İnsan mademki Cennet yolcusu o zaman ona dua edelim.

5.566 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

O sıkıntı belkide sizin İptila nız dır...Sabır ve dua ... Maşallah ...Allah C.C. tüm dualarınıza icabet eder İNŞALLAH...
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

iptila ne demek?
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

rabbime binlerce kez şükürler olsun ki sağlımız yerinde eşimle hiç bir huzursuzluğum yok çok şükür....ama dediğim gibi tekrar çocuğum olsun istiyorum ama onada eler bakacak başkarına anne diyecek diye .....rabbim herşeyin en hayırlısını verendir.
en-sonebi

en-sonebi

hira06, post: 1522596, member: 84894iptila ne demek?

Allah C.C. tarafından sizin sınanmanız...denenmeniz...ölçülmeniz...degeriniz artsın diye sorgulaması...
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

en-sonebi, post: 1522599, member: 96359Allah C.C. tarafından sizin sınanmanız...denenmeniz...ölçülmeniz...degeriniz artsın diye sorgulaması...

Allah kımseyı evladıyla saglıkla sınamasın inşAllah
en-sonebi

en-sonebi

Sıkıntı belkide Aile mutluluğunun vesilesidir...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

sınanmak.. çalışan kadın olmayı isteyen gençler ve evini özleyen kadınlar.. çocuğunun her anına şahit olamayan eşine hizmet edemeyen kadınlar.. durumumuz çok zor RABBİM yardım et..
en-sonebi

en-sonebi

Engüzel dua Rabbim Bana dünyada iyilik ve güzellik ver...Ahirettede iyilik ve güzellik ver ...Bizi Cehennem ateşinden koru...duasıdır...

İnşallah İptilalarımız bir bardak su içmek gibi kolay olsun.
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

en-sonebi, post: 1522601, member: 119378Sıkıntı belkide Aile mutluluğunun vesilesidir...

bu sıkıntıya sevınmelıyım o zamn.. ama nazar oyle bırsey kı cok korkuyorum Rabbim korusun.. bu arada bn o bebegın olmıycak vesveselerınden kurtuldum 2 gundur Allah razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.