bebeklerim için dua edermisiniz lütfen

2.037 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşlerim 16/02/2012 tarihinde oğullarımız Şems Eren ve Melik Eymen 31 haftalık yani vaktinden önce doğdular şuan küvezdeler duanıza ihtiyacım var lütfen dua edermisiniz?
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ve aleykum selam kardeşim.
ALLAH Celle Celalühü şifa versin, yar ve yardımcınız olsun.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Ve aleyküm selam kardeşim ..
Rabbim şifa versin ..
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Allah razı olsun kardeşlerim
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Allah şifa versin..100 Ya Şafi okuyorum.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı..
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Allah razı olsun
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ve aleykum selam kardeşim.. Rabbim acil şifalar versin inşaAllah..
Dualarımızda olacaksınız. Rabbim analı-babalı hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin inşaAllah..
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Selamunaleyküm Rabbim minik kardeşlerimize acil şifalar versin İnşaallah. 1000 Ya Şafi okuyacağım
Selam ve dua ile
Esma-ul-husna

Esma-ul-husna

Üye · 15 mesaj

Her dua da hastalar icin sifa diliyorum... Insallah Allah dualarimizi kabul eder ve ogullariniz sifa bulur ve arti hayrili imanli, ahlakli ogullariniz olur insallah...
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
KaLBuN_KeSiRVe aleykum selam kardeşim.. Rabbim acil şifalar versin inşaAllah..
Dualarımızda olacaksınız. Rabbim analı-babalı hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin inşaAllah..
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

amin inşaallah kardeşim Rabbim razı olsun
Esma-ul-husnaHer dua da hastalar icin sifa diliyorum... Insallah Allah dualarimizi kabul eder ve ogullariniz sifa bulur ve arti hayrili imanli, ahlakli ogullariniz olur insallah...
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
melankolik5288Selamunaleyküm Rabbim minik kardeşlerimize acil şifalar versin İnşaallah. 1000 Ya Şafi okuyacağım
Selam ve dua ile
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Aleyküm Selam canım benim Allah küçük bebeklerin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Hiç üzülme canım kız kardeşimin arkdaşının bebeğide aynı şekilde doğmuştu 25 gün küvezde yatmıştı şimdi sağlıklıymış maşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

meleğim üzülme ne olur.ALLAHIN izniyle herşey çok güzel olacak meleklerimiz kocaman olacaklar.hem teyzesi onları ziyarete gelecek daha değilmi?tüm dualarım sizinle meleklerimle.ALLAHA emanet ol canım
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Allah şifa versin kardeşim. Hayırlısıyla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip eder inşAllah.

hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim hala küvezdeler hergün yanlarına gidiyorum Rabbim cümlesine şifa verir inşaallah
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”

(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah’ın adıyla sana şifa dilerim.)

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM.
DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OL.
SELAMETLE KAL.
gulum.se

gulum.se

Mübarek Üye · 3.801 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim. Allah c.c yar ve yardımcın olsun inşallah. Rabbimin Ya şafi ismiyle şifa bulurlar inşallah..
nursel,c

nursel,c

Yeni Üye · 6 mesaj

Allah cc.Fatiha ı Şerif in ve ya Şafi tecellisine bebeklerinizin üzerine nasipeylesin İnşallah
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”

(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah’ın adıyla sana şifa dilerim.)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.