İnsan mademki Cennet yolcusu o zaman ona dua edelim.
5.566 görüntülenme · 48 yanıt
rabbime binlerce kez şükürler olsun ki sağlımız yerinde eşimle hiç bir huzursuzluğum yok çok şükür....ama dediğim gibi tekrar çocuğum olsun istiyorum ama onada eler bakacak başkarına anne diyecek diye .....rabbim herşeyin en hayırlısını verendir.
sınanmak.. çalışan kadın olmayı isteyen gençler ve evini özleyen kadınlar.. çocuğunun her anına şahit olamayan eşine hizmet edemeyen kadınlar.. durumumuz çok zor RABBİM yardım et..
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
Engüzel dua Rabbim Bana dünyada iyilik ve güzellik ver...Ahirettede iyilik ve güzellik ver ...Bizi Cehennem ateşinden koru...duasıdır...
İnşallah İptilalarımız bir bardak su içmek gibi kolay olsun.
İnşallah İptilalarımız bir bardak su içmek gibi kolay olsun.
en-sonebi, post: 1522601, member: 119378Sıkıntı belkide Aile mutluluğunun vesilesidir...
bu sıkıntıya sevınmelıyım o zamn.. ama nazar oyle bırsey kı cok korkuyorum Rabbim korusun.. bu arada bn o bebegın olmıycak vesveselerınden kurtuldum 2 gundur Allah razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85869-insan-mademki-cennet-yolcusu-o-zaman-ona-dua-edelim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- mademki sohbet yeriiii Dini sohbet 19 cevap
- Mademki Sorduk Yapmamız Lazım.... Dini Hikayeler 6 cevap
- CENNET yolcusu olmanın reçetesi...; Nasihatler 23 cevap
- Cennet Yolcusu 'na Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Cennet Yolcusu Kardeşime Resimler 5 cevap
- Cevdet_71 ve Cennet Yolcusu kardesime.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.