benim 22 aylık kızım var çok nazar değiyor akşamları uykusunda sıçrıyor sürekli.korkarak,ağlayarak uyanıo bildiğim duaları okuom fakat sizlerin bildiği nazar duaları vamı. beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.allah emanet olun.:gulegule
bana yardımcı olurmusunuz
1.261 görüntülenme · 2 yanıt
NAZAR İÇİN FATİHA,AYETEL-KÜRSİ,İHLAS FELAK VE NAS SÜRELERİ OKUNUR
ve in yekadüllezine keferu leyüzlikuneke bi ebsarıhim lemma semiüzzikre ve yekulüne innehü le mecnunun ve ma hüve illa zikrun lil alemine
selam ve dua ile kalın Allah yardımcınız olsun
ve in yekadüllezine keferu leyüzlikuneke bi ebsarıhim lemma semiüzzikre ve yekulüne innehü le mecnunun ve ma hüve illa zikrun lil alemine
selam ve dua ile kalın Allah yardımcınız olsun
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
selamunaleykum
cevşen koy yanına kardeşım
bır de arkadaşımızın dedığı gıbı nas felak ve ayetel kürsü oku
ama gazı da olabılır emzırdıkten sonra sırtını tıptışla
sonra da kuzucuğunu kokla besmele ıle yatır
allaha emanet ol
cevşen koy yanına kardeşım
bır de arkadaşımızın dedığı gıbı nas felak ve ayetel kürsü oku
ama gazı da olabılır emzırdıkten sonra sırtını tıptışla
sonra da kuzucuğunu kokla besmele ıle yatır
allaha emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31105-bana-yardimci-olurmusunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selam aleykum kardeşlerim bana yardımcı olurmusunuz ne olur :( Görüş- Öneri- İstek 4 cevap
- Bana menzil tarikatı hakkında yardımcı olurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- lütfen yardımcı olurmusunuz bana:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Yardımcı olurmusunuz??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- iki resim arasındaki fark (ben bulamadım yardımcı olurmusunuz) Resimler 11 cevap
- yardımcı olurmusunuz? Dini sohbet 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.