Hicran İçin...

3.732 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1542091, member: 42919[sıze=4][rıght][ı]ve bir gün ; hasta olmasına bile dayanamadığınız insanın, içinizde ölmesi için duâ edersiniz.[/ı][/rıght][/sıze]

eğer allah c.c yaşadığımız herşeyi aklımızda,kalbimizde o an gibi bıraksyadı acıdan yaşamaz dık....
Ve semalarda zaman ..........
O olmasa idi yaralar kapnırmıydı
o geçmesydi sıkıntılı yeni sevinçler gelirmiydi....
çok şükür bu günümüze .....
Bir yol var devam eden belli.... Giden belli
seninle gelmek isteyen gelir gelmek istemeye ne denir?
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

emcankel, post: 1542131, member: 122221eğer allah c.c yaşadığımız herşeyi aklımızda,kalbimizde o an gibi bıraksyadı acıdan yaşamaz dık....
Ve semalarda zaman ..........
O olmasa idi yaralar kapnırmıydı
o geçmesydi sıkıntılı yeni sevinçler gelirmiydi....
çok şükür bu günümüze .....
Bir yol var devam eden belli.... Giden belli
seninle gelmek isteyen gelir gelmek istemeye ne denir?

keyfi bilir denir canımmm :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Allahım.
sübhaneke'ye, süpaneke,
elhamdulillah'a elhamdurillah,
gulhu'ya gulfü diyen çocuklar gibi
saf kalmak istiyorum... :a27:
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1542145, member: 96895keyfi bilir denir canımmm :)

haaaa canım ya:)
işte bize yakışan da bu........
Maaşaallah sana 41 kere maaşşallahhhh....bunca sıkıntıda birde sınav kazandın......
[sıze=5]herşey çook güzel olacak....[/sıze][ı][/ı]
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1542159, member: 122221[sıze=3][ı] allahım.
Sübhaneke'ye, süpaneke,
elhamdulillah'a elhamdurillah,
gulhu'ya gulfü diyen çocuklar gibi
saf kalmak istiyorum... :a27:
[/ı]
[/sıze]

sitede bayrammmm var:)saf kalbli çocuklar maaşşallah[ı][/ı]
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

emcankel, post: 1542160, member: 95935haaaa canım ya:)
işte bize yakışan da bu........
Maaşaallah sana 41 kere maaşşallahhhh....bunca sıkıntıda birde sınav kazandın......
[sıze=5]herşey çook güzel olacak....[/sıze][ı][/ı]

canım biliyorsunuz ben elimden gelen herşeyi yaptım son noktasına kadar,artık atacağım bi adım kalmadı.kendime bakmak zorundaydım.elhamdülillah rabbime bana istediğim bölümüde nasip etti,bundan sonra gelecek olan varsa buyursun o benle gelsin artık,benim yolum allahın izniyle giresun...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Inaşaallah canım allah kalbine göre versin inşaallah
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

emcankel, post: 1542164, member: 88924Inaşaallah canım allah kalbine göre versin inşaallah

amin canım cümlemizin :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

ahh ahh yazılanları okudumda kah gözlerim doldu kah güldüm... rabbim hepinizden razı olsun beni en zor zamanlarımda yalnız bırakmadığınız için...
bana gelince bilmeyen arkadaşlarım için anlatmak istiyorum...
rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çoook ama çoook iyiyim... kendime yeni bir yol çizdim,Giresun üniversitesinde okuyorum... 1 seneyi çok başarılı bir şekilde bitirdim...
rabbim en ummadığım zamanda bana harika bir kapı açtı ve şuan dimdik ayaktayım...
birbirimizi görmesekte dualarda buluştuğumuzu biliyorum...
rabbim gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin inşaAllah...
rabbime emanetsiniz...
selam ve dua ile...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

çok şükür hicranım çoooooooooooooook seni çok seviyorum biliyorsun
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1551147, member: 122221çok şükür hicranım çoooooooooooooook seni çok seviyorum biliyorsun

biliyorum meleğim,taaa yüreğimden hissediyorum hemde :a44: elhamdülillah...
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

adına çok sevindim cnm Rabbim inşaallah yüzünü hep güldürsün huzur mutluluk nasip etsin ne güzel bak okuyosun şimdi
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

repsol, post: 1551176, member: 122047adına çok sevindim cnm Rabbim inşaallah yüzünü hep güldürsün huzur mutluluk nasip etsin ne güzel bak okuyosun şimdi

canımmm aminnn ecmain... Allah razı olsun... :a44:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.