ALTI SIFIR
198.432 görüntülenme · 2.194 yanıt
Arkadaşim Sana Muhalefet Olmak Bana Hiçbirşey Kazandirmaz Bu Konuyu Senin Actiğini Bilmeden Yorum Yazdim Ben Senin Iyiliğin Için Söylemiştim Ama Beni Incittin Bundan Sonra Sana Ait Olan Hiçbir Konuda Yorum Yapmayacam Gerçi Benim Böyle Yapmam Senin Pek Umurumda Olmayacak Sanirim...
Selametle Kal.
Selametle Kal.
GizliOzneiyi yapma.
üç tane konu açtım hepsini de bişey dediniz.
siz de selametle kalın.
YAZILANLARI ANLAMAKTA GÜÇLÜK CEKİYORSUN SANIRIM ACTA BAK NE YAZMIŞIM SANA. BİR DAHA OKU BELKİ ANLARSIN. TERS OLAN NE..... GERÇEKTENTE KOMİKMİŞSİN.
Kardeşlerim hepinizden çok özür dilerim. hakkınızı helal ediniz. ben soruyu sorduktan sonra ilk defa giriyorum siteye...dün gece ve sabah girememiştim...
Evet verdiğiniz cevaplar kesinlikle doğrudur...yani ilk cevablarınız doğrudur...ben cevap yazamayınca siz biraz değiştirmişsiniz cevaplarınızı yok yok doğrudur...hakkınızı helal ediniz...hayırlı akşamlar...
Evet verdiğiniz cevaplar kesinlikle doğrudur...yani ilk cevablarınız doğrudur...ben cevap yazamayınca siz biraz değiştirmişsiniz cevaplarınızı yok yok doğrudur...hakkınızı helal ediniz...hayırlı akşamlar...
gülnisaselamunaleykum
önce kurtla samanı goturur
sonra saman kalır kurtla gerı doner kurtu bırakır kuzuyu alır goturur kuzuyu bırakır samanı alır samanla kurtu alır ve karşıya goturur
ohhhh oldu mu?
Aleykümselam öğretmeni biraz geciktim kusura bakmayınız. ama giderken bir tanesini götürmesi lazım...:evet:evet:H
Im_muslimAleykümselam öğretmeni biraz geciktim kusura bakmayınız. ama giderken bir tanesini götürmesi lazım...:evet:evet:H
selamunaleykum evet benım kı yanlış ıkı tane olsa olmaz mı dıye deneyım dedım dığer cevapları da okudum
guzeldı
allah razı olsun öğretmenım
gülnisa, post: 609859, member: 35193selamunaleykum evet benım kı yanlış ıkı tane olsa olmaz mı dıye deneyım dedım dığer cevapları da okudum
guzeldı
allah razı olsun öğretmenım
hoşgeldin öğretmenim siz isteyin olmaz mı...:)
ALLAH sizden de razı olsun.
selamunaleykum aydın.
kusura kalma benim ancak görüşmem bitti.
hadi yeni bir tane daha sor.
bakalım bilebilecekmiyiz.
kasım hadiselamunaleykum aydın.
Ve aleykümselam abi esteğfirullah. yeni bir soru mu biraz düşüneyim abi izninle...
T.NurYAZILANLARI ANLAMAKTA GÜÇLÜK CEKİYORSUN SANIRIM ACTA BAK NE YAZMIŞIM SANA. BİR DAHA OKU BELKİ ANLARSIN. TERS OLAN NE..... GERÇEKTENTE KOMİKMİŞSİN.
Güçlük çekiyorsam yazma o zaman öyle ya niye boş yere yazıyorsun ;)Konuşmayı kapattık hala konuşuyorsunuz samimi olan bi insan bu mesajını böyle yazmaz...He evet ben çok komiğim her insana nasip olmaz bu.Selametle tekrar.
Im_muslimbiraz kolay olcak ama...
Yapan satar
Alan kullanmaz
Kullananda hiç görmez...:)
hay maşALLAH
nede kolay nede kolay.:K:K
aydın biraz düşünelim.belki arkadaşlar bulur:evet
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.