avukat rumuzlu kardeşim dikkat...

785 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Mübarek Üye · 2.046 mesaj

S.a. Merhaba sizin selamınızı Bezmi safa hanıma ilettim ama int giremedigi siteye giremiyor sizden ricam mustafavural911**** msn adresime mail yada msn aracılıgı ile bana ulaşmanız. Kendisi sizinle görüşmek istiyorlar mümkünse Tşkler s.a.
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

RE: avukat rumuzlu kardeşim dikkat...

Siyahgulsevdalisi yazdı:
S.a. Merhaba sizin selamınızı Bezmi safa hanıma ilettim ama int giremedigi siteye giremiyor sizden ricam mustafavural911**** msn adresime mail yada msn aracılıgı ile bana ulaşmanız. Kendisi sizinle görüşmek istiyorlar mümkünse Tşkler s.a.

HAY ALLAH,BİZDE DE MSN KAPALI,MAİL ATMAYA ÇALIŞAYIM.O ADRESTEKİ 911 DEN SONRAKİ YILDIZLARIN ANLAMINI BİLMİYORUM.DAHA DOĞRUSU HİÇ MAİL YAZMADIM ŞİMDİYE KADAR.ASLINDA TELEFONLA ARASAM OLUR MU,HASTANENİN ADINI SÖYLEMİŞTİ AMA UNUTTUM.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

DENEYİP BİRŞEYLER YAZDIM,HOTMAİLİNİZE BAKARSANIZ SEVİNİRİM.
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Mübarek Üye · 2.046 mesaj

s.a. Merhaba hülya hanım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş. 0 352 330 26 43 - 0 352 330 26 44 telefonları Satralden Ayşe hanımı istediginizde bağlanacaktır Rabbim İlahi rıza üzerinde hayatınızı daim etsin inş. s.a.
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

ALLAH RAZI OLSUN GÖRÜŞTÜK AYŞECİMLE,CEPLERİMİZİ ALDIK VERDİK.ALLAHA EMANET OLUN.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.