Yorum
Yorum
nesrinbulutARKADAŞLAR KISA BİR SÜRE ÖCE BİR RÜYA GÜRDÜM ÇOK ARAŞTIRDIM FAKAT NET BİR YORUM BULAMADIM BANA YARDIMCI OLUSANIZ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ
RÜYAMDA;
YERYÜZÜNE YENİ BİR KAVMİN İNDİĞİNİ GÖRÜYORUM HERKES PANİK İÇİNDE ETRAFA KOŞTURUYOR BEN KENDİMİ BEYAZIT MEYDANINDA GÖRÜYORUM VE BİR CAMİ BULUP SIĞINMAK İSTİYORUM NE ACIDIRKİ ORDAKİ CAMİNİN YERİNİN BOŞ OLDUĞUNU YANİ CAMİNİN ORDA OLMADIĞINI GÖRÜYORUM HERKES CAMİ ARIYOR AMA TEK BİR CAMİ BİLE YOK. KAVİM İSE GÖKYÜZÜNDEN ÇOK IŞIKLI ARAÇLARLA BİRLİKTE YERE İNİYOR İNSANLAR PANİK İÇİNDE VE İNSANLARIN NEREDEYSE HEPSİ SÜRÜNÜYOR KAVİM İSE İNSANA BENZEYEN VARLIKLAR HEPSİ UZUN SAKALLI ERKEKLER GİBİLER ÜZERLERİNDE SADECE EDEP YERLERİNİ KAPATACAK KADAR GİYSİ VAR. RÜYAMDA BİR SON GÖREMEDİM YANİ ÖYLE PANİK VE KORKU İÇİNDEYKEN UYANDIM.
İNANIN HİÇBİR ABARTI YADA EKLEME YOK BELKİ UNUTTUKLARIM VARDIR.
BANA YARDIMCI OLURSUNUZ İNŞALLAH.
ALLAHA EMENET OLUN
Aleyküm Selam,
Rüyanızı iki defa okudum ama en azından içimizdekileri paylaşma adına buraya bir şeyler yazalım dedik.İnsanlar genelde zor duruma düştüklerinde yada sıkıntılı anlarında Allaha sığınırlar.Bu durum Kuranda şöyle bildirilir
İnsana bir zarar dokunduğunda, yan yatarken, otururken ya da ayaktayken bize dua eder; zararını üstünden kaldırdığımız zaman ise, sanki kendisine dokunan zarara bizi hiç çağırmamış gibi döner-gider. İşte, ölçüyü taşıranlara yapmakta oldukları böyle süslenmiştir. (Yunus Suresi - 12)
Rüyanızda gördüğünüz kavim rahmet melekleri olsa idi insanlar bundan kaçmaz esenlik içinde olurlardı.İnsanları kaçması onların gazap için gelen melekler olduğunu gösteriyor.Sizlerin camiye sığınmanız ve bulamamanız aslında Allah'a sığınmadır.Kıyamet günü gibi...
İnsanların camiyi bulamamaları Allah'ın bu kullardan yüz çevirdiğini gösterir.Tabiki her şeyin doğrusunu Yüce Allah bilir.
Sanırım siz namaz kılmıyor yada kapalı değilsiniz yada yaptığınız bir yanlış var yada Allah'ın sevdiği bir kul yanınızdadır ve ondan yüz çevirip belkide alay ediyorsunuzdur.Yada bu sevgili kul yanınıza gelmiştir sizden bir şey istemiştir sizde yüz çevirmişsinizdir.Allah'ın sevgili kulundan kim yüz çevirirse Allah'da ondan yüz çevirir.
Size tavsiyem eğer böyle durumlar var ise samimi bir şekilde dua edip Allah adına sadaka verin.
Şu sözleri yazalım ve bitirelim..
Hiç bir günahı küçük görme zira arkasında Allah'ın sonsuz azabıyla karşılaşabilirsin
Hiç bir hayrı küçük görme zira arkasında Allah'ın sonsuz rahmeti olabilir
Hiiç kimseyi küçük görme zira Allah'ın velisi olabilir
Slm ve Dua ile..