Herkes hangi ilde dogdugunu ve nereli oldugunu yazsin :D
3.907 görüntülenme · 39 yanıt
KatrePareMantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorum baska bir sey demiyorum (: Sen de benim gibi gurbetcisin yani, ayni kader! Fakat ben Turkiye'de dogdum, Fransa'ya geleli 9 ay oldu :D
evet gurbetci olmak cok zor :( insallah üniversiteyi türkiyede okumak istiyorum insallah allah nasip ederse
KatrePareGercekten cok ovgu alan bir yer.. Belgesellerini falan izledim, insallah su birinci kitabim ciksin, bir dahaki sefere Ordu'yu memleket yapip yazacagim bir kitapta.. Gercekten soyluyorum..
Ama ilk kitabimda gitmeden, gormeden Elzag'i memleketi yaptim kahramanimin bakalim insaAllah..
kıtabını bı kıtap sewer olarak merakla beklıyorum ınsALLAH bı an once cıkar ılk alan ben olurum:a26:
_semra_senın kadar sevınıcıem emın ol cesaretıne hayran kaldım ben halen cesaret edemıyorm yaazdm cok sey var ama toparlamadım kızım sagolsun baya etkıledı :)
Allah razi olsun ablacim (: insaAllah kitabimin haberini burdan vermek nasip olur..(:
Ayse_92_38evet gurbetci olmak cok zor :( insallah üniversiteyi türkiyede okumak istiyorum insallah allah nasip ederse
Ayneen.. Ilahiyat Fakultesi sinavlarina burdan girecegim ve Ankara'da okuyacagim universiteyi insaAllah..
benım kı çok karışık aslen nerelı oldugumu soylemıyım :)
ama istanbul dogumlu bılırsınız kayserıde yasamısım kuçukken sonrada tekrar istanbul halende oradayım :)
benı görenler bı turlu bulamazlar nerelı oldumu :D
katre tahmın edebılıyomusun nerelı oldumu :D veya başka uyeler :D
ama istanbul dogumlu bılırsınız kayserıde yasamısım kuçukken sonrada tekrar istanbul halende oradayım :)
**RaNa**, post: 1408958, member: 103504benım kı çok karışık aslen nerelı oldugumu soylemıyım :)
Hemen de katre der yaa :D
bir gun yoktum bensiz yapamamissin yine Rana abla :)
bilmem ki doguda veya guneydoguda bir yer olabilir mi ki?
Bu arada Mardini gormeyi cok istiyorum sans iste :D
Aramizda elazigli var mi bu arada yada diyarbakirli..
KatrePare, post: 1408984, member: 50627Hemen de katre der yaa :D
bir gun yoktum bensiz yapamamissin yine Rana abla :)
bilmem ki doguda veya guneydoguda bir yer olabilir mi ki?
Bu arada Mardini gormeyi cok istiyorum sans iste :D
Aramizda elazigli var mi bu arada yada diyarbakirli..
malesef hiç biri değil :D
boşver zaten soylemem
Bir gün bulusursak zaten söylerim :)
Yarışmaya Trabzon dan katılıyorum. Trabzon un Akçaabat ilçesi Yeniköy köyündenim. Trabzon Merkez de oturuyorum. Yani hep Trabzon ben. :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78854-herkes-hangi-ilde-dogdugunu-ve-nereli-oldugunu-yazsin-d · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Herkes bildiği hadisleri yazsin. Yazsinki hep birlikte bilmediklerimizi örenelim Hadis-i Şerif 84 cevap
- Herkes Bir Hadis Yazsin Dini sohbet 4 cevap
- 23 ilde operasyon Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- Beş İlde El-Kaide Operasyonu: 37 Gözaltı! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- KİM NERELİ NERDEN ACABA? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 142 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.