Sayın Yakais

8.601 görüntülenme · 116 yanıt

Paylaş:
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Allahım Celle Celalehu ...sizinle ...ona emanetsiniz...
yakais

yakais

osman228, post: 1516694, member: 104674Üstadımız ben izin istiyorum hocamızın yanına gireceğim gece ilerliyen saatlerde durumu size bildiririm.

Selam ve saygılarımla.

Buyurun...Zikir başlamadı ise ÜMİT var demektir... Rabbim C.C. sen bilirsin....Arz ederiz...
Osman Soylu (MERHUM)

Osman Soylu (MERHUM)

Kıdemli Üye · 395 mesaj

yakais, post: 1516698, member: 114001Allahım Celle Celalehu ...sizinle ...ona emanetsiniz...

Sizlerde Rabbimize emanet olunuz.
yakais

yakais

osman228, post: 1516694, member: 104674Üstadımız ben izin istiyorum hocamızın yanına gireceğim gece ilerliyen saatlerde durumu size bildiririm.

Selam ve saygılarımla.

Buyurun...Zikir başlamadı ise ÜMİT var demektir... Rabbim C.C. sen bilirsin....Arz ederiz...
yakais

yakais

Mevla oldu MEVLANA ...Nur doldu odaya İnşallah...Allah C.C. nun Kudret eli orada...İnşallah...
yakais

yakais

La İlahe İllallah...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Gozler yoruldu , yurekler burkulda Yar buyurdu...
Allah celle celaluhu
Allah celle celaluhu
Allah celle celaluhu
guvenmezmisin bize? estagfrullah Rabbim , sen sevdirdin, sen aldin, senin bizleri bagisla, ne bilirim?
Sevdigimi senden çok severim(amenna) .... bagisla sabirsizligimi, bagisla ....ne olur anla?
ben susayim, hiç iyi degilim,;;;Rabbim yardim et bize... sevdiklerimizden ayirma
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

şimdi girebildim siteye içim sızlayarak okudum mesajları Rabbim herşeyi hakkıyla bilensin dualarımız nemire hocamızla sen duyur inşallah güzel Allahım
yakais

yakais

................................................................
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

1000 ya şafi ve yasin-i şerif okunmuştur.rabbim kabul etsin,şifalar versin inşaAllah...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
yakais

yakais

Osman228 kardeşim...;

Selamun Alekum...

Baki Allah C.C. dur...

La İlahe İllallah... Kelime-i Tevhidi bunun ilanıdır...

Bizlere düşen ancak İnşallah sabırdır...
Osman Soylu (MERHUM)

Osman Soylu (MERHUM)

Kıdemli Üye · 395 mesaj

yakais, post: 1516723, member: 54443................................................................

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
yakais

yakais

Aleykum Selam...;

Allah C.C. sevgilisinin yanına aldı... sevdiğini... Hesap verildi...Geçen geçti...Cenneti Ala 'ya intikal için giydiği eşya emaneti bekleniyor...O yük yüklenince taşıta Cenneti Ala'ya intikal tamamlanacak ...Giysilerini mümkünse uygun olana teslimi lazım efendim... Büyüklerimizden böyle duymuştuk ...

Selamlar...

Allah C.C. teslim aldı Emanet olan RUH 'unu ...Bize sabır ver Rabbimiz C.C....
Osman Soylu (MERHUM)

Osman Soylu (MERHUM)

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Sayın üstadımız: buyurulan aynen yapılıcaktır.Dileyen ikindi namazında gıyabında cenaze namazı kılabilir.63 yaşına mart ayında girmişti tıpkı çok sevdiği başımın tacı gözümün nuru dediği Resulullah'ın A.S yaşında bu dünyadan hicret etti.Sayın üstadımız sizden bir istirhamımız olacak siz sitede sevenlerine bu acı kaybımızı bildiren bir mesaj yazarmısınız.Biz izninizle ayrılamak zorundayız.

Selam ve Saygılarımızla.
yakais

yakais

islamiyet.gen.tr. 'nin sayın üyeleri...;

Çok sevgili NEMİRE '' İbrahim '' hocamız ; geçtiğimiz gece 02: 00 sularında ...Mubarek RUH ' larını Allah C.C. na teslim etmiştir...
Allah C.C. ...Muhammed Mustafa A.S. ve Kur'an-ı Kerim aşığı olan ; Hafız NEMİRE hocamız 'ın definleri bu gün ikindi namazı müteakibinde olacaktır...
Gıyabi Cenaze namazını Türkiye saati ile 16:10 'da bulunduğumuz yerde kılacağız... İştirak etmek isterseniz ...16:10 'da Cenaze namazını bulunduğunuz yerde kılabilirsiniz... Haklarımızı varsa helal ederek ....16:10 Allahu Ekber hitabı ile namaza başlayacak ve Subhaneke duası ...tam eksiksiz okunarak ...selam ile bitirilecek ve 10 ihlas bir fatiha ile okunacaktır...

Başımız sağ olsun...Ailesine ...sevenlerine ve islamiyet. gen. tr nin siz değerli üyelerine sabırlar diliyorum...

Sonsuz selamlarımla...
yakais

yakais

yakais, post: 1516702, member: 104674Mevla oldu MEVLANA ...Nur doldu odaya İnşallah...Allah C.C. nun Kudret eli orada...İnşallah...

21:03....02:10 NUR 'a gark olmuştu...Odaları... Hamd ve Şükürler olsun...
Teslim aldı 02:10 ... Hamd ve Şükürler olsun...

Hesap anında verildi ...
Araç hazırlandı...
Yük teslimine müteakip...
Değerli yolcumuz...
İntikal edecek ...
Mekanına...
Cenneti Ala 'ya...
İnşallah...

Rabbim Celle Celalehu...!

nemire ... İbrahim hocamız sana yürüdü...
Güzel ikram ve müjde ile onu kavuştur...
Sevdiği...
Muhammed Mustafa A.S. 'a ...
İnşallah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

çok üzgünüm boğazım düğüm düğüm şuan...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.