Yakais rumuzlu üyenin dikkatine

905 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Selâmun Âleyküm

Muhterem üstadım yazılarınızı büyük bir dikkatle okumaktayım,üslüp'unuza ve nezâket dolu ifadelerinize hayran olmamak mümkün değil,gerektiği zaman doğrulardan sapmadan fakat karşıdakini de incitmeden büyük bir zerafetle doğruları ifade tarzınız her halde fıtratdan gelen bir haslet bir Allah'ın c.c lütfü olsa gerek.Rabb'im ilminizi arttırsın ve size yüce Zâtının razı olacağı hayırlı bir ömür versin.Rabb'ime emanet olunuz.

Selâm ve Selâmetle kalınız.Saygılarımla.
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Aleykum Selam Efendim ...; Güzel düşünceleriniz ve temenniniz için şükranlarımı sunarım , değerlendirmeleriniz sizin nezaketiniz ... ...Saygı ,sevgi ve selamlarımla...
Time_off

Time_off

Üye · 32 mesaj

Bu güzel insanı Rabbim daha da güzel eylesin.

Abimizi veya kardeşimizi dillendirmekten korkarım. ALLAH(c.c) indinde nasılsa, kulunu nasıl görüyorsa bizede öyle görebilmeyi yada onun dilediği gibi görebilmeyi bizlere nasip eylesin. AMİN.

ALLAH(c.c) ondan razı olsun, Razı olacağı işler yaptırsın İNŞALLAH.. Keza bizlere de öyle ELHAMDÜLİLLAHİRRABBÜLALEYMİN.. AMİN...
hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

nemire, post: 1475898, member: 54443Selâmun Âleyküm

Muhterem üstadım yazılarınızı büyük bir dikkatle okumaktayım,üslüp'unuza ve nezâket dolu ifadelerinize hayran olmamak mümkün değil,gerektiği zaman doğrulardan sapmadan fakat karşıdakini de incitmeden büyük bir zerafetle doğruları ifade tarzınız her halde fıtratdan gelen bir haslet bir Allah'ın c.c lütfü olsa gerek.Rabb'im ilminizi arttırsın ve size yüce Zâtının razı olacağı hayırlı bir ömür versin.Rabb'ime emanet olunuz.

Selâm ve Selâmetle kalınız.Saygılarımla.

Sizde çok ince ve kibarsınız kelimeleri dikkatlice seçmeniz den fark ediliyor...

selam ve dua ile:a12:
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Time_off, post: 1476039, member: 37970Bu güzel insanı Rabbim daha da güzel eylesin.

Abimizi veya kardeşimizi dillendirmekten korkarım. ALLAH(c.c) indinde nasılsa, kulunu nasıl görüyorsa bizede öyle görebilmeyi yada onun dilediği gibi görebilmeyi bizlere nasip eylesin. AMİN.

ALLAH(c.c) ondan razı olsun, Razı olacağı işler yaptırsın İNŞALLAH.. Keza bizlere de öyle ELHAMDÜLİLLAHİRRABBÜLALEYMİN.. AMİN...

Ne güzel bir düşünce, fark ediş hemde bu yaşta?
Bende sizi kutlarım ve Rabbimin en sevgili kulu olmanız için dua ederim...
Evet fazla dile gelmemeli, övmemeli ki insan nefsine pay çıkarmasın, sevdiğimi söylemekten korkar oldum, fravunları ortaya cıkınca...
Sen hiçsin Yakais....
Rabbim inananların YÂR ve yardımcısı olsun...
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Hadi ikna etsenize şimdi gideceğini söylüyor :a45:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.