İTİRAF EDİYORUM... (İtiraf Köşesi)

24.799 görüntülenme · 253 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Kiramen_Kâtibin melekleri var... (Eski anlayış)
Kiramen_Kameraman melekleri var (ŞİMDİ):a32:

Devamlı kameraya çekiliyoruz...Hayatımız film oluyor...Ve mahşerde izlenecek...:a43:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hicranfarukyavuzyok o kuş doğru söylemiştirde ben karıştırmışımdır ;) hem olsun bi kuzen olayı var ya en azından o kalmış aklımda.... :):)

KaLBuN_KeSiRbir umut ve Vaveyla kuzen..
çeşmi arkadaş... :)
karıştırmışsın can..

haa kuş sağlammışş yaa şimdi olduu ;))
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

VaVeylahaa kuş sağlammışş yaa şimdi olduu ;))

o kadarda söyledim kendini teşhir etme diye..... :) :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

vuslatı bekliyor...
gelecek mi vuslat acaba....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
VaVeyla

VaVeyla

hicranfarukyavuzo kadarda söyledim kendini teşhir etme diye..... :) :)

Allah muhabbetinizi daim etsin :) itiraf ediyoruum kıskandıım :D
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

VaVeylaAllah muhabbetinizi daim etsin :) itiraf ediyoruum kıskandıım :D

amin kardeşim amin.... hehehe imrendim dicektin galiba... :) vallahi aynı şehirde olunca muhabbet daha bi güzel oluyor sende çok uzak değilsin gel katıl aramıza... :)
VaVeyla

VaVeyla

hicranfarukyavuzamin kardeşim amin.... hehehe imrendim dicektin galiba... :) vallahi aynı şehirde olunca muhabbet daha bi güzel oluyor sende çok uzak değilsin gel katıl aramıza... :)

niyet belli olduktan sonra ikiside aynıı şey ;) ah ahh baya oldu mersini görmeyeli inşallah nasipp :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

VaVeylaniyet belli olduktan sonra ikiside aynıı şey ;) ah ahh baya oldu mersini görmeyeli inşallah nasipp :)

bekleriz canım haberimiz olsun yeter... ;)
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

itiraf ediyorum kendimde degilmisim, bakin simdi geliyor gozyaslari
dugumlenmisim adeta o guzel insandan soz açamamisim, simdi gozyaslari ile yaziyorum
Rabbim sana sukurler olsun..
birde su nefsimi susturabilsem
Seytan beni kandirirdi, Resulden bahsetme de kendini gizle askini bilmesinler diye, yalanmis ama birkeredugumlendi iste
Simdi de nefsim yazmama engel, yazdikca begeniliecegini biliyor, o sevindikce ben kahroluyorum ...
Daha yuregimdeki yanan atesten dogru durust bahsedemedim ki...
Ya Rab koru nefsimizden, (buda imtihan begulum begenen olursa sevinme istersen,)
Rabbim yardim et ne zormus kendini yenmek...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

yürü git be nefsim... istemiyorum seni...
huzur istiyorum evimde yuvamda annem için kendim için kardeşim için herkes için herkes sadece huzur...
hicrana yuvasında eşiyle mutluluk, dilek(hira) e sorunsuz düğün, mehtaba hayırlı bebek, arzunun ve elifin kapanması, dilek in bebeğinin sağlıkla doğması, emriyenin ruh huzuru ve nurayıma sabır ve evladına şifa.. ve dahası çok şey istiyorum aslında belki yaptıklarımın yanında ... ama yetiş RABBİM 'VERMEYİ İSTEMESEYDİM İSTEMEYİ VERMEZDİM ' Diyen sen ver nolursun....
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1514500, member: 88924yürü git be nefsim... istemiyorum seni...
huzur istiyorum evimde yuvamda annem için kendim için kardeşim için herkes için herkes sadece huzur...
hicrana yuvasında eşiyle mutluluk, dilek(hira) e sorunsuz düğün, mehtaba hayırlı bebek, arzunun ve elifin kapanması, dilek in bebeğinin sağlıkla doğması, emriyenin ruh huzuru ve nurayıma sabır ve evladına şifa.. ve dahası çok şey istiyorum aslında belki yaptıklarımın yanında ... ama yetiş RABBİM 'VERMEYİ İSTEMESEYDİM İSTEMEYİ VERMEZDİM ' Diyen sen ver nolursun....

duaların için yürekten bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

..................
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1514519, member: 111045aramak istiyorum ama korkuyorum kötü bi haber almaktan,keşke gidebilsem yanında olsam ellerinden tutup onunla birlikte dua etsem.bebeğimi kaybettiğim zamanlar geldi aklıma,üstelik tek başımaydım eşim yoktu yanımda.allahım sen yardım et yarabbim...

tsunami ablanın bebeği nasıl oldu ? :/
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Çeşm-i Bülbül, post: 1514561, member: 62852
tsunami ablanın bebeği nasıl oldu ? :/

aynı canım bi değişiklik yok,herşeye hazırlıklı olun demiş işte doktorlar... :( dua ediyoruz bol bol...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1514562, member: 37970aynı canım bi değişiklik yok,herşeye hazırlıklı olun demiş işte doktorlar... :( dua ediyoruz bol bol...

RABBİM yar ve yardımcıları olsun.. :/
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Çeşm-i Bülbül, post: 1514566, member: 37970RABBİM yar ve yardımcıları olsun.. :/

aminn inşallah
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

buket_zeynep, post: 1514500, member: 88924yürü git be nefsim... istemiyorum seni...

Allah celle celaluhu razı olsun canım benim..
Dualarına kocamaan amiinler olsun..
Rabbim dualarımızı kabul eylesin..
Benim hastalığım için de dua bekliyorum canım.. (fmf)
Çok zor, sen biliyorsun..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1514718, member: 117733Allah celle celaluhu razı olsun canım benim..
Dualarına kocamaan amiinler olsun..
Rabbim dualarımızı kabul eylesin..
Benim hastalığım için de dua bekliyorum canım.. (fmf)
Çok zor, sen biliyorsun..

bilmemmi dün kızım 1 saat ağladı anne karnım anne bacaklarım diye.....
ah güzelim ilaç kullanmaya devam ediyormusun doktoruna söyledinmi? bide maile baksan
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

buket_zeynep, post: 1514721, member: 117714bilmemmi dün kızım 1 saat ağladı anne karnım anne bacaklarım diye.....
ah güzelim ilaç kullanmaya devam ediyormusun doktoruna söyledinmi? bide maile baksan

Ayy canım benim yaa. ÇOk zorr.. Rabbim şifasını versin inşaAllah..Benim işim çok karıştı. İstanbul'da gittiğim doktor ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi.
1 hafta kadar kullanmadım, tedirgin oldum..Dedim ki hastalığım gelirse ne yaparım ben bu halde..
Ağrım aşırı şiddetli oluyor benim. Serumlar bile geçiremiyor.. Araştırdım nette, kullanan çok var. Kullanmaya başladım.
Daha sonra Mersin'e geldim. Buradaki doktorum kullanmam gerektiğini söyledi.. Bundan 1 hafta 10 gün önce sabah namazında agrım başladı yine.. 1 hafta kullanmadığım için sanırım..
3-4 aydır hastalanmıyordum.. Hastane hastane gezdirdi eşim. Serum veremedi ilk gittiğim hastane. İlaç şurup o kadar..
Doktorumu aradı eşim. ilaçla geçmeyeceğini, serum gerektiğini söyledi.Tahlillerim temiz çıktı yine her zamanki gibi. Serum 3 saat sürdü, geçirmedi. Eve geldik. Bu sefer başka bir hastaneye tekrar.. Orada da serum ve iğne verdiler. Biraz hafifledi..
Tahliller yapıldı. Ertesi gün de ultrasonda bakıldı. Yine hiçbir sonuç yok.. 1 hafta kadar sürdü..
Ultrasonumu çeken gastroenterolojı uzmanı ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi. Tıp fakültesi ramotolojı uzmanına gitmem gerektiğini söylediler. Buradaki tıptaki ramotolojı dr.ları da hiç iyi değil.
İst. Çapayı önerdi kendi doktorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Ama şuan ilacı kullanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun, şifa versin.
Çok korkuyorum tekrarlamasından. Elimiz kolumuz mahkum. Tam teşhisim de yok. Kimse anlamıyor.. :(
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

buketcim Allah razı olsun canım kardeşim güzel dileklerin duaların için amin inşallah Rabbim duası kabul olan kulları hürmetine dualarımızı kabul eylesin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.