bebeklerim için dua edermisiniz lütfen
2.037 görüntülenme · 28 yanıt
Selamün Aleyküm kardeşlerim 16/02/2012 tarihinde oğullarımız Şems Eren ve Melik Eymen 31 haftalık yani vaktinden önce doğdular şuan küvezdeler duanıza ihtiyacım var lütfen dua edermisiniz?
ve aleykum selam kardeşim.
ALLAH Celle Celalühü şifa versin, yar ve yardımcınız olsun.
ALLAH Celle Celalühü şifa versin, yar ve yardımcınız olsun.
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Allah şifa versin..100 Ya Şafi okuyorum.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı..
Ve aleykum selam kardeşim.. Rabbim acil şifalar versin inşaAllah..
Dualarımızda olacaksınız. Rabbim analı-babalı hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin inşaAllah..
Dualarımızda olacaksınız. Rabbim analı-babalı hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin inşaAllah..
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
Selamunaleyküm Rabbim minik kardeşlerimize acil şifalar versin İnşaallah. 1000 Ya Şafi okuyacağım
Selam ve dua ile
Selam ve dua ile
Her dua da hastalar icin sifa diliyorum... Insallah Allah dualarimizi kabul eder ve ogullariniz sifa bulur ve arti hayrili imanli, ahlakli ogullariniz olur insallah...
Allah razı olsun kardeşim
KaLBuN_KeSiRVe aleykum selam kardeşim.. Rabbim acil şifalar versin inşaAllah..
amin inşaallah kardeşim Rabbim razı olsun
Esma-ul-husnaHer dua da hastalar icin sifa diliyorum... Insallah Allah dualarimizi kabul eder ve ogullariniz sifa bulur ve arti hayrili imanli, ahlakli ogullariniz olur insallah...
Allah razı olsun kardeşim
melankolik5288Selamunaleyküm Rabbim minik kardeşlerimize acil şifalar versin İnşaallah. 1000 Ya Şafi okuyacağım
Selam ve dua ile
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
Aleyküm Selam canım benim Allah küçük bebeklerin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Hiç üzülme canım kız kardeşimin arkdaşının bebeğide aynı şekilde doğmuştu 25 gün küvezde yatmıştı şimdi sağlıklıymış maşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim hala küvezdeler hergün yanlarına gidiyorum Rabbim cümlesine şifa verir inşaallah
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”
(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah’ın adıyla sana şifa dilerim.)
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM.
DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OL.
SELAMETLE KAL.
(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah’ın adıyla sana şifa dilerim.)
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM.
DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OL.
SELAMETLE KAL.
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80391-bebeklerim-icin-dua-edermisiniz-lutfen · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.