nemire, post: 1493154, member: 74847Selamun Aleykum
Muhterem Yusuf beyefendi; Site yöneticilerinden olduğunuz için size bir konuyu danışmak istiyorum,lütfen merakımı mazur görünüz.gvtheogios rumuzlu bir üye Nuh tufanı ile ilgi konu ile ilgili bir mesaj gödermiş ve buna benzer bir kaç mesaja daha rastladık.Bu üyenin kullandığı lisanın ne olduğunu bile anlayamadık ve zannederimki hiç kimse ne söylediğini bile anlayamamıştır,acaba ne söylemek istiyor merak konusu olmuştur,bu konuda sitemizin yöneticisi olarak bize lütfeder bir bilgi verirseniz zatı âlinize müteşekkir oluruz.
Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
AleykümSelam ve rahmetullahi
Kulandıkları lisanları ne olduğu araştırmadım fakat kullandıkları lisanı anlamadığımız ortada ve dün bu şahıslardan 20 yakın üye olanın üyeliklerini sildim.İmza ve profllerinde reklam içerikli linkler mevcut.O nedenle amaçlarının reklam olduğu anlaşılıyor ama neden ısrarla üye olup tekrar mesaj yazdıkları sizler gibi bizim içinde merak konusudur.
Bu konuda benim yapacağım bu üyelerin üyeliklerini silmekten öteye gitmez.Eğer yapılacak faklı bir yöntem varsa oda Erkan kardeşimizin bilgisi dahilindedir ve kendisine bilgi aktarılmıştır.En kısa zamanda ilgilenecektir.
İlgi ve alakanıza teşekkür ederiz ve eleştiri yapan kardeşlerimizinde şunu bilmelerini istiyorum.
Bir problemle karşılaştığımızda elimizden gelen ne ise bunu yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz eğer birşeyler yapılmadığı izlenimi doğuyorsa ya bu problemin anlaşılmadığındandır yada yapacak yetkimizin olmadığındandır.Lütfen bunun bu şekilde anlaşılmasını bütün kardeşlerimizden istiyoruz
Selam ve dua ile