İTİRAF EDİYORUM... (İtiraf Köşesi)
24.799 görüntülenme · 253 yanıt
karsmııı aaa bız tayın için yazdık orasını bu sene tayınımız cıkarsa aaaa ne guzel olurr:)kars cıkcak dıye sevıncegımı hiç düşünmemiştim:)
merve.yusuf borantebrikler buket kardeşim bende aranıza yeni katıldım içimdeki deryaları dindirmek adına uzaktan takip ediyrum sizleri Rabbim hepimizi Hak yolundan ayırmasın Rabbim en başta eşimeoğluma ve tüm müsluman kardeslerımızıe onun layıgında kul olmayı nasit etsin
Es selamu aleykum kardeşim..
Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun..
KaLBuN_KeSiRBizim tayinimize daha çok var. 1. yılımızı bitirdik bu yıl.. Bakalım zaman ne gösterecek..
olsun;(
ben beklerim....
bak bura olursa benden bil çok dua ediyorum
buket_zeynepolsun;(
ben beklerim....
bak bura olursa benden bil çok dua ediyorum
Hadi canım...
Güldürdün beni..
Yaa çok uzak olduğu için hiç istemiyorum aslında..
Mersin bile çok uzak bize.. Yani İstanbul'a..
Benim bir yarım İstanbul'da da hala :(
buket_zeynephakkınızda hayırlısı canım evet uzaklık zor hele anne babaysa söz konusu... ben o korkuyla iç ayrılamadım burdan..
inşallah istediğiniz bir yer olur ama doğu olacaksa burası olsun itiraz istemem
Anne-baba-aile-dost özlemi işte..
Ama dediğin gibi Hakkari Şırnak olacaksa Kars olsun isterim tabii...
Hayırlısı olsun bakalım..
hicranfarukyavuzitiraf ediyorum;
yuvamı,eşimi çok özledim.ya rab dinecek mi bu üzüntü vuslata erebilecekmiyim.herkez kızıyor bana yıpratma kendini seni umursamayan biri için diyor.ama ben anlam veremiyorum benim eşim çok vicdanlı merhametliydi kendinden önce başkasını düşünürdü.ben onun hico'suydum nasıl bu duruma geldik ortada hiç bişey yokken.ya rabbim aklımı sen koru,eğer senin (c.c) aşkını bulmasaydım bu dönemde halim nice olurdu,bırakma beni,ayırma beni kendinden yalvarıyorum.selamete çıkar beni... elhamdülillah ala külli hal...
Rabbim yardımcın olsun canım..
İnşaAllah zaman ve duayla bekleyelim..
Rabbim neyler.. Neylerse güzel eyler..
buket_zeynep:( hakkari şırnakla kıyaslama bile şaka maka kars doğu görevi yapılacak en iyi yerlerden biri hakkınıza hayırlısı inşallah
Evet canım. Kesinlikle.. Ben de Ağrı diye içimden geçiriyorum nedense :)
bizde batmanda oturmuştuk babamın görevi nedeniyle 3 yıl istanbulda 10 yıl oturduk çocukluğum orada geçti herzaman çekmiştir beni istanbul başka bir havası var maneviyatı var sanki ne bileyim oraya gittimmi içim huzur doluyor
hicranfarukyavuzayy gülüm benim :) muhabbetlerinizi gülerek,zevkle takip ediyordum futbol falan o yüzden erkek sandım sizleri,sonra bi kuş bana sizin bayan olduğunuzu fısıldadı hatta kuzenmişsiniz yanlış hatırlamıyorsam vaveyla ve çeşmi,istihbaratım sağlamdır umarım bi yanlışlık olmamıştır... :)
o kuş kimse ya o yanlış bilgi vermiş ya sen iyice karıştırıp çorba yapmışsın :D çeşmiyle ben kuzen deiliz ki benle bir umut kuzen :D
VaVeylao kuş kimse ya o yanlış bilgi vermiş ya sen iyice karıştırıp çorba yapmışsın :D çeşmiyle ben kuzen deiliz ki benle bir umut kuzen :D
yok o kuş doğru söylemiştirde ben karıştırmışımdır ;) hem olsun bi kuzen olayı var ya en azından o kalmış aklımda.... :):)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
KaLBuN_KeSiRbir umut ve Vaveyla kuzen..
çeşmi arkadaş... :)
karıştırmışsın can..
dedim ya benim kuş doğru söylemiş ama ben karıştırmışım... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hicranfarukyavuzdedim ya benim kuş doğru söylemiş ama ben karıştırmışım... :)
:) Ezan okundu canım.. Ben namaza gidiyorum.. Dualarımdasın.. Benim için de dua et olur mu?
KaLBuN_KeSiR:) Ezan okundu canım.. Ben namaza gidiyorum.. Dualarımdasın.. Benim için de dua et olur mu?
tamam canım herzaman sende benim duamdasın,bende namazımızı eda edeyim inşallah....
Ben çok yabancı kaldım bu konuya amma da geç geldim iyi mi mevzu kapanmış :p
İtiraf ediyorum birgün Çok sevgili Pek sevgili ibra kardeşime harika bir jest yapcam gıccıııkkk :p
Ha bide neyse.. :)
İtiraf ediyorum birgün Çok sevgili Pek sevgili ibra kardeşime harika bir jest yapcam gıccıııkkk :p
Ha bide neyse.. :)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85520-itiraf-ediyorum-itiraf-kosesi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.