Cevdet_71 ve Cennet Yolcusu kardesime....

1.481 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah; sizi burada bekliyoruz kardeslerim insaAllah gelirsinirsiniz insaAllah iyisinizdir cagrima cevap verirseniz sevinirim.Rabbim'e emanet olun.Baki selam ve dua ile kalin.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim Allah razı olsun sizlerden Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Bizler burdayız kardeşlerim Rabbim bizleri dinden imandan Kur'an ayırmasın bizleri darda sıkıntıda bırakmasın bütün kötülüklerden kazlardan balalrdan ani ölümlerden kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden şerlerinden bizleri koruyup gelmeden bizleri esirgesin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hayırlı gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah hayatımızdaki çıkmazlardan sıkıntılardan olumsuzluklardan bizleri kurtarıp selametimize çıkarmak yaşamımıza hayırlıısyla bir düzen bir yön vermek oengellerin olumsuzları hayırsızları Rabbim olumluya hayırlıya çevirmek nasip etsin kendi rızasıyla inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah; sizi burada bekliyoruz kardeslerim insaAllah gelirsinirsiniz insaAllah iyisinizdir cagrima cevap verirseniz sevinirim.Rabbim'e emanet olun.Baki selam ve dua ile kalin.

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN BİRAZ KENARA ÇEKİLMEK İSTEDİK KENDİMİZCE SEBEPLERİMİZ VARDI O YÜZDEN SİTEDEN UZAKLAŞTIK DAVETİNİZE İCABET SÜNNETTİR DEDİK İCABET ETTİK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN:gulegule
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

hoş geldin kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle....:H

cennet yolcusu, post: 608920, member: 46218
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN BİRAZ KENARA ÇEKİLMEK İSTEDİK KENDİMİZCE SEBEPLERİMİZ VARDI O YÜZDEN SİTEDEN UZAKLAŞTIK DAVETİNİZE İCABET SÜNNETTİR DEDİK İCABET ETTİK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN:gulegule

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah; sizi burada bekliyoruz kardeslerim insaAllah gelirsinirsiniz insaAllah iyisinizdir cagrima cevap verirseniz sevinirim.Rabbim'e emanet olun.Baki selam ve dua ile kalin.

ve aleyküm selam kardeşim davetiniz icin cok teşekkür ederim biraz işim vardı napalım işte iş güc sizde davet etmişiniz bizde geldik inşallah buradayız zaten hep buralarda idik rabbime emanet olun selam ve dua ile
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

cennet yolcusu, post: 608920, member: 46218

Hosgeldiniz cennet yolcusu kardesim. davetime icabet ettiginiz için Rabbim (c.c.) razi olsun.Baki selam ve dua ile kalin. :H
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

CEVDET-71ve aleyküm selam kardeşim davetiniz icin cok teşekkür ederim biraz işim vardı napalım işte iş güc sizde davet etmişiniz bizde geldik inşallah buradayız zaten hep buralarda idik rabbime emanet olun selam ve dua ile

Rabbim (c.c.) razi olsun abi geldiginiz için :) insallah herzaman sizleri burada görürüz.Baki selam ve dua ile kalin insaAllah.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Cevdet_71 ve cennet _yolcusu

Cevdet_71 ve cennet _yolcusu

Selamün Aleyküm
Bir yere gitmek yok bizler bi aileyiz burda ne güzel kavga, gürültü, mutlu ve mesut olarak burdayız selametle:H
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

Gönlümün_gülü, post: 609445, member: 73855
Hosgeldiniz cennet yolcusu kardesim. davetime icabet ettiginiz için Rabbim (c.c.) razi olsun.Baki selam ve dua ile kalin. :H

HOŞ BULDUK KARDEŞİM SÜNNET İŞLEDİK İNŞALLAH DAVETİNİZ İÇİNDE RABBİM RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE:gulegule
özlemimsin

özlemimsin

Yeni Üye · 9 mesaj

Selamunaleykum Kardesm
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

selamunaleyküm kardesim..hosgeldiniz..Allah razi olsun..
Aciz Yürek

Aciz Yürek

Üye · 22 mesaj

Selamun aleykum gönlümün gülü canim senin açmis oldugun bu forumu tevafuk gördüm..sen bir zamanlar kardeslerimizi çagirmissin bende seni çagiriyorum :A gel insallah ben seni burada görmüyorum üzülüyorum :A ben bu siteye girince sen aklima geliyorsun ben girmem sen gelene kadar artik.Allah'a emanet olun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Aciz YürekSelamun aleykum gönlümün gülü canim senin açmis oldugun bu forumu tevafuk gördüm..sen bir zamanlar kardeslerimizi çagirmissin bende seni çagiriyorum :A gel insallah ben seni burada görmüyorum üzülüyorum :A ben bu siteye girince sen aklima geliyorsun ben girmem sen gelene kadar artik.Allah'a emanet olun.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET O BİZLERİN COK SEVDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZDİ AMA ARAMIZDAN AYRILDI AMA İNŞALLAH TEKRAR GELİR VE BEN BUNA UĞRAŞIYORUM CÜNKÜ O BİZLERİ TEKRAR GETİRMİŞTİ ŞİMDİ SIRA BİZDE VE SİZDE BURADA KALINKİ BERABER UĞRAŞALIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

Hayırdır inşaALLAH sitede banlanan banlanana açıkçası birşey anlamadın ..kimler gitti kimer:confused: geldi
[medya]
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.