bebeklerim için dua edermisiniz lütfen

2.037 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
kardelele, post: 1424418, member: 1035042- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”

(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah’ın adıyla sana şifa dilerim.)

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM.
DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OL.
SELAMETLE KAL.
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

hepinizden Allah Razı olsun kardeşlerim
supreme35

supreme35

Üye · 23 mesaj

Allah c.c ŞAFİ ismiyle yavrularınıza sağlık, sıhhat afiyet ve hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Allah c.c ŞAFİ ismiyle yavrularınıza sağlık, sıhhat afiyet ve hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Canım Yasin Süresi sana geldi Allah kabul etsin bebişerimizinde allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Eftalyasun

Eftalyasun

Mübarek Üye · 539 mesaj

Rabbim acil şifalar versin inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Ya şafi okuyacağım.
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Allah C.C. bebeklerinize sağlık sıhhat nasip etsin...Maşallah... Nazardan korusun ...Lütfen sizde bebeklerimi nazardan koru ya Rabbımız sana sığınıyoruz ,sana emanet ediyoruz onları koru diye dua ediniz...
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

hepinizden Rabbim razı olsun sürekli siteye giremiyorum hakkınızı helal edin
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

leyla-1, post: 1425689, member: 109442Allah c.c ŞAFİ ismiyle yavrularınıza sağlık, sıhhat afiyet ve hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Canım Yasin Süresi sana geldi Allah kabul etsin bebişerimizinde allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Allah razı olsun abla hakkınızı helal edin ben kardeşlerimizin yasinine katılamadım
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Selamün aleyküm kardeşlerim çok şükür bebeklerim eve geldiler evde bakıyorum onlara çok zor oluyor ama çok şükür iyiler dualarınız sayesinde Allah razı olsun hepinizden
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.