİ KURAN-I KERİM OKUMAK İSTEYEN HERKESEDE OKUMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Birnur yazdı:
ABLAM BEN KURAN OKUMAYI BİLMİYORUM.. ŞİMDİDEN 3000 KELİME-İ TEVHİD ÇEKTİM.. DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN.. CENAB-I ALLAH BANADA VE BENİM GİBİ KURAN-I KERİM OKUMAK İSTEYEN HERKESEDE OKUMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Değerli kardeşim benim Rabbim razı olsun.Rabbim sevabını yazsın inş,eğer azım edersen inş öğrenirsin Kuran okumayı.Rabbim yar ve yardımcın olsun
ANELKA

ANELKA

Kıdemli Üye · 179 mesaj

selamun aleyküm kardeşim bende dua okuyacagım .rabbim duvalarımızı kabul etsin..B)
selametle kal...B)
reyhan33

reyhan33

Üye · 27 mesaj

Selamun aleykum kardeşim.
7 Yasin,7000 Kelime-i Tevhit,7000 Salavat-ı şerif çektim.Allah razı olsun.
hazall

hazall

Yeni Üye · 5 mesaj

:)selamün aleyküm ben şimdi kayıt oldum site hakkında çok tecrübeli değilim inşallah zamanla olacak ablam az önce bugece cuma gecesi olduğu için allah kabul etsin yasini şerif okudu bana biraz kurandan yazılar gösterdi bizde biraz gelinimizin tavsiyesiyle bu siteye girdik çok hoşuma gitti fırsat buldukça girmeye çalışıcam inşallah kuran okumayıda öğrenicem allah herkese hidayet versin benide ayırmasın
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

abla benim şimdi iki ama yarına 5 olacak İNŞALLAH AMA YARIN SİTEYE GİREMİCEM ŞİMDİDEN HABER VERİM DEDİM AMA SEVVALMİNA İLEDE HABER VEREBİLRİM.ALLAH KABUL ETSİN.SELAMETLE
hazall

hazall

Yeni Üye · 5 mesaj

:)selamün aleyküm ben şimdi kayıt oldum site hakkında çok tecrübeli değilim inşallah zamanla olacak ablam az önce bugece cuma gecesi olduğu için allah kabul etsin yasini şerif okudu bana biraz kurandan yazılar gösterdi bizde biraz gelinimizin tavsiyesiyle bu siteye girdik çok hoşuma gitti fırsat buldukça girmeye çalışıcam inşallah kuran okumayıda öğrenicem allah herkese hidayet versin benide ayırmasın.
hazall

hazall

Yeni Üye · 5 mesaj

:)selamün aleyküm ben şimdi kayıt oldum site hakkında çok tecrübeli değilim inşallah zamanla olacak ablam az önce bugece cuma gecesi olduğu için allah kabul etsin yasini şerif okudu bana biraz kurandan yazılar gösterdi bizde biraz gelinimizin tavsiyesiyle bu siteye girdik çok hoşuma gitti fırsat buldukça girmeye çalışıcam inşallah kuran okumayıda öğrenicem allah herkese hidayet versin benide ayırmasın.
hazall

hazall

Yeni Üye · 5 mesaj

hazall

hazall

Yeni Üye · 5 mesaj

AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

ben de varım inşallah.yalnız ben kuran-ı yeni okumaya başlıycam yani yalnızken yalnış okurum diye korkuyorum,tam sökene kadar türkçe okunuşundan okusam olurmu?ve çok mutluyum ki bu site sayesin de sökmeye başladım okumayı ve okudukça çok heycanlanıyorum.tevhid 1000 tane okurum haftada fazlası olursa da haber veririm.türkçe okunuşuyla olursa eğer yasin de 4 okur gene fazlasını bildiririm inşallah.lütfen dualarınız da benide unutmayın ve özellikle okumayı çabuk sökmem içinde ayrıca dua edin lütfeeeeeeeeennB)B)
sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

ALLAH KABUL ETSİN 5 YASİN-İ ŞERİF VE SADECE 500 KELİME-İ TEVHİT ÇEKEBİLDİM..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.