Hicran kardeşimizin yuvası için oruç adayalım mı?

898 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
nazlı ceylan

nazlı ceylan

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Sevgili kardeşlerim ve büyüklerim Hicran kardeşimiz hayırlısıyla yuvasına dönmerse 1 gün oruç tutalım mı? Biraz tereddüt ettim adak dimizde ne kadar doğru bilmiyorum ama büyüklerim de onaylarsa ben 1 gün tutmak istiyorum.

Dinen yanlış bişey mi cevap verirseniz katılmak isteyenlerle beraber oruç adayalım kardeşimizin yuvası için
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

Konu nedir bilmiyoruz ki..Biraz açsanız meseleyi hicran nereye kaçtı? kime kaçtı?vs..vs...
nazlı ceylan

nazlı ceylan

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Kardeşimizin aile huzuru için diyebilirim ama büyüklerimiz yorum yazmamışlar sanıyorum uygun değil adak adamak
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

tamam canım ben varım.elimizden ne geliyorsa yapalım inşaallah....
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

selimoğlu, post: 1524976, member: 54443Konu nedir bilmiyoruz ki..Biraz açsanız meseleyi hicran nereye kaçtı? kime kaçtı?vs..vs...

yok kardeşim bi yere kaçmadım.konu başlığı yeterince açık.evliliğimin kurtulması için kardeşelrim seferber oldularda benim için.... allah razı olsun hepsinden....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1525361, member: 95935yok kardeşim bi yere kaçmadım.konu başlığı yeterince açık.evliliğimin kurtulması için kardeşelrim seferber oldularda benim için.... allah razı olsun hepsinden....

Anladım kardeşim.. Rabbim dualarınızı ve arzularınızı en kısa zamanda tecelli ettirsin..İnşaallah.
Sizin için seferber olan arkadaşlardan da Allah razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.