Herkes hangi ilde dogdugunu ve nereli oldugunu yazsin :D
3.907 görüntülenme · 39 yanıt
selamun aleyküm Almanya augsburg sehrinde dogdum ve suan asbach-bäumenheimda yasiyorum memleketim kayseri mimarsinan :)
Ayse_92_38selamun aleyküm Almanya augsburg sehrinde dogdum ve suan asbach-bäumenheimda yasiyorum memleketim kayseri mimarsinan :)
Mantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorum baska bir sey demiyorum (: Sen de benim gibi gurbetcisin yani, ayni kader! Fakat ben Turkiye'de dogdum, Fransa'ya geleli 9 ay oldu :D
Aslen agrılıyım orda dogdum bı sure ıstanbul sonra kayserıde buyudum suan ıstanbulda yasıyorum bıkere agrıya gıttım ama her sene kayserıye gıderım her sehrın yerı ayrıdır benım ıcın agrı kırgınlık kayserı cocukluk ıstanbul olgunluk demek benm ıcın:)
KatrePareOrdu'nun dereleri
Aksa yukari aksaaa
... Vermem seni ellere falan filan ama bu turkuden taniyorum o sehri. Istanbul zaten baska bir olaaay (:
Kendi memleketim diye demiyorum ama Ordu gerçekten muhteşem bir yer birgün gidersen muhteşem kelimesinin bile az oldugunu göreceksin :) :D
melek4545Kendi memleketim diye demiyorum ama Ordu gerçekten muhteşem bir yer birgün gidersen muhteşem kelimesinin bile az oldugunu göreceksin :) :D
Gercekten cok ovgu alan bir yer.. Belgesellerini falan izledim, insallah su birinci kitabim ciksin, bir dahaki sefere Ordu'yu memleket yapip yazacagim bir kitapta.. Gercekten soyluyorum..
Ama ilk kitabimda gitmeden, gormeden Elzag'i memleketi yaptim kahramanimin bakalim insaAllah..
KatrePareGercekten cok ovgu alan bir yer.. Belgesellerini falan izledim, insallah su birinci kitabim ciksin, bir dahaki sefere Ordu'yu memleket yapip yazacagim bir kitapta.. Gercekten soyluyorum..
Ama ilk kitabimda gitmeden, gormeden Elzag'i memleketi yaptim kahramanimin bakalim insaAllah..
Kitapmı yazıyorsun sen ?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78854-herkes-hangi-ilde-dogdugunu-ve-nereli-oldugunu-yazsin-d · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.