lütfen bakarmısınız.

899 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum kardeşlerim.
sitemizin forumlar bölümündeki "EN AKTİF KONULAR" ve diger konuları içeren bölüm yok.
bu acaba yönetim tarafındanmı kaldırıldı yoksa acaba benim pc de bir sorunmu var.
siteye bakıyorum yeni açılan forumları göremiyorum.bu olay sizdede varmı acaba.selametle.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kasım hadi abi.hepsi yerinde duruyor ben mi yanlış anladım..???
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

abi sende ki sorun şu olabilir o sayfaya ait yeşil sütun üzerinde sağ tarafta + işareti var oraya basarsan çıkacaktır.yanlışlıkla sayfayı gzilemiş olabilirsin.....
kasım hadi

kasım hadi

-KAAN-aleykümselam kasım hadi abi.hepsi yerinde duruyor ben mi yanlış anladım..???

kaan kardeşim.
ben şu an en aktif konular ve yeni üyeleri adı yazılan kısım varya orayı göremiyorum.
allah allah.bakıyorum.resimler duruyor fakat oradaki diger basettigim kısım yok.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

abi sende ki sorun şu olabilir o sayfaya ait yeşil sütun üzerinde sağ tarafta + işareti var oraya basarsan çıkacaktır.yanlışlıkla sayfayı gizlemiş olabilirsin.....
kasım hadi

kasım hadi

dedigini yaptım kaan.
ama olmuyor.
o dedigim bölüm görükmüyor.
kasım hadi

kasım hadi

tamam kardeşim düzeltti.
allah razı olsun.
çocuklar üsteki yazılarla oynamışlar.o bölümde kalkmış.
selametle.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Popüler 10 istatistik ........................................................................+

abi bu mümkün değil bu sayfada sağ tarafta + işareti var onu tıkla.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

inan ki abi sana diyecektim ki senin kuzucuklar (çocuklarınız) kurçalamasın diye.selam ve dua ile kalın selametle.....:K:K:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.