ALTI SIFIR

198.432 görüntülenme · 2.194 yanıt

Paylaş:
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

hıııııııı uyanık patron :)
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

eline sağlık.:H
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Im_muslimya benim aklım sorularda kalmış:K
kusura bakmayınız...her şeye soru gibi bakar oldum:K

selametle...

Kardeşim hepimiz aynı haliyeti ruh içerisindeyiz kusuru olmaz. Selam ve dua ile
lütfi

lütfi

güzel bir paylaşım emeğine sağlık, Selam ve dua ile
AlikemalBEKTAS

AlikemalBEKTAS

Yeni Üye · 2 mesaj

o parayı haketmeden almıs ama yınede kahve ve borc gecıosa turktur bu :)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:K :K ALLAH razı olsun kardeş çok güzeldi...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:K:K:K:B

selam ve baki dua ile A.E.O.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Tarihte bugün?.....

Tarihte bugün?.....

S.A bu gün geçmişte neler oldu acaba?ben birkaç tane yazıcam dileğenlerler varsa ekleyebilir hergün.aeolun.

13 MART

Erzincan’da 6.8 şiddetinde deprem yaşandı. Bu depremde 653 kişi öldü 3850 kişi yaralandı(1992).

Balkan Savaşı sonunda Osmanlı Devleti ile Sırbistan arasında İstanbul Antlaşması imzalandı (1914).

Kazım Karabekir Paşa, Erzurum’da 15. Kolordu komutanlığına atandı(1919).

Mustafa Kemal Paşa’nın anıları ‘Hakimiyet’ ve ‘Milliyet’ gazetelerinde yayımlanmaya başlandı (1926).

Avusturya, Hitler Almanyası’na katıldı (1938)....
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

mustafa_xtar, post: 344149, member: 22830lazsın iştee :D

Fıkradan çok ben de bu cevaba güldüm. :K:K:K
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

mustafa11Temel otobüse binmek için bilet alacakmış bilet bayisinin önüne gitmiş ve ufak 'n'şeklinde bulunan pencereden içeriye doğru eğilerek,

- Beyfendi bir otobüs bileti verirmisiniz demiş.

Gişedeki adam lütfen sıraya geçermisiniz diye seslenmiş temele. Temel şaşırmış çünkü sırada kimse yokmuş. Temel tekrar gişedeki adama; - Arkadaş bir bilet istiyorum demiş adam biraz daha sestonunu arttırarak sıraya geçin demiş. Temel şaşkın bir halde.

- Tekrar yav kardeşim bir bilet verirmisin demiş adam bu sefer yüksek sesle sıraya geç be kardeşim demiş. O arada temelin beklediği otobüs gelmiş ama temel hala bileti alamamış.Temel yine; - Etme kardeşim ver bileti daa otobüs geldi demiş. Adam yav sıraya geç dedik ya deyince artık temel zivanadan çıkmış ve 'n' şeklindeki pencereden adama sağlam bir yumruk oturtturmuş. Adam;

- Ne kim vurdu lan bana kim o lan diye başını'n'şeklindeki camdan dışarıya çıkarıp karşısında temel'i görünce

Temel; - Ben ne bileyum uşağum baksana sırada bu kadar adam var kim bilur kim vurdu saaa.

mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

laz olsan küçülürmüsün

laz olsan küçülürmüsün

Sizin ne haddinize lazlarla dalga geçmeye meyve veren ağaç taşlanır her zaman. Lazlar neşeli insanlardır. Laz olunca AKLINIZA NE GELİYOR ? küçümser gibi bahsediyorsunuz neden? bugüne bugün bölgemizden iki başbakan çıkmış alla şükür. kalın selametle.
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

mumışığıSizin ne haddinize lazlarla dalga geçmeye meyve veren ağaç taşlanır her zaman. Lazlar neşeli insanlardır. Laz olunca AKLINIZA NE GELİYOR ? küçümser gibi bahsediyorsunuz neden? bugune bugun bölgemizden iki başbakan çıkmış alla şükür. kalın selametle.

Kardeşim ne diyon yahu ben lazlaramı bir şey dedim sadece hitap şekline güldüm diyorum anlamadan fırçalıyorsun
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

uzun zamandır bu form duruyor kimse bir şey demiyor. Son mesajı gören anlamadan uyarıyor. Bi bak bakalım lazlara bir şeymi demişim Allah Allah
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

mumışığı kardeşim bir cevap verirmisiniz
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

size demedim zaten bende ordaki lazsın işte cümlesi için söyledim.
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

İyi de o kardeşimizde diğer üyeyi tanıyor ve espri mahiyetinde söylemiş siz bunu niye yanlış anlıyorsunuz ki. Küfür mü etmiş yani. Selametle
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

küçümseme olarak algıladım .
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

eğer öyle değilse problem yok selametle
lütfi

lütfi

€bru;611958:K :K ALLAH razı olsun kardeş çok güzeldi...

Rabbim hepimizden razı olsun. Selam ve dua ile
lütfi

lütfi

umeyye:K:K:K:B

selam ve baki dua ile A.E.O.

Aleyna ve aleyküm selam kardeşim. Rabbime emanet ol. Selam ve dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.