Sitenin 2.yili

3.815 görüntülenme · 40 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Ana sayfanın başında gördük ''ELHAMDÜLİLLAH SİZİNLE BERABER 2.YIL''

Allah cc razı olsun hizmetlerinizden dolayı.Bizlere böylesine zengin içerikli ve değerli üyelerin bir arada toplandığı siteyi ulaştırdığınız için teşekkür ederim.

Çıkmış olduğunuz bu yolda size ve ekibinize güzel RABBİM kolaylık versin.

Tüm arkadaşlar da aynı dilek ve düşüncelerde olduklarını tahmin ediyorum...

Selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle.........

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yorum yazan yok mu arkadaşlar aynı duyguları paylaşmıyormuyuz?
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm....Ne güzel bir şey..2 yıl geçmiş...Allah(c.c) bizleri daha çok yıllar burda kardeşçe yaşamamızı

Birlikte güzel paylaşımlardan istifade etmemizi cümleten nasip etsin inşallah..

Amin.....

Allah(c.c)'ya emanet ol Kaan abi iyiki açmışsın böyle bir forum..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Güzel yorumların için t.ederim kardeşim.Forumu açtık ama üyelerde bir mahmurluk yada daha siteye adepte problemi var.Genelde kakara kikirilerde yogunluk oluyor.Selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olu kardeşim.Selam ve dua ile.

Resul_AcerSelamün aleyküm....Ne güzel bir şey..2 yıl geçmiş...Allah(c.c) bizleri daha çok yıllar burda kardeşçe yaşamamızı

Birlikte güzel paylaşımlardan istifade etmemizi cümleten nasip etsin inşallah..

Amin.....

Allah(c.c)'ya emanet ol Kaan abi iyiki açmışsın böyle bir forum..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

KAAN ERDEMYorum yazan yok mu arkadaşlar aynı duyguları paylaşmıyormuyuz?

selamun aleyküm abim yeni görüyorum formu..yorum yazan olmazmı yaaa ama üyelerin çoğu ramazandan ötürü yoğundur kanaatimce..Rabbim daha nice güzel,mutlu ve istifadeli yıllar yaşayabilmek nasib etsin ''lslamiyet.gen.tr''ailesine,ailemize..hayırlı,uğurlu ve daim olsun inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam çok değerli kardeşim.Haklısın.Allah cc razı olsun.Bu aile kocaman ve sevgi huzur dolu.İiyiki sizlerle buradayız.Selam ve dua ile kalın selametle kardeşim.Allah cc emanet ol...

RECEB-I KAMERselamun aleyküm abim yeni görüyorum formu..yorum yazan olmazmı yaaa ama üyelerin çoğu ramazandan ötürü yoğundur kanaatimce..Rabbim daha nice güzel,mutlu ve istifadeli yıllar yaşayabilmek nasib etsin ''lslamiyet.gen.tr''ailesine,ailemize..hayırlı,uğurlu ve daim olsun inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm Abim

2. yil olmus ne güzel insallah hepbirlikte nice yillara__:)

a.e.o abi
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam kardeşim hoş geldin.Diğer forumlara yazdım ama cevap yazmadın selam ve dua ile kal ALLAH cc emanet ol selametle.

Bahar_58Selamun Aleyküm Abim

2. yil olmus ne güzel insallah hepbirlikte nice yillara__:)

a.e.o abi
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

1 Yil Oldu Banada çok Güzel şeyler ögrentim Allah Razi Olsun Hepinizden
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

dolunayhilal1 Yil Oldu Banada çok Güzel şeyler ögrentim Allah Razi Olsun Hepinizden

Negüzel...Nice yıllara inşallah...

Hayırlısıyla bir çok yıl geçirelim inşallah..Allah(c.c) bizleri doğru oyldan ayırmasın inşallah...
Amin..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamün aleyküm

Rabbim razı olsun sayfayı düzenleyenlerden bana çok şeyler kazandırdı

Dua ile
kibaraggul

kibaraggul

Kıdemli Üye · 210 mesaj

ALLAH bu sitede emeği geçen herkesten razı olsun.Çok güzel,yararlı,bilgilendirici,ve üyeleri çok seviyeli.Öyleki birbirini tanımayan insanlar birbirleri için yüzlerce binlerce dualar ediyorlar.iyi niyet dileklerinde bulunuyorlar.Bundan daha güzel birşey olamaz.Kısacası insana huzur veren bir site.ama alışkanlık yapıyor galiba.....NİCE SENELERE
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Sizdende kardeşim.İnşallah.Selam ve dua ile kalın selametle.

dolunayhilal1 Yil Oldu Banada çok Güzel şeyler ögrentim Allah Razi Olsun Hepinizden
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam kardeşim.Bu sitede nice yeni güzel ve hayırlı senelere inşLLAH hepberaber.Selametle kalın.

Arzu_76Selamün aleyküm

Rabbim razı olsun sayfayı düzenleyenlerden bana çok şeyler kazandırdı

Dua ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kesinlikle alışkanlık yapıyor bırakıp gidenler geri geliyor :) :) :)

kibaraggulALLAH bu sitede emeği geçen herkesten razı olsun.Çok güzel,yararlı,bilgilendirici,ve üyeleri çok seviyeli.Öyleki birbirini tanımayan insanlar birbirleri için yüzlerce binlerce dualar ediyorlar.iyi niyet dileklerinde bulunuyorlar.Bundan daha güzel birşey olamaz.Kısacası insana huzur veren bir site.ama alışkanlık yapıyor galiba.....NİCE SENELERE
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

KAAN ERDEMAleykümselam kardeşim hoş geldin.Diğer forumlara yazdım ama cevap yazmadın selam ve dua ile kal ALLAH cc emanet ol selametle.

Hosbulduk Sagolasin abim yazdim ama görmedin herhalde__ Dedigin siteyede üye oldum:G
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:) :) :) gördüm kardeşim.Sağ olasın umarım beyenirsin güzel katılımlarınızı bekliyoruz....Selam ve dua ile kalın selametle.

Bahar_58
Hosbulduk Sagolasin abim yazdim ama görmedin herhalde__ Dedigin siteyede üye oldum:G
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Selamunaleyküm...ALLAH C.c. Razi Olsun Bu Siteye Emeği Geçenlerden...nice Senelere İNŞALLAH...
SELAM VE DUA İLE...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
Mohaç

Mohaç

Aktif Üye · 57 mesaj

ALLAH sitenizi hayırlara vesile kılsın...
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

benim de yedi ay oldu... İNŞAALLAH NİCE YILLARA....:) :) :) :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.