gülkoksam, post: 1407775, member: 9204ben geldim arkadaşlar atlattık o günü ve herşey okadar güzeldi ki maşallah subhanallah.....hiç bukadar iyi olacağını tahmin etmiyordum ama dilimden duayı düşürmedim allahın hikmetiyle sorunsuz ve bol muhabbetli geçti...dua eden herkezden allah razı olsun..inşallah geri kalan kısımlarda çok güzel geçer onlar daha da önemli...buarada irmik tatlısı yaptım yaşpastayıda yanına koydum boşa stres yapmışım ..yusuf abinin dediği gibi:D:D
dua edin geri kalan kısımlarda böle hayırlı geçsin inşallah
sitenin kadınlarına bir sorum var lütfen bakarmısınız
3.247 görüntülenme · 34 yanıt
Es Selamü aleyküm kardeşim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah senin adına çok sevindim Rabbime emanetsin
hacer_fatih ↗Es Selamü aleyküm kardeşim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah senin adına çok sevindim Rabbime emanetsin
allah razı olsun kardeşim inşallah tamamına erer allaham emat ol sende
gülkoksam, post: 1407775, member: 9204ben geldim arkadaşlar atlattık o günü ve herşey okadar güzeldi ki maşallah subhanallah.....hiç bukadar iyi olacağını tahmin etmiyordum ama dilimden duayı düşürmedim allahın hikmetiyle sorunsuz ve bol muhabbetli geçti...dua eden herkezden allah razı olsun..inşallah geri kalan kısımlarda çok güzel geçer onlar daha da önemli...buarada irmik tatlısı yaptım yaşpastayıda yanına koydum boşa stres yapmışım ..yusuf abinin dediği gibi:D:D
dua edin geri kalan kısımlarda böle hayırlı geçsin inşallah
Hayırlısı olsun kardeşim.. Güzel geçmesine sevindim.. Allah -celle celaluhu- tamamına erdirsin inşaallah..
gülkoksamozaman ben herhangi bir tatlı türü yapmayayımmı onlar illaki tatlı getirecek çünkü 2 çeşit tatlı olmaz..ay vallahi kafam karıştı...tam tesettürlü karşılayacağım inşallah ...saol teşekkürler...size ne getirmişlerdi tanışmada siz tatlı olarak ne yaptınız her ikisinide mi kram ettiniz
Canım, siz yinede tatlınızı yapın. Onların tatlıyı kesinkes getireceklerini bilmiyorsun sonuçta. Geldiğinde iki tatlıdanda bir parça ikram edersiniz .Çeşit olur. Biz tatlı yapmıştık (baklava) onlar gelirken baklava ve çikolata getirmişlerdi. Hepsinden ikram ettik.
hasgül, post: 1408070, member: 103504Canım, siz yinede tatlınızı yapın. Onların tatlıyı kesinkes getireceklerini bilmiyorsun sonuçta. Geldiğinde iki tatlıdanda bir parça ikram edersiniz .Çeşit olur. Biz tatlı yapmıştık (baklava) onlar gelirken baklava ve çikolata getirmişlerdi. Hepsinden ikram ettik.
boşuna panik yapmışım canım yaa dediğin gibi 2 çeşit tatlı olmuş olurdu niye paniklemişsem:D neyseki oldu bitti ..inşallah devamı dahada güzel olur yaa
arkadaşlar şimdide babalar tanışacak allahım izin verirse bu hafta içi gidecekler galiba babamlar onlara bundan da çok endişeleniyorum ya istemediğim bişey olursa..ben gitmeyecem buarada inşallah istemediğim insanlar gitmez bundan çok bunalıyorum...allahım bi atlatsak şu günleri
arkadaşlar bana bişeyler söleyin nolur bidaki pazar allahım nasip ederse inşallah babamlar onlara gidecek çok garip duygular var içimde ya olumsuz bişey olursa of nolur sesimi duyun bu yollardan geçenlerle konuşmak tecrübelerini paylaşmak istiyorum nolurrrrr
şimdi çıkıyorum hemen gelicem
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Ben evlilik icin cok gencim ama kuzenlerimden neler yaaptiklarini goruyorum.
Bir kere kesinlikle getirdiklerini ikramlarinin arasina koymlaisin.. Borek, corek, pasta, sutlu tatlilari denemelisin. Yeter zaten.. :)
ama imkanin oldukca hos seyler hazirla, guzel kokular sur evin her yanina bir de guler yuz tamamdir :D
Bir kere kesinlikle getirdiklerini ikramlarinin arasina koymlaisin.. Borek, corek, pasta, sutlu tatlilari denemelisin. Yeter zaten.. :)
ama imkanin oldukca hos seyler hazirla, guzel kokular sur evin her yanina bir de guler yuz tamamdir :D
KatrePare, post: 1408986, member: 101824Ben evlilik icin cok gencim ama kuzenlerimden neler yaaptiklarini goruyorum.
teşekkürler canım ama geti bitti bile hepsi güzel oldu şimdi sırada dahada stresli bişey var babamlar gidicek hafta sonu çok endişeliyim...
babalar tanıştı herşey çok güzel geçmiş herşey olumlu beklediğimden daha iyiydi allaha şükürler olsun...dua eden herkezde allah razı olsun ..tabi daha bitmedi sırada daha önemli adımlar var bakalım tez vakitte o da belli olur inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/79017-sitenin-kadinlarina-bir-sorum-var-lutfen-bakarmisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ENSAR KADINLARINA ÖVGÜ..... Dini sohbet 3 cevap
- Lütfen Bakarmısınız Görüş- Öneri- İstek 3 cevap
- Arkadaşlar Lütfen Bakarmısınız Konuya ? [ Çok önemli benim için ] Genel Konular 6 cevap
- Lütfen bakarmısınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- lütfen bakarmısınız. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Sitenin En Yaşli üyeleri Resimler 25 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.