Agaclara Kalbi Herkes Cizer Peki Bunu Yapabilirmisiniz ?

1.531 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Maşallah ne incelik ne ustalıkla işlenmiş öyle :a32: ee ben yapamam yani yapmam ustalara bırakmak lazım demi ama :a31:

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
abı_hayat

abı_hayat

Peçeli-Bülbül, post: 991710, member: 94554Maşallah ne incelik ne ustalıkla işlenmiş öyle :a32: ee ben yapamam yani yapmam ustalara bırakmak lazım demi ama :a31:

Aynn, işi ehline bırakmak lazım....:a12::a35:
beyaz glayör

beyaz glayör

Mübarek Üye · 557 mesaj

maşaallah büyük bir incelikle yapılmış ypanların emeğine sağlık
paylaşımın için :T
abı_hayat

abı_hayat

beyaz glayör, post: 992358, member: 47253maşaallah büyük bir incelikle yapılmış ypanların emeğine sağlık
paylaşımın için :T

Rica edrim kardeş, gözlerine sağlık.....
burgutex

burgutex

Aktif Üye · 73 mesaj

Paylaşım için teşekkürler. Tablolar güzel olsa da ağaçların anasını ağlatmışlar yahu!!
abı_hayat

abı_hayat

burgutex, post: 993542, member: 59734Paylaşım için teşekkürler. Tablolar güzel olsa da ağaçların anasını ağlatmışlar yahu!!

Rica ederim....:)
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Paylaşım için teşekkürler gönüldaş...BESMELE...SELAM...DUA...
RUKİYE_71

RUKİYE_71

Aktif Üye · 97 mesaj

Gercektende çok harika,,,:a15::a04:ben cinali bile zor ciziyorum bunu hayatta,,,,:a24:
abı_hayat

abı_hayat

kimkimdir, post: 993805, member: 37970Paylaşım için teşekkürler gönüldaş...BESMELE...SELAM...DUA...

Rica ederim karrdeşim.

Selam ve dua ile...
abı_hayat

abı_hayat

RUKİYE_71, post: 993831, member: 37970Gercektende çok harika,,,:a15::a04:ben cinali bile zor ciziyorum bunu hayatta,,,,:a24:

Gözlerine sağlık kardeşim....
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

maşallah sübhanallah
abı_hayat

abı_hayat

NUR__, post: 995111, member: 96895maşallah sübhanallah

....................
hülya deniz

hülya deniz

Yeni Üye · 0 mesaj

çok güzel...hayranlıkla bakıyorum... gerçektende işi ehline bırakmak lazım...o kadar itinayla yapılmış ki bi an 1.3.ve 4. resimlerin Allahü teala tarafından öyle yaratıldığını düşündüm...bu sanat eserlerini resmedenlerin ellerine,gözlerine ve yüreklerine sağlık...size de çok teşekkür ederim ki bu güzelliği görmemizde vesile olduğunuz için...Allah razı olsun...
abı_hayat

abı_hayat

hülya deniz, post: 995192, member: 96544çok güzel...hayranlıkla bakıyorum... gerçektende işi ehline bırakmak lazım...o kadar itinayla yapılmış ki bi an 1.3.ve 4. resimlerin Allahü teala tarafından öyle yaratıldığını düşündüm...bu sanat eserlerini resmedenlerin ellerine,gözlerine ve yüreklerine sağlık...size de çok teşekkür ederim ki bu güzelliği görmemizde vesile olduğunuz için...Allah razı olsun...

Ecmain olsun güzel kardeşim, gözlerine sağlık.

Selam ve dua ile....
burak_55

burak_55

Kıdemli Üye · 352 mesaj

ilginç bişey emeğinize sağlık paylaşım için :T
abı_hayat

abı_hayat

burak_55ilginç bişey emeğinize sağlık paylaşım için :T

Rica ederim....
Paylaş:

İlgili Konular