Sayın Yakais
8.601 görüntülenme · 116 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
osman228, post: 1516694, member: 104674Üstadımız ben izin istiyorum hocamızın yanına gireceğim gece ilerliyen saatlerde durumu size bildiririm.
Selam ve saygılarımla.
Buyurun...Zikir başlamadı ise ÜMİT var demektir... Rabbim C.C. sen bilirsin....Arz ederiz...
yakais, post: 1516698, member: 114001Allahım Celle Celalehu ...sizinle ...ona emanetsiniz...
Sizlerde Rabbimize emanet olunuz.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
osman228, post: 1516694, member: 104674Üstadımız ben izin istiyorum hocamızın yanına gireceğim gece ilerliyen saatlerde durumu size bildiririm.
Selam ve saygılarımla.
Buyurun...Zikir başlamadı ise ÜMİT var demektir... Rabbim C.C. sen bilirsin....Arz ederiz...
Allah celle celaluhu
Allah celle celaluhu
Allah celle celaluhu
guvenmezmisin bize? estagfrullah Rabbim , sen sevdirdin, sen aldin, senin bizleri bagisla, ne bilirim?
Sevdigimi senden çok severim(amenna) .... bagisla sabirsizligimi, bagisla ....ne olur anla?
ben susayim, hiç iyi degilim,;;;Rabbim yardim et bize... sevdiklerimizden ayirma
yakais, post: 1516723, member: 54443................................................................
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Allah C.C. sevgilisinin yanına aldı... sevdiğini... Hesap verildi...Geçen geçti...Cenneti Ala 'ya intikal için giydiği eşya emaneti bekleniyor...O yük yüklenince taşıta Cenneti Ala'ya intikal tamamlanacak ...Giysilerini mümkünse uygun olana teslimi lazım efendim... Büyüklerimizden böyle duymuştuk ...
Selamlar...
Allah C.C. teslim aldı Emanet olan RUH 'unu ...Bize sabır ver Rabbimiz C.C....
Selam ve Saygılarımızla.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Çok sevgili NEMİRE '' İbrahim '' hocamız ; geçtiğimiz gece 02: 00 sularında ...Mubarek RUH ' larını Allah C.C. na teslim etmiştir...
Allah C.C. ...Muhammed Mustafa A.S. ve Kur'an-ı Kerim aşığı olan ; Hafız NEMİRE hocamız 'ın definleri bu gün ikindi namazı müteakibinde olacaktır...
Gıyabi Cenaze namazını Türkiye saati ile 16:10 'da bulunduğumuz yerde kılacağız... İştirak etmek isterseniz ...16:10 'da Cenaze namazını bulunduğunuz yerde kılabilirsiniz... Haklarımızı varsa helal ederek ....16:10 Allahu Ekber hitabı ile namaza başlayacak ve Subhaneke duası ...tam eksiksiz okunarak ...selam ile bitirilecek ve 10 ihlas bir fatiha ile okunacaktır...
Başımız sağ olsun...Ailesine ...sevenlerine ve islamiyet. gen. tr nin siz değerli üyelerine sabırlar diliyorum...
Sonsuz selamlarımla...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
yakais, post: 1516702, member: 104674Mevla oldu MEVLANA ...Nur doldu odaya İnşallah...Allah C.C. nun Kudret eli orada...İnşallah...
21:03....02:10 NUR 'a gark olmuştu...Odaları... Hamd ve Şükürler olsun...
Teslim aldı 02:10 ... Hamd ve Şükürler olsun...
Hesap anında verildi ...
Araç hazırlandı...
Yük teslimine müteakip...
Değerli yolcumuz...
İntikal edecek ...
Mekanına...
Cenneti Ala 'ya...
İnşallah...
Rabbim Celle Celalehu...!
nemire ... İbrahim hocamız sana yürüdü...
Güzel ikram ve müjde ile onu kavuştur...
Sevdiği...
Muhammed Mustafa A.S. 'a ...
İnşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85424-sayin-yakais · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sayın Yakais'in dikkatine Genel Konular 1 cevap
- sayın yakais'in dkkatine Genel Konular 8 cevap
- Sayın Yakais'e başsağlığı Genel Konular 9 cevap
- Yakais rumuzlu üyenin dikkatine Genel Konular 5 cevap
- Yakais 'in hatıra defteri ; Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 240 cevap
- Yakais 'i eleştirir misini ? Görüş- Öneri- İstek 41 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.