gurbette olunca herşeyimizi buradan paylaşıyoruz.babam için yaptığınız dualar için Allah hepinizden razı olsun.Hakkınızı helal edin.şimdide kız kardeşim için sizlerden dua bekliyorum.Rabbim inşallah sizlerin duasını kabul eder.Kardeşimin eşiyle problemleri var adamda her türlü kötü alışkanlık aklınıza ne gelirse var.babamıda kaybedince iyice meydan ona kaldı.Tek karşısına almaya çekindiği benim bende kardeşimden çok uzaktayım.elim kolum bağlı.yazın ben orada olunca bir problem çıkarmıyor,ben evime dönünce işler değişiyor,ablan nasılaa yetişemez oradan buraya diye kardeşime ve çocuklara olan eziyeti yapıyor.kardeşim namazında niyazında kendi halinde inançlı biri ama yıllardır aynı şeyleri çekiyor.sizden ricam kız kardeşim için dua etmeniz.Allah hepinizden razı olsun,Allah'a emanet olun.selamlar
Allah rızası için kız kardeşime dua eder misiniz:(
1.356 görüntülenme · 10 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar,
gurbette olunca herşeyimizi buradan paylaşıyoruz.babam için yaptığınız dualar için Allah hepinizden razı olsun.Hakkınızı helal edin.şimdide kız kardeşim için sizlerden dua bekliyorum.Rabbim inşallah sizlerin duasını kabul eder.Kardeşimin eşiyle problemleri var adamda her türlü kötü alışkanlık aklınıza ne gelirse var.babamıda kaybedince iyice meydan ona kaldı.Tek karşısına almaya çekindiği benim bende kardeşimden çok uzaktayım.elim kolum bağlı.yazın ben orada olunca bir problem çıkarmıyor,ben evime dönünce işler değişiyor,ablan nasılaa yetişemez oradan buraya diye kardeşime ve çocuklara olan eziyeti yapıyor.kardeşim namazında niyazında kendi halinde inançlı biri ama yıllardır aynı şeyleri çekiyor.sizden ricam kız kardeşim için dua etmeniz.Allah hepinizden razı olsun,Allah'a emanet olun.selamlar
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah yar ve yardımcınız olsun,Rbbim tez zamanda ıslah eylesin inşAllah.Şuan Depremzede krdeşlerimize tefriciye okuyoruz ardındn da kardeşin için okuruz inşALLAH.
Selm ve Dua ile
Allah yar ve yardımcınız olsun,Rbbim tez zamanda ıslah eylesin inşAllah.Şuan Depremzede krdeşlerimize tefriciye okuyoruz ardındn da kardeşin için okuruz inşALLAH.
Selm ve Dua ile
Allah yardımcınız olsun kardeşim.
Çeşitli sayılarda; Allah, La İlahe İllallah, Estağfurullah, Ya Kuddüs ve Ya Fettah lafızlarıyla; değerli din kardeşime naçizane dua etmeye çalıştım.
Tekrar tekrar Allah yardımcınız olsun, musibetlerin hepsini hayra dönüştürsün. Şerri sizden ve bizden ve bütün Müslüman'lardan uzak tutsun inşallah!
Çeşitli sayılarda; Allah, La İlahe İllallah, Estağfurullah, Ya Kuddüs ve Ya Fettah lafızlarıyla; değerli din kardeşime naçizane dua etmeye çalıştım.
Tekrar tekrar Allah yardımcınız olsun, musibetlerin hepsini hayra dönüştürsün. Şerri sizden ve bizden ve bütün Müslüman'lardan uzak tutsun inşallah!
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
Aleyküm Selam canım benim Allah kardeşinizin yar ve yardımcısı olsun içinde buldundğu sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozamasına fırsat vermesin inşallah Allah kız kardeşinin yuvasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin Rabbim eşinide hidayete erdirsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozamasına fırsat vermesin inşallah Allah kız kardeşinin yuvasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin Rabbim eşinide hidayete erdirsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Selamun aleykum Kardeşim,
Kardeşimiz için tefriciye bşladık,Rabbim kabul etsin,inşaALLAH yar ve yardımcınız olsun,tez zamanda selamete erdirsen.
Selam ve Dua ile
Kardeşimiz için tefriciye bşladık,Rabbim kabul etsin,inşaALLAH yar ve yardımcınız olsun,tez zamanda selamete erdirsen.
Selam ve Dua ile
Selamun Aleykum Arzu Kardeşim,
Tefriciye okunmuştur. Allah kabul etsin,tüm sıkıntıarınızın giderilmesine ve hayırlara vesile olsun.Duasını yaparsınız inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
Tefriciye okunmuştur. Allah kabul etsin,tüm sıkıntıarınızın giderilmesine ve hayırlara vesile olsun.Duasını yaparsınız inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
Aleykum Selam kardeşim, Rabbim Sabır versin.
Kimileri Hastalık ile
Kimileri Yokluk ile
Kimileri Evladı ile
Kimileri Eşi ile
Kimileri Amelleri İle
Kimileri Malı ile
............
İmtahan edilir... Rabbim sabır versin, Eşine de akıl fikir, izan versin, yanlışını görüp tövbe etmeyi nasip eylesin kardeşim..
Kimileri Hastalık ile
Kimileri Yokluk ile
Kimileri Evladı ile
Kimileri Eşi ile
Kimileri Amelleri İle
Kimileri Malı ile
............
İmtahan edilir... Rabbim sabır versin, Eşine de akıl fikir, izan versin, yanlışını görüp tövbe etmeyi nasip eylesin kardeşim..
Selmun Alekum Arzu74 Kardeşim,
Nasılsınız,uzun zamndır göremiyordum seni,yaramaz bir durum yoktur inşaALLAH.
Selm ve Dua ile
Selm ve Dua ile
hanife denizSelmun Alekum Arzu74 Kardeşim,
Selm ve Dua ile
çok şükür yaramaz bir durum yok .ablaysanız anlarsınız beni herhalde..babam vefat etti biliyorsunuz yazdığım kız kardeşimin eşi ile sıkıntıları,diğer kız kardeşimin maddi sıkıntıları,anneme çok uzağım her şeye ulaşamıyorum.bu telaşla koşturuyorum okullar açıldı kapanmak üzere neredeyse anlamadım.pazar günleride dersim var okulda.cumartesi günlerinide kendim için doldurdum tecviti az biliyordum çalışan bayanlar için müftülük tecvit kursu açtı oraya gidiyorum.öğretmenimiz yazarak çalışmamızı istiyor böyle oluncada internete giremiyorum.hafta içi okul ,ev işleri,2 çocuk vb.derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.sen nasılsın arkadaşım .inşallah iyisindir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allaha emanet ol.selamlarB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78405-allah-rizasi-icin-kiz-kardesime-dua-eder-misiniz · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Rızası İçin Yardım Eder misiniz Kardeşlerim.. Etkinlikler 4 cevap
- Allah rızası için yardım eder mısınız? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Engelli bir arkadaşımız için dua eder misiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Sınavım İçin Dua Eder Misiniz Dua Bölümü 6 cevap
- Ameliyat olacak Musab'ımız için Dua eder misiniz... Dua Bölümü 12 cevap
- Arkadaşımın ablası kanser hastası onun için dua eder misiniz? Dua Listesi 36 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.