Agaclara Kalbi Herkes Cizer Peki Bunu Yapabilirmisiniz ?
1.531 görüntülenme · 16 yanıt
Maşallah ne incelik ne ustalıkla işlenmiş öyle :a32: ee ben yapamam yani yapmam ustalara bırakmak lazım demi ama :a31:
Peçeli-Bülbül, post: 991710, member: 94554Maşallah ne incelik ne ustalıkla işlenmiş öyle :a32: ee ben yapamam yani yapmam ustalara bırakmak lazım demi ama :a31:
Aynn, işi ehline bırakmak lazım....:a12::a35:
hülya deniz
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
çok güzel...hayranlıkla bakıyorum... gerçektende işi ehline bırakmak lazım...o kadar itinayla yapılmış ki bi an 1.3.ve 4. resimlerin Allahü teala tarafından öyle yaratıldığını düşündüm...bu sanat eserlerini resmedenlerin ellerine,gözlerine ve yüreklerine sağlık...size de çok teşekkür ederim ki bu güzelliği görmemizde vesile olduğunuz için...Allah razı olsun...
hülya deniz, post: 995192, member: 96544çok güzel...hayranlıkla bakıyorum... gerçektende işi ehline bırakmak lazım...o kadar itinayla yapılmış ki bi an 1.3.ve 4. resimlerin Allahü teala tarafından öyle yaratıldığını düşündüm...bu sanat eserlerini resmedenlerin ellerine,gözlerine ve yüreklerine sağlık...size de çok teşekkür ederim ki bu güzelliği görmemizde vesile olduğunuz için...Allah razı olsun...
Ecmain olsun güzel kardeşim, gözlerine sağlık.
Selam ve dua ile....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53091-agaclara-kalbi-herkes-cizer-peki-bunu-yapabilirmisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- rüyam hakkında yorum yapabilirmisiniz arkadaşlar Görüş- Öneri- İstek 10 cevap
- Bu yemeği YAPABİLİRMİSİNİZ?!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- arkadaşlar lutfen bunu okuyun ve sız yerleştırın ben bunu konusunu bulamadım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Herkes ölür ama herkes senin gibi ölemez Reis Kendi Şiirleriniz 15 cevap
- İnsanlar neden kötü? Peki neden iyi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- peki siz ne olmak isterdiniz? Edebiyat 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.