Yardımcı olurmusunuz???

873 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

Selamın Aleyküm arkadaşlar bana islamiyet konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. sohbetlere katılmak ve daha fazla şeyler öğrenmek istiyorum etrafımda islamiyeti yaşayan kimse yok birseyler öğrenebilecegim biri yok ilk başlarda kuran mealini okudum ve arapcasını yenı öğrendim tecvit öğrenmek ve sohbetlere katılmak etrafımda islamiyeti yaşayan örnek alabilecegim insanlarla tanışmak istiyorum sohbetler veren yada kurslar veren bildiğiniz kişiler varsa ve istanbuldansa eger bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim allah hepinizden razı olsun rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşaallah ve herkesede doğru yolu bulmayı nasip etsin(amin)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Allah Razi Olsun Allah Dain Etsin Kardeşim Ben Istanbulda Değilim Istanbuluda Fazla Bilmem Ama Diğer Kardeşlerim Yardim Edeceklerdir Bundan Eminim Allah Gönlünüze Göre Verir Inşallah Rabbime Emanetsiniz
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

CEVDET-71Selamün Aleyküm Kardeşim Allah Razi Olsun Allah Dain Etsin Kardeşim Ben Istanbulda Değilim Istanbuluda Fazla Bilmem Ama Diğer Kardeşlerim Yardim Edeceklerdir Bundan Eminim Allah Gönlünüze Göre Verir Inşallah Rabbime Emanetsiniz

a.s. Allah razı olsun sizden niyetiniz yeter Allaha emanet olun
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

s.a güzel kardeşim bildğim bir kurs var eğer kurs istersen sana burayı tavsiye edbilirim Allah yolunda daim etsin inşaAllah (amin) selam ve dua ile kal a.e.o
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

cennet_agacis.a güzel kardeşim bildğim bir kurs var eğer kurs istersen sana burayı tavsiye edbilirim Allah yolunda daim etsin inşaAllah (amin) selam ve dua ile kal a.e.o

a.s. Allah sizdende razı olsun zaten burası benim kopamadığım biyer oldu tekrar Allah razı olsun Allaha emanet olun
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

lavesa.s. Allah sizdende razı olsun zaten burası benim kopamadığım biyer oldu tekrar Allah razı olsun Allaha emanet olun

kusura bakma kardeşim yanlış yazmışım hakkını helal et sen hangi yakada oturuyorsun ben anadolu yakasındayım eger bu taraftaysann sana bır kurs yerı önerebılırım
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

cennet_agacikusura bakma kardeşim yanlış yazmışım hakkını helal et sen hangi yakada oturuyorsun ben anadolu yakasındayım eger bu taraftaysann sana bır kurs yerı önerebılırım

nedemek siz helal edin aslında benim için değerli zmanınızı harcıyosunuz aaa inanın benim için çok iyi olur evet bende anadolu yakasındayım Allah razı olsun inanın cok mutlu olurum
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.