İTİRAF EDİYORUM... (İtiraf Köşesi)

24.799 görüntülenme · 253 yanıt

Paylaş:
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

bilmem olur heralde dikkat çekmediği, ve emre uygun olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüydrum ben!!! ama aslı konusunda daha bilgili ablalar abiler var...
ben en çok dileğinkinden olanı beğendim altı kloş çok hoşuma gitti.. geniş sorunsuz tavizsiz.. elbiselerde çok güzel..
alanlar çok memnun dikimden kumaştan ve modellerden...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

buket_zeynep evet karşılıyor.. yaza irtibata geçeriz bal yollarım saf şekersiz kendimiz yapıyoruz bizim... yemen lazım artık kendin için olmasa bile düşüneceğin şeyler var şükürler olsun:)

Canım benim çok sağol..
Allah c.c. razı olsun..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

buket_zeynep, post: 1514793, member: 100508hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmm
kız dileğin kafasını şişirdim ben bak onu itiraf edeyim bir ferace alacam yazık bıktı benden:)

Estağfirullah canım yaa..
Sakın öyle düşünme. Kızıyorum bak..
İstediğin kadar sorabilirsin..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hicranfarukyavuz, post: 1514795, member: 109285hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmm
hehehe söyledi söyledi bizde güya buluşacaktık aradım bi 5 dk konuşalım dedim 1 saat konuşmuşuz :) namazı daha yeni kıldık :S yok kız bıkmaz o kuzuuuu.... aksine çok mutlu olur öyle şeylerden.bana 3 tane pardesü verdi hiç üşenmedi kalktı taa hurçlardan çıkardı hepsini.o yüzden rahat ol.... :)

Eveet.. Tam tersine mutlu olurum.. Değil mi ama? Hicranın pardüseleri taa nerelerden çıkarıldı..:)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

repsol, post: 1514802, member: 109285bende baktım güzel modeller var bişey sorcam siyah olmasada lacivert olsa mesela olmaz mı feraceler

Olur canım.. Neden olmasın..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1514808, member: 100508Eveet.. Tam tersine mutlu olurum.. Değil mi ama? Hicranın pardüseleri taa nerelerden çıkarıldı..:)

aynen yaa allah razı olsun kuzuuuu... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

buket_zeynep, post: 1514803, member: 119460bilmem olur heralde dikkat çekmediği, ve emre uygun olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüydrum ben!!! ama aslı konusunda daha bilgili ablalar abiler var...
ben en çok dileğinkinden olanı beğendim altı kloş çok hoşuma gitti.. geniş sorunsuz tavizsiz.. elbiselerde çok güzel..
alanlar çok memnun dikimden kumaştan ve modellerden...

Hicran gördü yakınen.. Altı baya geniş. Fazla kumaş kullanıldığından ötürü en ağır feracem o.
Onunla tartıldığımda kilom hep fazla çıkıyor :D
buket_zeynep

buket_zeynep

hımmm güzel ozaman ... DİLEK çok heyecanlıyım ya şaçmalıyormuyum acaba.....
buket_zeynep

buket_zeynep

hicranfarukyavuz, post: 1514810, member: 88924aynen yaa allah razı olsun kuzuuuu... :)

hicran canım benim eee giy artık kız ne zorluklar çekmiş bak çıkarmak için...

dilekcim bu renk konusunu bende soraccaktım nasıl bir kısıtlama var bu konuda
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

buket_zeynep, post: 1514813, member: 88924hicran canım benim eee giy artık kız ne zorluklar çekmiş bak çıkarmak için...

dilekcim bu renk konusunu bende soraccaktım nasıl bir kısıtlama var bu konuda

Belirli bir renk yok canım. Yani belirlenmiş bir renk yok. Dikkat cekmeyecek, koyu renkte olması önemli olan..
buket_zeynep

buket_zeynep

hicranfarukyavuz, post: 1514820, member: 88924utandım sanırım ondan cevap veremedim... :a05:

bekliyoruz canım hayırlı haberlerini... çok bekletme bizi tamam mı
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1514822, member: 96895bekliyoruz canım hayırlı haberlerini... çok bekletme bizi tamam mı

inşallah can inşallah... :a27:
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

KaLBuN_KeSiR, post: 1514821, member: 88924Belirli bir renk yok canım. Yani belirlenmiş bir renk yok. Dikkat cekmeyecek, koyu renkte olması önemli olan..

ben yeşili çok severimde koyu zümrüt yeşili çok dikkat çeker mi diye düşünüyorum... neyse bi siyahımı yaptırayımda inşallah..... elbisemi yeşil yaptırırım bende ..:)) akşam vereyim sipariş ya anca 15 gün e gelir maaşı bekleyim diyordum ama bekleyemeyecem
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1514826, member: 96895ben yeşili çok severimde koyu zümrüt yeşili çok dikkat çeker mi diye düşünüyorum... neyse bi siyahımı yaptırayımda inşallah..... elbisemi yeşil yaptırırım bende ..:)) akşam vereyim sipariş ya anca 15 gün e gelir maaşı bekleyim diyordum ama bekleyemeyecem

maşaAllah subhanAllah canım'a....
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

dinmiyor içimdeki acı,akşamları daha bi artıyor...
allahım yardım et yalvarıyorum,selamete çıkar beni...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Dagilir gider kara bulut, dokununca bir dost eli ... aklima bu misra geldi
Rabbim yardimcin olsun, ah, can ah buda gecer ya hu! demis buyukler
Rabbim yolundan ayirmasin, ne o? kiytirik kulunu senden mi kiskansin? verir gecerde??? bir sebebi olmali sabret can, sabret canim
(gucenme ha, ilham bu soyler:a26:)
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1514789, member: 96895ay yarabbim koptum var ya gülmekten allah iyiliğini versin,o zaman benim ki gayet normalmiş.... :):):)

yaanii aşırı normal can:))
dilşan36

dilşan36

Yeni Üye · 8 mesaj

hicranfarukyavuz yook ablam benim ne gücenmesi,ben fazla duygusalımdır.içleniyorum işte bazen.bu günde o günlerden biri işte.rabbim olmasa sizler olmasanız çok daha zor geçerdi zaman... çok zor abla çok zor baba evine geri dönmek çok zor.allah razı olsun ailemden binlerce kez hiç bişeyi eksik etmiyorlar benden.ama buraya bu şekilde dönmek aklımın ucundan geçmezdi.ben baba evinde hamile olduğumu öğrendim ve akabinde kaybettim bebeğimi eşim yanımda değildi,tek başıma yaşadım herşeyi.aklım almıyor bu duruma nasıl geldiğimi.şaka gibi ama eşimle boşanmaya karar vermemize sebep olan olay çekirdek kabuğunu dökmesiydi aslında tartışmalar hep bu tarz şeylerdi.niye öyle baktın,niye bu tezgahın üzerinde bulaşık kalmış,burası niye tozlu kalmış,annemle babamla kardeşimle niye böyle oldu.... ya abla eşim evliliğimizin 1. haftasında ''benden kocalık bekleme'' dedi bana düşünebiliyormusun... offf abla offf çok konuştum yine...

buradaki hiçkimseyi henüz tanımıyorum
fırsat buldukça girip biraz okuyup çıkıyorum
çok zor şeyler yaşamışsın belliki tatlım
rabbim yar ve yardımcın olsun
kendime ettğim kadar sana ve senin durumunda olan herkese dua edicem ve ediyorum da...
rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

allah yardımcısı olsun.....evdeki huzur kadından bitiyor ama bunu da anladım ben....
önce allah kokusu olacak insanda allah rızası için birşeyler yapma bilinci daha sonra huzur.....
bunuda ozamanlardan sonra öğrendim.5 yıllık evliyim her gün yeni birşey öğreniyorum ve hergün şükrediyorum rabbime....
rabbim herkesin yuvasını cennet ten bir köşe eylesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......
birde eşle aradaki muhabbeti artırmak için bi zikir var.....bana bir ablam öğretmişti vakti zamanında ne kadar doğru bimiyorum ama...paylaşıyorum sonra sileyim...
ya kadir ya allah
ya rahim ya allah
ya rahman ya allah
ya kerim ya allah ......
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

az konuşmak sonuna kadar katılıyorum canım kardeşim....:)
islamı yaşamak en güzeli her şey için ....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.