Allah esma-ı şerifi
6.921 görüntülenme · 82 yanıt
Rabbim sıkıntılarınızı gidersin, işlerinizi kolaylaştırsın..
Yar ve yardımcınız olsun kardeşim..
1000 adet okundu..
Yar ve yardımcınız olsun kardeşim..
1000 adet okundu..
Allahım yardımcınız olsun ben de 5000 tane alıyım inşaallah allahım kabul etsin
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
+5.000
+ 50.000
toplammm 227.000
bir kaç gün yokum ev temizleme vs vs işlerim vaar
o yüzden toptan 50 bin aldım net bulunca geri gelişrim inşallah kardeşler iş bulabilmem için dua edinişz inşallah ekmek alacak param kalmadı eve harcamaktan:)))
+ 50.000
toplammm 227.000
o yüzden toptan 50 bin aldım net bulunca geri gelişrim inşallah kardeşler iş bulabilmem için dua edinişz inşallah ekmek alacak param kalmadı eve harcamaktan:)))
efsunlu98+5.000
+ 50.000
toplammm 227.000
Es selamu aleykum ve rahmetullah..
Rabbim yardımcın olsun kardeşim..
Bu gece teheccüd namazına kalkıyoruz islamiyet.gen.tr ailesi olarak.
Müsaitseniz gece 3.00- 3.30 arasında sizi de aramızda görmek isteriz..
Sizi de dua listemize eklerim. Dualarda buluşuruz inşaAllah..
Rabbim yer ve yardımcınız olsun.. Hayırlı geceler.. Kolay gelsin..
efsunlu98ne güzel olurdu ama bundan sonrakine haber verirseniz katılırım inşallah. bu tür toplu dua çalışmalarını nereden görebilirim?
Bu gece ve Her cuma gecesi inşaAllah..
Toplu hatimlerimiz ve toplu teheccüd, dua gecemiz var..
Teheccüd namazı konumuzun linkini aşağıya ekledim..
http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/108532-quotgece-namazi-seferberligiquot-21.html
Hatimlere katılmak için ise Forumumuzun ana sayfasında Kur'an'ı Ker'im bölümünden bakıp, cüz alabilirsiniz..
ben 5000 tane okudum Allahım kabul etsin
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
efsunlu98, post: 1503214, member: 95935[ı]selamun aleyküm kardeşlerim.
Uzun süredir devam edilen sıkıntılarımın dinmesi için iş bulmak için nişanlımın annesi ile yaşadığım sıkıntıların sona ermesi için nikahımızın kıyılabilmesi için satışını beklediğimiz tarlanın satılabilmesi için içinde bulunduğumuz maddi ve manevi darlığın yerini ferahlık ve huzura bırakması için 1 milyon adet allah esması okumaya niyet ettim.
allah rızası için yardım edebilirseniz sevinirim[/ı]
sevgilerimle
Bir kez aşk ile Allah (C.C.) dese lisan ... Dökülür cümle günah ...Yardımla olur mu ? Neden 1 milyon dedin...?
Nasıl yani 99 unu mu niyet ettin...?
Arkadaşlar sözlerinizi kontrollü söyleyin...Mesul olursunuz...
Allah C.C. kolaylık versin...
Keşke bize sorsaydınız...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84977-allah-esma-i-serifi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.