rüyam hakkında yorum yapabilirmisiniz arkadaşlar
1.180 görüntülenme · 10 yanıt
S.A. arkadaşlar rüyada kabede oluyorum üç kişilik saf tutmuşuz en ön sıradayız solumda annem sağımda ki kimdi hatırlamıyorum. Fakat kabe müslümanların elinde olmuyor tövbe haşa, budistlerin elinde oluyor onlarla aramızda boşluk var yan tarafımızda kendilerince ibadet ediyorlar bizede dönüp bakın biz kimsenin ibadetine karışmıyoruz diyorlar. Bizde öğle nmazı kılıyoruz namaz kılarken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kabeyi seyrederek namaz kılıyorum daha sonra gelip müdahalede bulunmaya çalışıyorlar etrafa bakarak namaz kılınırmı niye bu kadar uzun sürdürüyorsunuz diyorlar daha sonra uyanmışım. Bilgisi olup yorum yapabilecek arkadaşlar olursa mutlu olurum Allah razı olsun
أحمد
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
"Hayırlısı olsun ve kötülükten uzak olsun. Hayır bize kötülük düşmanlarımıza olsun. Alemlerin Rabbi olan Allah'a ham olsun.
Peygamber efendimiz (S.A.V.) bazen sabah namazını kıldıktan sonra insanlara rüya gören oldumu diye sorup, görenlerin rüyasını dinledikten sonra bu duayı edermiş. Bizde buna uyalım.
"Hayırlısı olsun ve kötülükten uzak olsun. Hayır bize kötülük düşmanlarımıza olsun. Alemlerin Rabbi olan Allah'a ham olsun.
Peygamber efendimiz (S.A.V.) bazen sabah namazını kıldıktan sonra insanlara rüya gören oldumu diye sorup, görenlerin rüyasını dinledikten sonra bu duayı edermiş. Bizde buna uyalım.
أحمد
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
biraz ama bilemiyorum tabi Rabbim hayırlara kavuştursun
أحمد;1405118Sabret elbet birşekilde tabirine kavuşursun.
Bu arada hiçmi fikrin yok bu rüyan hakkında?
Allha razı olsun ablacım Rabbim'e emanetsiniz
arzu74ihya rüya tabileri sitesine bakın isterseniz.allaha emanet olun selamlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78790-ruyam-hakkinda-yorum-yapabilirmisiniz-arkadaslar · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- S.A RÜYAM (ALLAH RIZASI YORUM İSTİYORUM) Sırlar Dünyası 27 cevap
- Rüyam Hakkında Yardım Edin Kardeşlerim.. Görüş- Öneri- İstek 6 cevap
- Agaclara Kalbi Herkes Cizer Peki Bunu Yapabilirmisiniz ? Resimler 16 cevap
- Bu yemeği YAPABİLİRMİSİNİZ?!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- Uyarı dolu bir rüyam Genel Konular 9 cevap
- Rüyam 3 Bakarmisin. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.