ALTI SIFIR
198.432 görüntülenme · 2.194 yanıt
patetesleri soyup prmak gibi kesmek zor oluyordur şimdi sana
marketten dondurulmuş doğranmış patates al hem ekonomikte
ben öyle yapıyorum
:evet:K:B
ben öyle yapıyorum
Rabia-Adeviyepatetesleri soyup prmak gibi kesmek zor oluyordur şimdi sana
ben öyle yapıyorum
Bu yemeği yapana bi soralım, patatesleri dediğiniz gibi yapabilirmi. :K
Rafadanı tutturuyosan iyisin yemek konusunda:G
Benim 3.dereceden bi kuzen yeni evli kendisi(bayan olur bu kuzen)
Bir hafta sonra annesini arıyo telefonla''yumurtayı katı haşlıyacağım ne kadar kaynatayım '' diye bu arada kocası uyurken gizli arıyormuş
Evli değilsin sanırım .Büyük ihtimal müstakbel eşinde bilmiyordur yemek pişirmeyi .Bu yumurta menüsünü geliştir bence :evet aç kamazsınız en azından:K:K
Bir hafta sonra annesini arıyo telefonla''yumurtayı katı haşlıyacağım ne kadar kaynatayım '' diye bu arada kocası uyurken gizli arıyormuş
Evli değilsin sanırım .Büyük ihtimal müstakbel eşinde bilmiyordur yemek pişirmeyi .Bu yumurta menüsünü geliştir bence :evet aç kamazsınız en azından:K:K
Rabia-AdeviyeRafadanı tutturuyosan iyisin yemek konusunda:G
Evli değilsin sanırım .Büyük ihtimal müstakbel eşinde bilmiyordur yemek pişirmeyi .Bu yumurta menüsünü geliştir bence :evet aç kamazsınız en azından:K
Evli olduğum için bilmiyorum. Yoksa mecburen öğrenecez.Hanım nasılsa biliyor.:K
-KAAN-çocuklar çayin şekeridir ; Tat Verir...
Görümce Ise çay Kaşiğidir ; Arada Bir Gelir Ve Kariştirir Gider...
Kaynataya Gelince; O Da Bardak Altidir; Dökülenleri Bir Araya Toplar...
güzeldi.selam ve dua ile kalın kardeşim.....
Çok teşekkür ederim aeolun

Kardelen..bu konu daha önceden açılmıştı
paylaşımınız için sağolun..ben de görümceyim :Kama karıştırmıyorum yerimde duruyorum..
:) hıı öylemi sözüm meclisten dışarı:)

250 Dolar
250 Dolar
250 DOLAR
Patron fabrikayı dolaşırken bakmış biri çıkış kapısına yakın bir yerde oturmuş gazete okuyor... Bir tur atıp aynı yere gelmiş. Bakmış adam aynı yerde bu defa etrafı seyretmekte. Fena halde öfkelenmiş, yanına gelip sormuş:
- Senin haftalığın ne kadar delikanlı?
- 250 dolar efendim...
Elini cebine atmış patron:
- Al şu 250 doları kaybol buradan. Bir daha da seni bu fabrikada görmeyeyim...
Delikanlı parayı alıp gitmiş... Patron daha sonra ustabaşının yanına gitmiş:
- Sen burada bostan korkuluğu musun be adam? demiş, işçin mesai saatinde oturmuş gazete okuyor sen oralı olmuyorsun?...
- Hangi işçi, demiş ustabaşı, şu demin kapının yanında gazete okuyan kırmızı tişörtlü çocuk mu?...
- Tastamam o, demiş patron. Ustabaşı gülmüş:
- Efendim o işçi değil, köşedeki kahvehanenin garsonu... 20 dolar kahve borcumuz vardı, arkadaşların parayı getirmesini bekliyordu.
250 Dolar
250 DOLAR
Patron fabrikayı dolaşırken bakmış biri çıkış kapısına yakın bir yerde oturmuş gazete okuyor... Bir tur atıp aynı yere gelmiş. Bakmış adam aynı yerde bu defa etrafı seyretmekte. Fena halde öfkelenmiş, yanına gelip sormuş:
- Senin haftalığın ne kadar delikanlı?
- 250 dolar efendim...
Elini cebine atmış patron:
- Al şu 250 doları kaybol buradan. Bir daha da seni bu fabrikada görmeyeyim...
Delikanlı parayı alıp gitmiş... Patron daha sonra ustabaşının yanına gitmiş:
- Sen burada bostan korkuluğu musun be adam? demiş, işçin mesai saatinde oturmuş gazete okuyor sen oralı olmuyorsun?...
- Hangi işçi, demiş ustabaşı, şu demin kapının yanında gazete okuyan kırmızı tişörtlü çocuk mu?...
- Tastamam o, demiş patron. Ustabaşı gülmüş:
- Efendim o işçi değil, köşedeki kahvehanenin garsonu... 20 dolar kahve borcumuz vardı, arkadaşların parayı getirmesini bekliyordu.
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

bir soruda benden
bir soruda benden
Selamünaleyküm şimdi sorumuz biraz uzun kardeşlerim
Bir çiftçi yanında bir kuzu, bir kurt ve bir tutam saman var. Yolda giderken bir dere çıkıyor önlerine. Bir sandal var ve sadece çiftçi ve yanındakilerden bir tanesini alabilecek büyüklükte...Çiftçi yanındakilerden hiç birine zarar gelmeden karşıya nasıl geçecektir...
bir soruda benden
Selamünaleyküm şimdi sorumuz biraz uzun kardeşlerim
Bir çiftçi yanında bir kuzu, bir kurt ve bir tutam saman var. Yolda giderken bir dere çıkıyor önlerine. Bir sandal var ve sadece çiftçi ve yanındakilerden bir tanesini alabilecek büyüklükte...Çiftçi yanındakilerden hiç birine zarar gelmeden karşıya nasıl geçecektir...
aleyküm selam
önce kuzuyu götürür sonra gelir samanı götürür sonra gelirken kuzuyu getirir sonra kurdu götürür gelir en son kuzuyu götürür .... oldumu acaba
önce kuzuyu götürür sonra gelir samanı götürür sonra gelirken kuzuyu getirir sonra kurdu götürür gelir en son kuzuyu götürür .... oldumu acaba
ilk olarak kuzuyu karşıya geçirir.döner ve samanı karşıya geçirir dönerken yanına kuzuyu alır.kuzuyu bırakıp kurtu samanın .yanına geçirip bırakır .tekrar dönüüp kuzuyu karşıya geçirir böylece hiç birşeye zarar gelmemiş oluuuuur.doğrumudur acaba
çok mantıklı bence.:)
esfakailk olarak kuzuyu karşıya geçirir.döner ve samanı karşıya geçirir dönerken yanına kuzuyu alır.kuzuyu bırakıp kurtu samanın .yanına geçirip bırakır .tekrar dönüüp kuzuyu karşıya geçirir böylece hiç birşeye zarar gelmemiş oluuuuur.doğrumudur acaba
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.