Dualarımda yardımcı olurmusunuz.
495 görüntülenme · 3 yanıt
Değerli kardeşlerim.benimde bir evimin olmasını istiyorum.evime başlamışken kardeşler arasında sorun çıktı.inşatımız durdu.ne olur dualarınızı esirgemeyin.evimin inşatı devam etsin..rabbim bana en kısa zamanda ev nasip etsin.allah sizlerden razı olsun.
cennetnurDeğerli kardeşlerim.benimde bir evimin olmasını istiyorum.evime başlamışken kardeşler arasında sorun çıktı.inşatımız durdu.ne olur dualarınızı esirgemeyin.evimin inşatı devam etsin..rabbim bana en kısa zamanda ev nasip etsin.allah sizlerden razı olsun.
Vardır bunda'da bir hayır üzülmeyin. Rabbim size tez zamanda en güzelinden bir ev nasip etsin inşallah.
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Allah yar ve yardımcınız olsun allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hakkınızda ne hayırlı ise ne hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah hakkınızda ne hayırlı ise ne hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80818-dualarimda-yardimci-olurmusunuz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Doğacak kızımın ismi için yardımcı olurmusunuz lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- kitap ve cd almak istiyorum yardımcı olurmusunuz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- bir şey danışcaktım yardımcı olurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- YARDIMCI OLURMUSUNUZ......... Nasihatler 17 cevap
- Bana menzil tarikatı hakkında yardımcı olurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Yardımcı olurmusunuz??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.