Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için...

17.594 görüntülenme · 247 yanıt

Paylaş:
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

nuray mesaj atmıştı bana arkadaşlar.ben rahatsız olduğum için yeni haber verebiliyorum sizlere.
cahide ilaçlara tepki vermeye başlamış :) dualarımızı esirgemeyelim kardeşimizden inşallah...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1515017, member: 112222Es selamu aleykum ve rahmetullah arkadaşlar..

Duaların kabul olacağı bu hayırlı günde, dualarınızı kardeşimiz Nuray'ın minik kızından esirgemeyin..
Rabbim acil şifalar versin, dualarımızı kabul eylesin..
İlaca tepki vermiş miniğimiz..

Hayırlı haberleri gelir inşaAllah..

canım sağol bilgilendirdiğin için.hastayım biliyorsun daha yeni girebildim nete.içime dert olmuştu haber veremedim diye... allah razı olsun kuzuuu...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum kardeslerim mubarek cuma gunumuz hayirlara vesile olur insallah ben bugun hayirli haberler aldim cahidem cok sukur son uygulanan tedaviye cevap vermeye baslamis dualariniz sayesinde dua eden herkesten Allah razi olsun daha guzel haberlerle donerim insallah selametle dua ile duanizi eksiltmeyiniz insallah.
Not.....nemire dedesinin duasina ihtiyaci var cahidemin ulasan olursa istegimi bildirin lutfen.....
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

inşallah daha iyi haberlerinide alırızkuzunun çok sevindim arkadaşım
tsunami

tsunami

repsol, post: 1515092, member: 91898inşallah daha iyi haberlerinide alırızkuzunun çok sevindim arkadaşım

İnsallah canim ben yogunbakimin kapisindan ayrilamiyorum rabbim onu bize bagislasin hastaliklarina sifa versin...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Rabbim acil şifalar versin inşallah değerli kardeşim...
Dualarımızdasınız inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
tsunami

tsunami

mavci, post: 1515098, member: 91898Rabbim acil şifalar versin inşallah değerli kardeşim...
Dualarımızdasınız inşallah...

Allah razi olsun abim amin insallah...
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

vealeykümselam ve rahmetullah

vealeykümselam ve rahmetullah

Esselamu aleyküm....

Tsunami kardeşim....çok sevindim...Kaç gündür içimde sıkıntı vardı..şükürler olsun diyelim..

Öğlen yazamadım.Yasin-iŞerif okunmuştur..Rabbim merhamet etsin kardeşime , güç kuvvet versin , miniğimiz Cahidemize Ya Şafi c.c. ismi şerifi ismi hürmetine şifalar nasip eylesin inşaallah.

Yoktan vareden Rahman Celle Celaluhu isterse hastalığın izini bile bırakmaz...

Dualarla yanındayız inşaallah...
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Rabbimiz Miniğimize katından şifalar nasib eylsin inşallah...
Kesintisiz dualarımız sizinle.. Hayırlı kapılar Rabbimizdendir..

Selam ve dua ile
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

RABBiM dualarımızı kabul eyler inşallah daha güzel haberlerde alırız inşallah.tüm hastalarımıza acil şifalar olsun inşallah.
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

tsunami, post: 1515094, member: 91898İnsallah canim ben yogunbakimin kapisindan ayrilamiyorum rabbim onu bize bagislasin hastaliklarina sifa versin...

Şu Anda oradamısınız...?
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

yakais, post: 1515189, member: 89918Şu Anda oradamısınız...?

yok efendim kardeşimize ben telefondan görüşüyorum kısıtlı imkanlarda internete girebiliyor
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Rabbimiz şifa versin inşallah hayırlı kapılar açılık hakkınızda en kısa zamanda...
Dualarımızdasınız daim..

Selam ve duaile
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1515191, member: 103504yok efendim kardeşimize ben telefondan görüşüyorum kısıtlı imkanlarda internete girebiliyor

Anladım... Allah C.C. tarafından sevilenin yolu açık bebeği şifa bulur...İnşallah...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

miniğimize ve bütün hasta yavrulara Allah şifa versin.
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

en son salı günü konuştum nurayla iyi değil bebeğin durumu dedi.. 28 gündür hastanedeler.. dualarınızı eksik etmeyinn canlar..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

bu gün aradım meşgule attı geride dönmedi.inşallah bi sıkıntı yoktur.dualarımızda unutmayalım kardeşimizi...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."
Hayırlı ve güzel haberlerınızı bekliyor olacağız.En zor olanı bır ana ve babanın evladının gözlerı onunde sıkıntı ıcerısınde olmasıdır.Sabır ve sukur ınsaALLAH.......
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Canım benim Alllah yar ve yardımcıları Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.