Cennet Yolcusu 'na

1.961 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

SELAMÜNALEYKÜM...DEĞERLİ KARDEŞİM NASILSINIZ...ONLİNE GÖRÜNCE SEVİNDİM...

[URL=http://g.imageshack
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

............................................................................................................................................................
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
nihalim

nihalim

cennet yolcusu, post: 646642, member: 72504

ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ NİHAL KARDEŞİM BAŞLIĞI GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM HAYIRDIR İNŞALLAH DİYEREK AÇTIM RABBİM RAZI OLSUN SİZDEN EBEDEN İNŞALLAH HAMD OLSUN BU HALİMİZE SİZ NASILSINIZ ARADA BAZEN GİRİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞALLAH TEŞEKKÜR EDERİM HEDİYENİZ İÇİNDE RABBİM RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER RABBİME EMANETSİNİZ BUDA BİZ ACİZDEN SİZ DEĞERLİ KARDEŞİME

UNUTULMAMIŞIZ SİZİN TARAFINIZDAN HİÇ BİR ÜYEYİ UNUTMADIĞINIZ GİBİ BİZİDE UNUTMADINIZ GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM

selamünaleyküm...ALLAH c.c. sizden de razı olsun...bende teşekkür ederim...aslında konuyu açmakla iyimi yaptım bilmiyorum...sizi merak ettiğim için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldım...helal olsun siz hakkınızı helal edin..... RABBİME çok şükür bende iyiyim...siz (ler) gibi değerli kardeş(leri)mi unutmak çok zor benim için...

umarım diğer üyeler tarafındanda unutulmamıştırsınız...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

nihalim
selamünaleyküm...ALLAH c.c. sizden de razı olsun...bende teşekkür ederim...aslında konuyu açmakla iyimi yaptım bilmiyorum...sizi merak ettiğim için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldım...helal olsun siz hakkınızı helal edin..... RABBİME çok şükür bende iyiyim...siz (ler) gibi değerli kardeş(leri)mi unutmak çok zor benim için...

umarım diğer üyeler tarafındanda unutulmamıştırsınız...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

ALEYKÜM SELAM NİHAL KARDEŞİM AMİN NEDEN BU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜNÜZ BİLMİYORUM AMA SİZİN UNUTMAMANIZA SEVİNDİM TEREDDÜTLE BAKTIM İLK ÖNCE BAŞLIĞI GÖRÜNCE AMA SONRADAN GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİMİZİN BİZİ ARAMASINA ÇOK SEVİNDİK RABBİM DAİMİ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DUA EDENİZ ÇOK OLSUN İNŞALLAH BENİM NE HAKKIM VAR YOKTUR VARSADA HELAL OLSUN SİZDE EN YÜCE OLAN RABBİME EMANETSİNİZ:)
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

abla seni kimse unutmaz seni çok seviyoruz
ALLAHA emanet ol
bana dua et
nihal kardeş bu forumu açtığın içöin
ALLAH R.O
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

????????????????????????????????????????????????????????
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
nihalim

nihalim

ekremeee, post: 647337, member: 76060abla seni kimse unutmaz seni çok seviyoruz
ALLAHA emanet ol
bana dua et
ALLAH R.O

kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun ...
ALLAH c.c. yar ve yardımcınız olsun...selametle....

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

huzunlu_gurbet, post: 647339, member: 33601????????????????????????????????????????????????????????

kardeşim pek anlamadım işaretleri ...kusura bakmayın...
değerli kardeşimi bir süredir göremediğim için açtım bu formu sanırım bunu sormak istediniz...selametle...

SAİD NURSİ
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

ekremeee, post: 647337, member: 76060abla seni kimse unutmaz seni çok seviyoruz
ALLAHA emanet ol
bana dua et
ALLAH R.O

selamün aleyküm ekrem kardeşim rabbim razı olsun hatırlanmakta güzel kardeşim sağ olun rabbime emanet olun nihalkardeşimdende rabbim daimi razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.