SELAMÜN ALEYKÜM
RABBİM izin verirse bende haftada 7 YASİN-İ ŞERİF ve 500 Adet Kelimei tevhit okurum. İNŞALLAH.B)B)
24.237 görüntülenme · 272 yanıt
hafize yazdı:
Haftaya cuma akşamına kadarmı ? biz duaya gittiğimiz zaman kelimeyi tevhidi LAİLAHEİLLALLAH DİYE ÇEKİYORUZ DOĞRUMU ?
hafize yazdı:hafize annem hayırlı cumalar duada unutmayın inş annem lailaheillallah diye çekiyoruz ama 100.cüde muhammedün rasulullah diyoruz rabbim sizden razı olsun
Haftaya cuma akşamına kadarmı ? biz duaya gittiğimiz zaman kelimeyi tevhidi LAİLAHEİLLALLAH DİYE ÇEKİYORUZ DOĞRUMU ?
reyhan33 yazdı:aleyküm selam kardeşim rabbim razı olsun rabbim kabul etsin inş
SELAMUNALEYKUM...Cumanız mübarek olsun.
5000 Kelimeyi tevhit,5000 Salavat.5 Yasin okudum.
ALLAH izin verirse inşaallah okumaya devam edeceğim.
Allah yar ve yardımcımız olsun.B)
evindar yazdı:aleyküm selam kardeşim rabbim razı olsun rabbim sevabınızı yazsın inş dua ile cumanız mübarek olsun
selamünaleyküm kardeşim,
5 Yasin-i Şerif ve 1.000 Adet Kelime-i Tevhid ' i ALLAH ' ın izni ile bitirdim. ALLAH-Ü TEALA kabul eder inşaALLAH. Cumamız mübarek olsunB)B)B)
selamünaleyküm

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;
cumanız mübarek olsun Allah razı olsun Allah kabul etsin inşAllah Dualarınızda benide unutmayın.. kardeşimede dua edin hafızlığını en iyi şekilde tamamlamak nasip olsun inşAllah tüm hafızlık yapan kardeşlerime duam Rahmanın izniyle nur olsun inşAllah Allah'a ement olun selam ve dua ile
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;
cumanız mübarek olsun Allah razı olsun Allah kabul etsin inşAllah Dualarınızda benide unutmayın.. kardeşimede dua edin hafızlığını en iyi şekilde tamamlamak nasip olsun inşAllah tüm hafızlık yapan kardeşlerime duam Rahmanın izniyle nur olsun inşAllah Allah'a ement olun selam ve dua ile
MAŞALLAH HAFIZLIK OKUYOR DEMEK.VALAL KISKANDIM.RABBİM BİZEDE NASİP EDER İNŞ.ALLAH ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN..
Avukat yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;
MAŞALLAH HAFIZLIK OKUYOR DEMEK.VALAL KISKANDIM.RABBİM BİZEDE NASİP EDER İNŞ.ALLAH ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN..
BEN DE KISKANDIM.ALLAH MUVAFFAK EYLESİN HER DAİM.
aska mecnun yazdı:
Avukat yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;
BEN DE KISKANDIM.ALLAH MUVAFFAK EYLESİN HER DAİM.
amin ecmain inşAllah kıskanılmaz mı Allahın izniyle vede keremiyle Hafızlık tacıyla onurlanacak onun gibisi güzel bir makam varmıdır ki . Allah o yolda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşAllah Allah fatma kardeşle sizdende razı olsun inşAllah
hafızlık yapan her kardeşimizi destekliyelim inşAllah onlardan alaacağımız bir hayır duası bize belkide büyük bir karşılık olarak döne bilir selam selam ve dua ile

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9532-bu-zincirde-sende-varmisin · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.