beyim Ankarada ben ise işim sebebiyle sivastayım. tayinimin ankaraya çıkmasını beyimin yanında olmayı diliyorum rabbimizden. sivasın bir köyünde beyimden uzakta yaşam gerçekten zor oluyor. allah rızası için dua eder misiniz ankaraya tayin olayım beyimin yanına gideyim rabbimizin izniyle. gıyaben edilen dualar kabul olur diye müjde var dualarınızda yer almak dileğiyle
beyimle birleşmem için dua eder misiniz?
1.662 görüntülenme · 7 yanıt
Allahımızın yolunda yürüyen kardeşler;
beyim Ankarada ben ise işim sebebiyle sivastayım. tayinimin ankaraya çıkmasını beyimin yanında olmayı diliyorum rabbimizden. sivasın bir köyünde beyimden uzakta yaşam gerçekten zor oluyor. allah rızası için dua eder misiniz ankaraya tayin olayım beyimin yanına gideyim rabbimizin izniyle. gıyaben edilen dualar kabul olur diye müjde var dualarınızda yer almak dileğiyle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85939-beyimle-birlesmem-icin-dua-eder-misiniz · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sınavım İçin Dua Eder Misiniz Dua Bölümü 6 cevap
- Arkadaşımın ablası kanser hastası onun için dua eder misiniz? Dua Listesi 36 cevap
- Ameliyat olacak Musab'ımız için Dua eder misiniz... Dua Bölümü 12 cevap
- Allah rızası için kız kardeşime dua eder misiniz:( Dua Bölümü 10 cevap
- Babamla anlaşamıyoruz, benim için dua eder misiniz lütfen İslam'da Aile Hayatı 23 cevap
- Allah Rızası İçin Yardım Eder misiniz Kardeşlerim.. Etkinlikler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.