Mersin'den bira Nur, hicran ve nazlım
3.226 görüntülenme · 16 yanıt
nazlı ceylanKızlar Mersindeyim görüşelim en kısa zamanda başka kim var bilmiyorum hepinizde tanışmak isterim
görüşelim canım profilimden mailimi al bana mail at oradan haberleşelim ;)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
nazlı kardeşim mailini bekliyorum....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunamiselamun aleykum canim ne guzel mersin sicaktir simdi kalbunkesir dilekte mersinde birde nazlim tugba kardesimizde orada hicrani bulursan onlarlada gorusebilirsin insaALLAH.SELAMETLE DUA ILE....
Güzel gönüllü kardeşim benim Allahım o güzel gönlünün muradını tez zamanda hayırlısıyla verir inşallah
hacer_fatihNe güzel Ankara'dan kimseler yokmu canlar
10 gün sonra ben döneceğim Ankara'ya görüşelim isterseniz
nazlı ceylan10 gün sonra ben döneceğim Ankara'ya görüşelim isterseniz
Selamun Aleykum kardeşim Allah tan birşey çıkmazsa inşaallah neden olmasın
cnm mailiin gelmedi tekrar kontrol ederim.bugün geçti sanırm buluşmak için...
bu saatte çıkamam canım ama msj attım ben sana
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86164-mersin-den-bira-nur-hicran-ve-nazlim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Mersin'deki açlık ve sefalet Afrika'yı aratmadı Boykot 2 cevap
- Bira Kapağına ( Cami Resmi ) Koydular Boykot 49 cevap
- Bira şişeleri Mezarlik Duvarinda... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Cami avlusunda yüzlerce bira kutusu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Gezi eylemcileri iftarda bira içti, baş aktör yine İhsan Eliaçık Gündem 1 cevap
- A benim nazlım niyazlım ! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.