BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?
24.237 görüntülenme · 272 yanıt
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?
selamün aleyküm
7.Yasin i şerif VE 500 kelimei tevhit okudum
ALLAHA EMANET OLUNB)B)B)
selamün aleyküm
7.Yasin i şerif VE 500 kelimei tevhit okudum
ALLAHA EMANET OLUNB)B)B)
selamünaleyküm
abla bende 6000 tevhid 4 tanede yasin-i şerif okudum rabbim kabul eder inşallah.dua ile.
selamünaleyküm
abla bende 6000 tevhid 4 tanede yasin-i şerif okudum rabbim kabul eder inşallah.dua ile.
değerli kardeşler cümleten hayırlı akşamlar cumanız mübarek olsun bu acizane kardeşinizi duanızda unutmayın inş kardeşlerim tesbaihatlar ne oldu bu konuyu unutmayalım olurmu cevablarınızı bekliyorum aeo
değerli kardeşler cümleten hayırlı akşamlar cumanız mübarek olsun bu acizane kardeşinizi duanızda unutmayın inş kardeşlerim tesbaihatlar ne oldu bu konuyu unutmayalım olurmu cevablarınızı bekliyorum aeo
Selamünaleyküm
500 kelime -i tevhit 7.yasin-i şerif okudum
ALLAHA emanet olun
Selamünaleyküm
500 kelime -i tevhit 7.yasin-i şerif okudum
ALLAHA emanet olun
EFENDİM BENİM Bİ MARUZATIM VAR.BENDE KATILMAK İSTEMİŞTİ AMA NASİP OLMADI HER HAFTA YASİN YADA KELİMEİ TEVHİD İKİSİNDEN BİRİNİ ALALBİLİRİZ DİMİ.YANİ Bİ HAFTA YASİN Bİ HAFTA TEVHİD OKUSAAK OLUR MU BİDE OKUDUĞUMUZ KADARINI HABER Mİ VERECEĞİZB)
EFENDİM BENİM Bİ MARUZATIM VAR.BENDE KATILMAK İSTEMİŞTİ AMA NASİP OLMADI HER HAFTA YASİN YADA KELİMEİ TEVHİD İKİSİNDEN BİRİNİ ALALBİLİRİZ DİMİ.YANİ Bİ HAFTA YASİN Bİ HAFTA TEVHİD OKUSAAK OLUR MU BİDE OKUDUĞUMUZ KADARINI HABER Mİ VERECEĞİZB)
alıyorsunuz ama koyduğumuz şart var ya 5 yasin ya 5 bin kelimei tevhid yada 5 bin salavat alıyorsunuz ama herhafta yapmak şartıyla sonra bu forma bilgi veriyorsunuz yaptıım veya yapamadım diye inş anlaşılmıştır kardeşim dua ile
makinaci06 yazdı:evet değerli kardeşim istediğinizi
alıyorsunuz ama koyduğumuz şart var ya 5 yasin ya 5 bin kelimei tevhid yada 5 bin salavat alıyorsunuz ama herhafta yapmak şartıyla sonra bu forma bilgi veriyorsunuz yaptıım veya yapamadım diye inş anlaşılmıştır kardeşim dua ile
ben bu hafta çok okuyamadım abla 6 yasin ve 2000 kelim-i tevhid çekebildim 500 de salavat-ı şerif :(:(:(
ben bu hafta çok okuyamadım abla 6 yasin ve 2000 kelim-i tevhid çekebildim 500 de salavat-ı şerif :(:(:(
sevvalmina yazdı:rabbim kabul etsin kardeşim rabbim razı olsun dua ile
TAMAM İNŞALLAH ANLADIM OKUMAYA ÇALIŞACAĞIM...
Ravza_Nur yazdı:
makinaci06 yazdı:evet değerli kardeşim istediğinizi
TAMAM İNŞALLAH ANLADIM OKUMAYA ÇALIŞACAĞIM...
değerli kardeşler tesbihat alımlarımız devam ediyor almak isteyen kardeşler cuma gününe kadar yasini şerif kelimei tevhid ve salavatı şerife alabilirler rabbim sevabınızı yazsın inş dua ile
değerli kardeşler tesbihat alımlarımız devam ediyor almak isteyen kardeşler cuma gününe kadar yasini şerif kelimei tevhid ve salavatı şerife alabilirler rabbim sevabınızı yazsın inş dua ile
1000 kelime i tevhit 7. Yasin i şerif okudum
ALLAHA AMENET OLUNB)B)B)B)B)
1000 kelime i tevhit 7. Yasin i şerif okudum
ALLAHA AMENET OLUNB)B)B)B)B)
Selamün Aleyküm RavzaNur ben de 7 Yasin 5.000 tane kelimeyi tevhid çekerim Allahın izniyle B)B)B)
Selamün Aleyküm RavzaNur ben de 7 Yasin 5.000 tane kelimeyi tevhid çekerim Allahın izniyle B)B)B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9532-bu-zincirde-sende-varmisin · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.