Herkes hangi ilde dogdugunu ve nereli oldugunu yazsin :D

3.907 görüntülenme · 39 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Eveet! Sizleri daha iyi tanimak adina bu oyunu actim :D

Ben : Cankiri'liyim ve Turkiye'deyken Ankara'da oturuyorum, ama suan Fransa'da Paris sehrinde yasiyorum :D

Sira sizdeeee ..
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Ben ordu akkuşta doğdum orduluyum istanbulda yaşıyorum :)
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

istanbulda doğdum orada büyüdüm muşluyum ama bir kere gittim orası harika bir yerrr
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

selamun aleyküm Almanya augsburg sehrinde dogdum ve suan asbach-bäumenheimda yasiyorum memleketim kayseri mimarsinan :)
KatrePare

KatrePare

melek4545Ben ordu akkuşta doğdum orduluyum istanbulda yaşıyorum :)

Ordu'nun dereleri
Aksa yukari aksaaa
... Vermem seni ellere falan filan ama bu turkuden taniyorum o sehri. Istanbul zaten baska bir olaaay (:
KatrePare

KatrePare

esraisraistanbulda doğdum orada büyüdüm muşluyum ama bir kere gittim orası harika bir yerrr

Yer: Mersin yaziyor nabeeer (: Saka maka ilk defa Mus'lu arkadasim oluyor.. Herkes Istanbul onde basladi masallah. (:
KatrePare

KatrePare

Ayse_92_38selamun aleyküm Almanya augsburg sehrinde dogdum ve suan asbach-bäumenheimda yasiyorum memleketim kayseri mimarsinan :)

Mantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorum baska bir sey demiyorum (: Sen de benim gibi gurbetcisin yani, ayni kader! Fakat ben Turkiye'de dogdum, Fransa'ya geleli 9 ay oldu :D
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ankara, yine Ankara. :)

esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

ewet mersn yazıyor suan is we okul yüzünden burdayım ama mus harika arkadaslar beklermmm
KatrePare

KatrePare

TakeOneAnkara, yine Ankara. :)

Vaaay, bakin gorun arkadaslar.. Moderatorumuzle hemsehriyiz. Cok ozledigim sehirde kendisi :(
KatrePare

KatrePare

esraisraewet mersn yazıyor suan is we okul yüzünden burdayım ama mus harika arkadaslar beklermmm

InsaAllah gelmek nasip olur kardesim (:
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

ya istanbulda kaln warsa benide götrsünn çokk özledimmm
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

Aslen agrılıyım orda dogdum bı sure ıstanbul sonra kayserıde buyudum suan ıstanbulda yasıyorum bıkere agrıya gıttım ama her sene kayserıye gıderım her sehrın yerı ayrıdır benım ıcın agrı kırgınlık kayserı cocukluk ıstanbul olgunluk demek benm ıcın:)
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

istanbul ama yinede mersin :(((((
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

sansa bak 2 sene önce kayserdydm gecn bayram ağrıdaydım suan mersndeyimmm
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

oo sen benıde gecmssın bende coevımde duramadım malesf bekarken ozamn sıkaytcıydım ama sımdı ozledım ınsan hıcbıseyın degerını zamanında bılmıyo malesef:/
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

aynen yaa çok doğru
melek4545

melek4545

KatrePareOrdu'nun dereleri
Aksa yukari aksaaa
... Vermem seni ellere falan filan ama bu turkuden taniyorum o sehri. Istanbul zaten baska bir olaaay (:

Kendi memleketim diye demiyorum ama Ordu gerçekten muhteşem bir yer birgün gidersen muhteşem kelimesinin bile az oldugunu göreceksin :) :D
KatrePare

KatrePare

melek4545Kendi memleketim diye demiyorum ama Ordu gerçekten muhteşem bir yer birgün gidersen muhteşem kelimesinin bile az oldugunu göreceksin :) :D

Gercekten cok ovgu alan bir yer.. Belgesellerini falan izledim, insallah su birinci kitabim ciksin, bir dahaki sefere Ordu'yu memleket yapip yazacagim bir kitapta.. Gercekten soyluyorum..
Ama ilk kitabimda gitmeden, gormeden Elzag'i memleketi yaptim kahramanimin bakalim insaAllah..
melek4545

melek4545

KatrePareGercekten cok ovgu alan bir yer.. Belgesellerini falan izledim, insallah su birinci kitabim ciksin, bir dahaki sefere Ordu'yu memleket yapip yazacagim bir kitapta.. Gercekten soyluyorum..
Ama ilk kitabimda gitmeden, gormeden Elzag'i memleketi yaptim kahramanimin bakalim insaAllah..

Kitapmı yazıyorsun sen ?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.