melissa26, post: 1434699, member: 105948Rabbim yardımcın olsun, hayırlı olanı nasip etsin
Kardeşim acizane tavsiye, özür dilemeye gitsen, hisettiğin şeyleri söylesen sonunda ise, Rabbim yazdı ise kimse bozamaz,
yazmadı ise kimse yapamaz diye düşünsen.
Bilirim hayatın sonu gibi gelir insana ama dedikleri gibi Allah'a sığın O'nun dediği olur, neden diğer büyüklerinden yardım almıyorsun
Bugün onların dediği oluyorsa , yarın ne olacak? daha büyük fırtınalar olacak gibi...
Rabbim senin için hayırlısını versin..
Rabbim razı olsun sizden.. Söyledikleriniz çok doğru.. Yapılacaklar yapıldı..
Düşüncem sizinle aynı.. Rabbim yazdı ise kimse bozamaz. Yazmadı ise de kimse düzeltemez.
Bu düşünceyle hareket edip, fazla kendimi hırpalamıyorum.. En güzeli Rabbime sığınmak..
Yardım almadığımız kimse kalmadı. Araya büyükler de girdi.. Bu iş bitmiştir diyor başka bir şey demiyor nişanlımın babası.Nişanlım ise nikaha geliceğini, nikahın olacagını söylüyor.. Nişanlımın babası oğluna git nikahını yap evlen, nikahına gelmicem,beddua da etmiyorum diyor. Diğer taraftan da babama, bu iş bitmiştir, eşyaları geri göndertcem diyor. Nişanlıma da diyor ki, babası kabul etti bu iş bitmiştir.. Babam şok olmuş durumda.. Çok sabırlı davrandı..Kendi babamı ikna için uğraşıyoruz günlerdir..