sen deinşAllah mutlu olursun abla için rahat olsun.
insan üzüntüüyü yaşıyor yaşarken çok zor ama aradan biraz zaman geçince ne onun yükü kalıyor ne ağırlığı.
hatta bazen gülüyor.
inşAllah bu da öyle olur abla.Allah a emanet ol.
8.398 görüntülenme · 108 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
yakais, post: 1433479, member: 54443Ne mutlu size sizinde yolunuz açık olsun..
yakais, post: 1433481, member: 54443Hiç üzülmeyin yolunuz açık ve hayırlı...Kayınpederden af dilemeniz çok uygun olur hem barışacaksınız hemde çok mesut olacaksınız ...Allah C.C. nazardan korusun...
iyiniyet, post: 1433486, member: 99647Ve aleyküm selam Kalbun_Kesir Kardesim
Olayin beni cok üzdü.Sanki yasadiklarim göz önüme geldi biran.Cani gönülden Allahim senin icin hakkinda hayirlisina nasip eylemesine dilerim.
Bu olayinda bir hikmeti vardir mutlaka.Sen karsi tarafa özür dileyip pismanlik duyduguna ifade ettiysen,birak olacagina varsin.
Üzerine düseni yapmis oldun ve ayni zamanda dua ilen ekledin.
Seyren kardesimiz biraz tecrübesinden yazmis,ona katiliyorum.
Her insanin bir kisilik siniri vardir.Bizler birbirimize hosgörülü,sabirli,affedici ve karsimizdaki kisinin sinirlarina asmadan kendimizi bu cerceve icinde denge tutmaliyiz.Nitekimki cocu insan bu sinirlari geciyor,biz ne kadar hosgörü göstersekde.
Kayinvaliden aslinda sana gercek yüzünü göstermis oldu.Ilerde nasil olsa kendim istedigim gibi yaparim demek,yanlis oluyor.
Insan neyse odur,onu degistiremezsin.Bende cogu kez hosgörü gösterdim,dedim cok uzakda kaliyor.
Zamanla herseye karisir oldular.Esimde ailesinin dedigine,gördügüne yapar oldu.Cocuklar ailesinin aynasi derlerya.Aynen öyle.
Egerki kendi sinirimiz diger kisi tarafindan geciliyorsa,her ne olursa olsun,bir zaman sonra patlama geliyor.Buda aradaki sevgiyi,güveni öldürüyor.
Geriye baktigimda cogu seyler görünüyordu,belliydi.Ama insan o anda görmezlikden geliyor.
Bende sunu ögrendim.Karsimizdaki kisiyi sinirimizi gösterdikmi,kendimizin ne istedigini farkindaysak,hem kendimiz icimize atmiyoruz ve birde karsimizdaki kisi birdaha siniri asma egilimi göstermiyor.Sonucda bizde Allahin yarattigi bir kulus,bizimde haklarimiz vardir.Bu cerceve icinde olmaya gayret gösterelim.
Allah sana kolaylik ve sabir versin.
Dualarimdasin.
kimkimdir, post: 1433751, member: 100784Allahcc yar ve yardımcın olsun can kardeşimiz.
Herşeyin başı sabır.
Damat adayımız konuyu netleştirsin...
Rabbimiz, kulumun üzerine kaldıramayacağı yükü yüklemedim buyruyor...
HER ZORLUKTA BİR KOLAYLIK VARDIR...
Rabbimiz yar ve yardımcın olsun inşaALLAH..
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM..DUA..
kimkimdir, post: 1434065, member: 54443Dualarımız seninle...
Rabbimize emanetsin inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80907-dualarinizi-bekliyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.