Allah esma-ı şerifi

6.921 görüntülenme · 82 yanıt

Paylaş:
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Al-i İmran suresi ;

75. "Kitap ehlinden öylesi vardır ki, ona yüklerle mal emanet etsen, onu sana (eksiksiz) iade eder
yakais

yakais

Kur'an-ı Kerim Yaşayan kitaptır...Allah C.C. kelamı olup korunmuştur...Ancak Tefekkür edilmeli...Tasavvuf açısından her an düşünülmeli...Her ayet...Allah C.C. emri olup biz aciz Kullar ders alıp hatadan vaz geçmeliyiz...
yakais

yakais

Bir satır cevapsa ona uyulması uygundur...
yakais

yakais

Kelam Allah C.C. Kelamı olduğu için doğru ve emin kelamdır...

Acizane bunun doğru olacağını düşünüyorum...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Evet cok haklisiniz ....affff affet bizi ya rab....
yakais

yakais

Sizlerdeki niyet önemli zarar etmediniz ...Hatta kazandınız...İnşallah....
tsunami

tsunami

Biz aczimizi bilmeden yaklasmaya calisiyoruz dogru yoldayizdir insallah.
yakais

yakais

tsunami, post: 1508419, member: 37970Biz aczimizi bilmeden yaklasmaya calisiyoruz dogru yoldayizdir insallah.

Hep beraber inşallah...Selamlar...
efsunlu98

efsunlu98

Üye · 43 mesaj

selamun aleykum ben bu yazışmalardan bir şey anlamadım yakais kardeş ne anlatmak istedi ben onun kadar işin ehli değilim

anlayacağım şekilde kim ifaede edebilir
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

kardeşim benim anladığım kadarıyla eğer siz sadece ben okuyacam biterecem diye niyet ettiyseniz kimsenin yardım etmemesi lazım diyor
efsunlu98

efsunlu98

Üye · 43 mesaj

Iyide ben kendi kendime niyet etsem niye silerden yardım istiyorum?
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Kardesim , simdi eger bu birmilyon Allah cc ismini ben okuyacagim diye niyet ettiysen? sen okuyacaksin
Ama okuruz okuyacagiz, diye niyet ettiysen olur ;;;da ne niyet ettigine dikkat et ...veya Ya Rabbi bagisla bitirememekten korkuyorum, insanlardan yardim almak istiyorum dersen oda olurdu
Aslinda yapabilecegimiz sozu vermek gerekir, insanlara guvenip yola cikilmaz
tsunami

tsunami

efsunlu98, post: 1508685, member: 108427selamun aleykum ben bu yazışmalardan bir şey anlamadım yakais kardeş ne anlatmak istedi ben onun kadar işin ehli değilim

anlayacağım şekilde kim ifaede edebilir

Ve aleykumselam kardesim saygideger buyugum yakais abimiz niyetinizle ilgili en dogru tesbiti yapti eger sadece kendi kendinize okumak icin niyetlendiyseniz yani soz verdiyseniz bunu siz yapmalisiniz yada tovbe edip niyetinizi yenilemelisiniz beraberce bitirebilmemiz ve devam edebilmemiz icin bitirememekten korkmayin yeterki verilen soz yerine getirilmek istensin sadece bizler degil melekler bile yardiminiza kosar sen nelere kadirsin ya rab...selametle dua ile...
buket_zeynep

buket_zeynep

tsunami, post: 1508809, member: 117714Ve aleykumselam kardesim saygideger buyugum yakais abimiz niyetinizle ilgili en dogru tesbiti yapti eger sadece kendi kendinize okumak icin niyetlendiyseniz yani soz verdiyseniz bunu siz yapmalisiniz yada tovbe edip niyetinizi yenilemelisiniz beraberce bitirebilmemiz ve devam edebilmemiz icin bitirememekten korkmayin yeterki verilen soz yerine getirilmek istensin sadece bizler degil melekler bile yardiminiza kosar sen nelere kadirsin ya rab...selametle dua ile...

canım kardeşim yoldaşım ne güzel ifade etmişsin
efsunlu98

efsunlu98

Üye · 43 mesaj

ben bu okumaya niyet ederken kardeşlerden yardımda isterim düşüncesiyle başladım. yanlışmı yapmış oldum şimdi anlamadım. çünkü ben nefis olarak bu adedin altından kalkamam. ve ayrıca ben okuma yaparken genelde bir çok insandan 1 adet olsa da 1 kere okumalarını rica ederim ki benim kine değilde belki okuyan bir kulun saygınlığı takvası hürmetine duamız kabul olur niyetiyle...
yani kısaca ben niyetimi yaparken kardeşlerden de yardım istemek üzere yapmıştım
tsunami

tsunami

Niyetinizi net olarak acikladiginiza gore bizim size yardim etmemizde bir mahsur yok yaninizdayiz kardesim elimizden geldigince ben inaniyorum digediger kardeslerimde yardimina kosacaktir ben bizzat sahidim en eski uyelerden olarak daha yardim dua isteyipte yarim kalmis yok hepsiAllah in izniyle ve kardeslerimiz sayesinde bitmistir cok sukur rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile.....
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

1000 tane ben alayım şimdilik Rabbim yardımcınız olsun okudukça yazarım burayada
yakais

yakais

1000 tane bizden tamamlandı...Hayırlara vesile olsun ...İnşallah.

''ALLAH Celle Celaluhu'' olarak...
tsunami

tsunami

+1000
Toplam ..............240.800
buket_zeynep

buket_zeynep

6.200
toplam....................247.000
Paylaş: