osman228Selamun Aleykum
Hocamızın Can dostu Sayın Yakais üstadımız Hocamız sizlere bilgi vermek için şu anda size yazmakta olduğumuz note book' bize hediye ettiler ancak biz kullanmayı beceremedik,bu sebepten hocamızdan izin alarak kendi bilgi sayarını açtık ve sizlerin ne kadar vefalı ve kıymetli müminler olduğunuzu müşahade ettik,ancak tabiki size bilgi veremedik ancak şimdi bu aleti çalıştırabildik oda herhalde şans eseri oldu.
Muhterem beyefendi hocamız oldukça zor bir ameliyat geçirdi iki gün sadece Allah süpanehu diye sayıkladı ancak artık gözlerini açtı ve herkesi tanıdı ilk dünya kelamı olarak Rabbimin osman kulu (bana hep böyle hitap eder) teemmüm için bana bir sandık içinde temiz toprak bulasın dedi ve derhal ima yoluyla namazlarına başladı.Bana sizi sizleri sordu özellikle Yakais üstadım nasıllar diye sual eylediler Ve Allah c.c selâm eylesin ona dediler eğer bana birşey olursa üstadın yazılarını takib ediniz zira o Zât bilgelerden bir bilgedir sakın saygıda kusur etmeyesiniz diye nasihat da bulundular,nasip olursa cuma günü evine çıkmasına izin verecekler.Bize ismleri ile birlikte tek tek sitedeki mümin kardeşlerimizi sordular ancak biz aklımızda tutamadık bu sebepten bizleri bağışlayınız hacamızın herkese selam ve hayır duaları var bizler sizlere iletiyoruz.Hepinize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.
Aleykum selam,
Rabbim sifa versin, daha da iyi etsin
Haberini alinca sevindim ama içim iyi oldugunu soyluyordu zaten, yine de bilmek sevindirdi, var mi gitmek öyle erken erken?:a26:
Daha ögrenecegimiz o kadar çok sey varken
Rabbimize emanetsin , Can insan bir an evvel iyilesip , bize nasihate gel... bak sesimiz çikmaz olmus
özleyen gönullere ne olurmus? yanmak , yanmak farz olurmus
Ondan mi asik gönuller yanik olurmus
Tesekkurler Rabbim... elhamdulillahi ala kulli hal... Yanik yureklerde Allah deyip atiyor bak...
Bir an once gelmeniz dilegiyle saygilar sayin Nemire
(sayin Yakais neden Nesime dediniz??)