Dinen yanlış bişey mi cevap verirseniz katılmak isteyenlerle beraber oruç adayalım kardeşimizin yuvası için
Hicran kardeşimizin yuvası için oruç adayalım mı?
898 görüntülenme · 5 yanıt
Sevgili kardeşlerim ve büyüklerim Hicran kardeşimiz hayırlısıyla yuvasına dönmerse 1 gün oruç tutalım mı? Biraz tereddüt ettim adak dimizde ne kadar doğru bilmiyorum ama büyüklerim de onaylarsa ben 1 gün tutmak istiyorum.
Dinen yanlış bişey mi cevap verirseniz katılmak isteyenlerle beraber oruç adayalım kardeşimizin yuvası için
Kardeşimizin aile huzuru için diyebilirim ama büyüklerimiz yorum yazmamışlar sanıyorum uygun değil adak adamak
selimoğlu, post: 1524976, member: 54443Konu nedir bilmiyoruz ki..Biraz açsanız meseleyi hicran nereye kaçtı? kime kaçtı?vs..vs...
yok kardeşim bi yere kaçmadım.konu başlığı yeterince açık.evliliğimin kurtulması için kardeşelrim seferber oldularda benim için.... allah razı olsun hepsinden....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hicranfarukyavuz, post: 1525361, member: 95935yok kardeşim bi yere kaçmadım.konu başlığı yeterince açık.evliliğimin kurtulması için kardeşelrim seferber oldularda benim için.... allah razı olsun hepsinden....
Anladım kardeşim.. Rabbim dualarınızı ve arzularınızı en kısa zamanda tecelli ettirsin..İnşaallah.
Sizin için seferber olan arkadaşlardan da Allah razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86021-hicran-kardesimizin-yuvasi-icin-oruc-adayalim-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Tuğba kardeşimizin yuvası için dua edelimmi?? Görüş- Öneri- İstek 124 cevap
- oruç..oruç...oruç... Ramazan Ayı 13 cevap
- EŞİNİ "EV"E BAĞLAYAN ve Evi "Mutluluk Yuvası" Yapmayı Başaran Kadınlar İslam'da Aile Hayatı 18 cevap
- Cumhuriyet gazetesi - terorist yuvası Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Aile Yuvası Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- İllede Oruç...İllede Oruç Recep Ayı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.